Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Denwer napisał:

130978218_2884348031801237_6639117207583

131001609_2884348091801231_7882812796789

Biedni ci emeryci w państwie PiS skoro muszą jabłka z ulicy zbierać zamiast jak normalny człowiek w sklepie kupić :)

A to że AU wywaliła to na ulice, to powiem tak, ich własność i mogą sobie robić z tym co chcą. Byle później to posprzątali. 

Jak będę chciał to wywale swoje truskawki na pryzme z gnojem i nikomu nic do tego. 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

@pafnucy obraz  głupoty  AU

10 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Z korzyścią by było jakbyś ty zniknął, staska już nie było dawno widać, jeszcze tylko ty zostałeś :)

bo go pewnie  podkablowałeś  za  coś  i  bana  dostał.   No  tak  PO  lubiło  eliminować  niepochlebnych  ludzi    przecież  do WPROST  ABW  wysłali   do antykomora  także   w  FAKT  także  naczelnego  nieprzychylnego  z  pomocą  kulczyka  zmienili  ;)

8 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Biedni ci emeryci w państwie PiS skoro muszą jabłka z ulicy zbierać zamiast jak normalny człowiek w sklepie kupić

gł*piś  temu  tak  napisałeś.    Starzy  ludzie  którzy  przeżyli  2 wojnę  światową  i  biedę  stalinowsko  gomułkowską  nauczeni  są  szacunku  do  żywności.   A taki  gł**ek jak ty  pisze  durny  komentarz  ale   z drugiej strony   czego  się  po tobie  spodziewać ;)

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

obraz  głupoty  AU

w sumie. gnój lepiej. prawda?

Opublikowano

Widać że u ciebie z wykształceniem kiepsko jest... 

3 minuty temu, Denwer napisał:

@pafnucy obraz  głupoty  AU

bo go pewnie  podkablowałeś  za  coś  i  bana  dostał.   No  tak  PO  lubiło  eliminować  niepochlebnych  ludzi    przecież  do WPROST  ABW  wysłali   do antykomora  także   w  FAKT  także  naczelnego  nieprzychylnego  z  pomocą  kulczyka  zmienili  ;)

gł*piś  temu  tak  napisałeś.    Starzy  ludzi  którzy  przeżyli  2 wojnę  światową  i  biedę  stalinowsko  gomułkowską  nauczeni  są  szacunku  do  żywności.   A taki  gł**ek jak ty  pisze  durny  komentarz  ale   z drugiej strony   czego  się  po tobie  spodziewać ;)

Opublikowano
5 minut temu, pafnucy napisał:

w sumie. gnój lepiej. prawda?

Prawda

126003608_3407538365981823_5487805094152

Opublikowano
17 godzin temu, Ulman napisał:

Jeśli ziemia jest płaska to biegun północny mamy w samym środku. Jak to sie dzieje że tak tam zimno skoro wkoło same ciepłe kontynenty? 

Jak żeglarze opływali swiat to jak to technicznie wyglądało? Dopływali do antarktydy i potem zapieprzali wzdłuż niej aż zrobią kółko?

Czemu na całym swiecie dzień nie zaczyna sie i nie kończy o tej samej porze? Przeciez jak ziemia jest płaska a słońce wzejdzie to powinno cała ziemie od razu oswietlać.  Możesz takie proste tematy wyjaśnić?

embed    

tu masz odpowiedź bo mi się nie chce pisać tak powstają pory roku ziemia płaska słonko się kręci  i tyle 

\

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

No pewnie że słońce jest płaskie. I jak był "wielki wybuch" to też wszystko rozeszło się w jednej płaszczyźnie. Latające spodki też są od dołu płaskie i to jest dowód.:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)

A ja nie glosuje, bo żaden z kandydatów nie spełnia moich oczekiwań. Chodzę jedynie na wybory samorządowe, w innych nie ma odpowiednich kandydatów. 

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v