Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Proszę  o  twój  komentarz  na  zaistniałą  sprawę  panie  @pafnucy

musiał bym się zagłębić w temat żeby skomentować. to co wstawiłeś jakieś dziwne jest.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, pafnucy napisał:

musiał bym się zagłębić w temat żeby skomentować.

W takim razie  do  dzieła  i  czekam na twój  komentarz😎

Jak sie  AU  dowie  to  im  bramy  zablokują  chłopy  bo to przecie  zdrada  Polskiej wsi  importowane  świnie kupować    😎

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

no wiem że potrafisz z legalnych rzeczy zrobić aferę. tak jak z mojego uboju świniaka.

jutro zobaczę.

Opublikowano
10 minut temu, Denwer napisał:

Twoi  koledzy   rozmawiają  o  imporcie  trzody  chlewnej.  Bodajże  ty   pisałeś  że  złe  rzeźnie   importują  towar  z  zagranicy   to  jak  nazwiesz  twojego  kolegę  @6465 który  chce  także  importować  trzodę  i  @soltys48 który  jak widać  też  jest  zainteresowany  zakupem  importowanych  świń  i  to ,, bez  biżuterii,:ph34r:

Wiesz co to słowo oznacza?? wątpię

Opublikowano
8 minut temu, soltys48 napisał:

Ten jest wybitny, a Wiesz co? Siał tą samą grykę co TY🤣 Myśli ze jest anonimowy a zapomniał ,ze podał swój mail i nr telefonu. Szkoda tylko,z enie pamięta co było u mni ena poddwórzu😉

Jesteś  kłamcą  pospolitym i prymitywnym.

Nie  siałem twojej  gryki 

Nie  podawałem   publicznie  mojego  adresu e-mail  

Ani  nie  podawałem  swojego numeru   telefonu 

Kłamco  pospolity 

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Denwer napisał:

Twoi  koledzy   rozmawiają  o  imporcie  trzody  chlewnej.  Bodajże  ty   pisałeś  że  złe  rzeźnie   importują  towar  z  zagranicy   to  jak  nazwiesz  twojego  kolegę  @6465 który  chce  także  importować  trzodę  i  @soltys48 który  jak widać  też  jest  zainteresowany  zakupem  importowanych  świń  i  to ,, bez  biżuterii,:ph34r:

Ty kupujesz czekolady i samochody z importu bo lepsze a oni robia to samo z prosiakami. Co tu komentować?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

Jesteś  kłamcą  pospolitym i prymitywnym.

Nie  siałem twojej  gryki 

Nie  podawałem   publicznie  mojego  adresu e-mail  

Ani  nie  podawałem  swojego numeru   telefonu 

Kłamco  pospolity 

Twierdzisz,ze nie podałeś nigdzie swojego maila?? Twierdzisz również ,ze nie miałeś wcześniej tu konta??

Pamiętaj nie jesteś tu anonimowy

Opublikowano
4 godziny temu, Denwer napisał:

A gdzie  napisałeś  że  dla  przedsiębiorców  bo  nie  zauważyłem  tego  słowa  ???.

Ano faktycznie, nie napisałeś. Ale pojechałem po swojej linii. bo  konsumpcyjne i hipoteczne mnie interesują.

Opublikowano
53 minuty temu, jacus napisał:

romus-pisma swietego sie naczytalem😂, nie wiem czy miales kiedys w rekach 😛.

chyba rysia z nowoczesnej ? 

54 minuty temu, jacus napisał:

u nas juz nie ma zadnych pomnikow- ipn niedawno dwa  kazal usunac bo niemcow w lesie zabili niewlasciwi partyzanci. u nas nie bylo wielkich walk bo granica III rzeszy blisko wiec wojsk bylo pelno i do tego 40 tys garnizon wermahtu w krakowie.

zdradzieckich wsiach nie było nic w górach świętokrzyskim było a u was nie ? 

