Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

bedziesz to jadł? 🤔

Nie  lubię  parówek  🤮

Opublikowano

Powiem  ci taka pewnego razu na weselu siedzą ze wsi i miastowi i jedzą ze wsi normalnie widelcem na talerzyku przekroi plaster mięsa a miastowy żnie nożem mało talerzyk nie pęknie do pewnego czasu . Popili ze wsi dalej widelcem a miastowe paluchami napierdalają takie to są świnie i powiadasz o nizinach to miastowe bydło .

Opublikowano
4 minuty temu, Denwer napisał:

Tak  masz rację.   Byle  czego  nie  jadam

i słusznie. jeszcze tak żebyś byle czego nie wklejał. ;)

Opublikowano
10 minut temu, galan99 napisał:

Popili ze wsi dalej widelcem a miastowe paluchami napierdalają takie to są świnie i powiadasz o nizinach to miastowe bydło .

A bo to pewnie jakie francuzy byli. Oni tam dalej nie wszyscy umieją widelcem władać. Trza widać znowu jaką misję zorganizować i żabojadów cywilizować. 

Jakby co, to Antonii Maciarewicz taka misje z powodzeniem by poprowadził.:lol:

Cu-GvTpWAAA4w0j.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Ywa napisał:

Za to wejście/krzepę  ma nieporównywalne do żadnego innego prezydenta.

na AIR FORCE 1 ?

1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Co z tego spotkania wynikło? Zwykła propaganda. Pogadali o szczepionce i tyle.

A co do parówek wydał się kolejny wałek pisu i ludzie tym nie zakrzyczycie tak jak prawdy. Kumoterstwo i kolesiostwo kwitnie i ludzie to widzą.

A jadłeś chociaż hot doga na orlenie ?   już dawno pisałem że parówki na orlenie są jednymi z lepszych na rynku .

Opublikowano
20 minut temu, pafnucy napisał:

i słusznie. jeszcze tak żebyś byle czego nie wklejał. ;)

byle  czego  nie  wklejam tylko  śmieszne  memy  :D  :D  :D  

161791775_3785659991522533_4868612194223

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

tylko  śmieszne  memy 

żeby tylko dowcipne, to fajnie by było. czasami jednak bardzo wredne i oszczercze.

byłeś na rekolekcjach? jutro zrobisz dzień bez wklejki?

Opublikowano

Właśnie obejrzałem materiał Wiadomości, jakiś cymbał - rolnik na oko około 70 lat, powiedział że w rolnictwie "jest coraz lepiej" bo wartość eksportu polskiej żywności wzrosła 🤯😱 Co oni tam kuźwa ćpają?

Opublikowano
11 minut temu, jarecki napisał:

na AIR FORCE 1 ?

A jadłeś chociaż hot doga na orlenie ?   już dawno pisałem że parówki na orlenie są jednymi z lepszych na rynku .

Nie jadłem i nie mam zamiaru. Może i są dobre. Ale to nie zmienia faktu, że masarnia, która to robi dostała tę robotę po znajomości. I Żona właściciela masarni pracuje w zarządzie Orlenu paliwa. Dodatkowo obok masarni jest budynek z którego zrobiono oddział ARiMR. To jest kolesiostwo i kumoterstwo, które pis krytykował u po i psl.

6 minut temu, Denwer napisał:

byle  czego  nie  wklejam tylko  śmieszne  memy  :D  :D  :D  

Niestety w większości są to podłe fotomontaże mające poniżyć osoby prezentowane poprzez doklejenie ich twarzy do osób kompletnie innych mających z wyglądu poniżyć dane osoby.

2 minuty temu, krilan06 napisał:

Właśnie obejrzałem materiał Wiadomości, jakiś cymbał - rolnik na oko około 70 lat, powiedział że w rolnictwie "jest coraz lepiej" bo wartość eksportu polskiej żywności wzrosła 🤯😱 Co oni tam kuźwa ćpają?

Biorą jakiegoś fanatyka pisu. Mówią co ma powiedzieć i on mówi. Jak za komuny. Starszy facet a wie jaki poziom eksportu jest. Niezłe jaja. Tylko już ludzie przestają ten kit oglądać. Ostatnio na skupie byłem jak żyto woziłem. To niezłe słowa na ch na pis leciały.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, hubertuss napisał:

Dodatkowo obok masarni jest budynek z którego zrobiono oddział ARiMR

ok . a jaki jest koszt najmu tego budynku a jaki był koszt najmu poprzedniego budynku ?  jest afera ceny najmu nie są tajemnicą a jakoś zaden z dziennikarzy nie podał kosztu , czy wraz z przeniesieniem cena wzrosła czy spadła .  w moim powiecie też przeniesli  budynek nowa lokalizacja jest bardzo ............  .

Edytowane przez jarecki
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, hubertuss napisał:

Niestety w większości są to podłe fotomontaże mające poniżyć osoby prezentowane poprzez doklejenie ich twarzy do osób kompletnie innych mających z wyglądu poniżyć dane osoby.

No to ja bez doklejania twarzy, w kwestii kolesiostwa i ścieżki kariery w wydaniu miłościwie panujących,:lol:

5466175982c13ec9920d60fca71cdb59.jpg

Opublikowano
11 minut temu, krilan06 napisał:

starszy facet pewnie je  to co sami w polsce wyprodukujemy nie stać go na żywność premim z importu to i gada bzdury . 

• Haha 1
Opublikowano

kulinarne podsumowanie rzadow dojnej zmiany mozna wyrazic w zdaniu-od parowki smolenskiej do orlenskiej

od wariactwa i glupoty do zlodziejstwa ,oszustwa i nepotyzmu....

marecek -moglbys napisac kto oddal oszustom  kamienice w ktorej mieszkala jolanta brzeska- chora kobieta ktora popelnila samobojstwo- tak sie ustalenia policji i prokuratury zerowej zmiany- i dlaczego to byl komisarz warszawy z pis-u a potem nomen omen vice-prezes orlenu.

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Samo wykształcenie nie wystarczy by się rozwijać i nawet praktyka nie pomoże tylko układy jeszcze raz układy .

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Takie zdanie ma kazdy nieudacznik i nieuk.

Twierdzisz, że galan się myli ?

58 minut temu, Cebulj napisał:

NA pis trzeba głosować ja idę i głosuje na bosaka

co

W butach wygodniej :ph34r:. Co innego na Bosaka.

Przed chwilą, Ulman napisał:

Jeśli taką euforie powoduje u ciebie spotkanie pinokia z Macronem to znak że faktycznie mało kto chce z nami gadać. Przypomnij mi z kim istotnym spotkał się Morawiecki przez ostatnie pół roku?

To kto jest taki istotny w Europie, oprócz Angeli i Macrona ?

Opublikowano
1 godzinę temu, krilan06 napisał:

trzeba było doktorat robić i studentów męczyć

Opublikowano
1 godzinę temu, dsbh napisał:

To kto jest taki istotny w Europie, oprócz Angeli i Macrona ?

A czemu tylko w Europie? Mamy ambicję być światowym graczem a ty sie tak ograniczasz? No ale do sedna - z kim istotnym (premierzy, prezydenci państw) w ciągu ostatnich 6  lat spotkał się Morawiecki?

2 godziny temu, krilan06 napisał:

Nie ćpaja tylko lud jest na tyle ciemny że wszystko kupi tak jak to mawiał Kurski. 2 miliardy idzie na wciskanie głupot słabym , prymitywnym umysłom i to działa.

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał:

Nie ćpaja tylko lud jest na tyle ciemny że wszystko kupi tak jak to mawiał Kurski. 2 miliardy idzie na wciskanie głupot słabym , prymitywnym umysłom i to działa.

"Proszę Pana, myśmy robili badania... , 60% ludzi nie rozumie dziennika ..."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v