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

zamiast zabezpieczać lepszy sobie zrobić skrobankę a mam 21 wiek 

A gdzie, kto i kiedy mówił że lepsza aborcja niż antykoncepcja? 

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Ty kupujesz czekolady i samochody z importu bo lepsze a oni robia to samo z prosiakami. Co tu komentować?

a ty znawca we wszystkim  sprawach męsko męskich też doradzasz (lgbt)  ??  

skont wiesz ze mają lepsze prosiaki ? 

1 minutę temu, Ulman napisał:

A gdzie, kto i kiedy mówił że lepsza aborcja niż antykoncepcja? 

skrobanka na żądanie 

Opublikowano

Morawiecki zapowiada "nowy polski ład". Tylko "najpierw zwalczmy pandemię" - Mądry Polak niech będzie przed szkodą. Dzisiaj widzimy trzecią falę wokół nas. Boimy się tej trzeciej fali. Być może ona już jest w Polsce, ale powoli wzbiera - mówił premier Mateusz Morawiecki podczas sesji pytań i odpowiedzi na Facebooku. Zapowiedział też "nowy polski ład", który ma pomóc w odbudowie gospodarki. - Najpierw zwalczmy pandemię, to te najbliższe dwa, cztery, pięć miesięcy. Potem mam nadzieję na mocne odbicie gospodarcze - zaznaczył.

Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

Ale  @pafnucy pisał  że  złe  rzeźnie  importują  świnie  z zagranicy . Więc  poprosiłem go o komentarz  jak ocenie   import   trzody  przez  swoich   kolegów   tylko  tyle  a może  aż  tyle  ??

3 minuty temu, soltys48 napisał:

Twierdzisz,ze nie podałeś nigdzie swojego maila?? Twierdzisz również ,ze nie miałeś wcześniej tu konta??

Pamiętaj nie jesteś tu anonimowy

Tak twierdzę  nie  podawałem publicznie  mojego  adresu  e-mail   jeśli  twierdzisz  że  podałem  to  poproszę screena  masz  w ich  robieniu  doświadczenie  co  nie  ???

I już  ci  tu  pisałem   i  napiszę  jeszcze  raz  zrób  sobie  screena 

Wyrażam  zgodę  na  publikacje  mojego  Imienia  i  Nazwiska  na tym portalu   jeśli  takowe  sugeruje   że  jestem  w jakiejkolwiek  radzie  sołeckiej.

Masz  odwagę  ???

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Ale  @pafnucy pisał  że  złe  rzeźnie  importują  świnie  z zagranicy . Więc  poprosiłem go o komentarz  jak ocenie   import   trzody  przez  swoich   kolegów   tylko  tyle  a może  aż  tyle  ??

ja tam tylko gadanie widzę a nie import.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, soltys48 napisał:

Czyli mogę ja lub inna osoba na tym portalu oficjalnie twój mail??

Jeśli  podałem go  w jakimkolwiek  poście  publicznie     możesz  ten  post  zacytować   i tu  wkleić   albo  dać  screena  tego  postu   i nie musisz  mieć  na to  mojej  zgody   przecież. 😎

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

A po co koledzy mieli by gorsze kupowac?  Oni nie są raczej patridiotami

cena czyni cuda czytałem gdzieś na forum tu ze my mamy dobre bez antybiotyków chów .. a niemieckie i duńskie bez nie wychowasz .... znaczy nasze czy u nas produkowane przez Duńczyka tego niewiem 

Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

Jeśli  podałem go  w jakimkolwiek  poście  publicznie     możesz  ten  post  zacytować   i tu  wkleić   albo  dać  screena  tego  postu   i nie musisz  mieć  na to  mojej  zgody   przecież. 

czyli kęcisz i wycofujesz sie rakiem.....o żadnym poście nigdy nie pisałem

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

czyli kęcisz i wycofujesz sie rakiem.....o żadnym poście nigdy nie pisałem

niby  gdzie  indziej  miałem  upublicznić  mój  adres  e-mail  tak żeby  był  ogólnie  dostępny    ???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v