Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 godzin temu, agromatik napisał:

Jak lud oprócz sraczyka za stodołą niewiele więcej widział i nie dąży do zmiany takowego to co się dziwić

Dlaczego flaga ONZ przypomina mapę płaskiej Ziemi? Zwolennicy teorii spiskowych mogą zacierać ręce... /materiały prasowe

nawet flaga ONZ jest w kształcie płaskiej ziemi a wiesz gdzie jest koniec płaskiej ziemi na Antarktydzie 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, mirro napisał:

A jesteś pewien że chcesz to zobaczyć?:lol:

Dlatego nie oglądam Netflixa - boję się.

już widziałem biednych ludzi ale kraj nie był bogaty a nawet - najpierw zbiednieli ludzie a później kraj poszedł z tobami

Netfliksa jeszcze wtedy nie było i trzeba było to przerobić w realu (a to przez "x"trzeba pisać? nie oglądam to nie wiem :ph34r:)

Socjal to jest odbieranie produktów jednym i rozdawanie za darmo inn... wszystkim. Jeszcze raz zabranie już rozdanego?

Wy piszecie jakiś scenariusz dla Monty Pythona czy innego Jasia Fasoli?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

uż widziałem biednych ludzi ale kraj nie był bogaty a nawet - najpierw zbiednieli ludzie a później kraj poszedł z tobami

Podejrzewam że widzieliśmy to samo.

4 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Dlaczego flaga ONZ przypomina mapę płaskiej Ziemi? Zwolennicy teorii spiskowych mogą zacierać ręce... /materiały prasowe

nawet flaga ONZ jest w kształcie płaskiej ziemi a wiesz gdzie jest koniec płaskiej ziemi na Antarktydzie 

Taaaa jasne ciekawe jak bym przyczepił globus do niebieskiego beretu.:lol:

Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Jeżeli ziemia jest płaska a koniec ziemi jest na antarktydzie to musi ona otaczać wszystkie kontynenty a tu wygląda to nieco inaczej.  

Co jest po spodniej stronie ziemi?

Inne planety  też są płaskie czy tylko nam się tak trafiło?

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Podejrzewam że widzieliśmy to samo.

wszyscy w Polsce albo to widzieli albo uczyli się od.. słyszeli od starszych
i teraz takie coś jak PiS?

człowiek to istota rozumna?
socjal na zagonienie do zbudowania czegokolwiek lepszego niż jest?

2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Theory Of Flat Earth Earth Vs Globe Earth Vector Illustration Isolated On  White Background True Lie Checkbox Check Mark - Stockowe grafiki wektorowe  i więcej obrazów Astrologia - iStock

o masz
a Ten mieni się promotorem PiSu

toż nawet ja gorszej krzywdy wizerunkowej temu tałatajstwu nie wyrządzam xD

Opublikowano
8 minut temu, dysydent napisał:

Wy piszecie jakiś scenariusz dla Monty Pythona czy innego Jasia Fasoli?

Eeeee tam, do tego trzeba angielskiego humoru.

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

socjal na zagonienie do zbudowania czegokolwiek lepszego niż jest?

Nie, to prośba żeby nic nie robili bo znając ich możliwości ciężko podjąć ryzyko oglądania efektów. Można nie przeżyć.:lol:

Opublikowano (edytowane)

aaa
to teraz władza polega nie na mówieniu co robić a na karaniu za robienie czegokolwiek i nagradzaniu za posłuszeństwo

_____

dobra
poczytam pooglądam co w szerokim świecie bo do reszty mi tu wyjdzie jak tym z Interii że podróż człowieka poprzez tunel czasoprzestrzenny jest możliwa
już nie chce mi się linka szukać a tylko dodam - że równie dobrze możliwe jest spotkanie Boga u Kowalskiego w komórce jak i socjalem zapewnienie towarów z fabryk na pokrycie tego socjalu.
Oczywiście wszystkie te trzy rzeczy są jak najbardziej możliwe tylko że ani tunelu ani fabryk tych nie ma no i Kowalski nie ma żadnej komórki

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
11 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Theory Of Flat Earth Earth Vs Globe Earth Vector Illustration Isolated On  White Background True Lie Checkbox Check Mark - Stockowe grafiki wektorowe  i więcej obrazów Astrologia - iStock

Jeśli ziemia jest płaska to biegun północny mamy w samym środku. Jak to sie dzieje że tak tam zimno skoro wkoło same ciepłe kontynenty? 

Jak żeglarze opływali swiat to jak to technicznie wyglądało? Dopływali do antarktydy i potem zapieprzali wzdłuż niej aż zrobią kółko?

Czemu na całym swiecie dzień nie zaczyna sie i nie kończy o tej samej porze? Przeciez jak ziemia jest płaska a słońce wzejdzie to powinno cała ziemie od razu oswietlać.  Możesz takie proste tematy wyjaśnić?

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Jeśli ziemia jest płaska to biegun północny mamy w samym środku. Jak to sie dzieje że tak tam zimno skoro wkoło same ciepłe kontynenty? 

Jak żeglarze opływali swiat to jak to technicznie wyglądało? Dopływali do antarktydy i potem zapieprzali wzdłuż niej aż zrobią kółko?

Czemu na całym swiecie dzień nie zaczyna sie i nie kończy o tej samej porze? Przeciez jak ziemia jest płaska a słońce wzejdzie to powinno cała ziemie od razu oswietlać.  Możesz takie proste tematy wyjaśnić?

Teorie, które mają dowodzić, że Ziemia jest płaska

Opublikowano

no tego linka nie odpuszczę

w Toruniu odbędą się rekolekcje organizowane z myślą o prawnikach. Każdy dzień będzie miał inne hasło przewodnie. W niedzielę będzie to "Bóg miłosierny", w poniedziałek "Bóg sprawiedliwy", we wtorek natomiast "Bóg adwokatem człowieka".

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,26878520,torun-rekolekcje-dla-prawnikow-radia-maryja-juz-za-kilka-dni.html

to teraz już wiem dlaczego Ziobro może być jednocześnie i prokuratorem (adwokatem oskarżenia) i jednocześnie sędzią jako ichni minister

no bo skoro Bóg jest adwokatem w sprawie której jest i jednocześnie sędzią...

Ziobro te kursa rydzykowe zapewne po znajomości już dawno temu pozaliczał

Opublikowano

No to jak umiesz odpowiedzieć na watpliwosci to chętne się dowiem jak jest naprawdę  Tylko o to mi chodzi.

Po co wszyscy ukrywają prawdę o płaskiej ziemi? Jaki maja w tym interes?

Opublikowano (edytowane)

ale jaja
szwedy babę admirałem zrobiły co by przed ruskimi obronę na morzu zbudowała (dysortografia zamierzonym elementem artystycznym przekazu)

Putin bólu brzucha ze śmiechu już się pewnie nabawił

to jakaś nowa strategia wojenna? śmiechem wykończyć?

i jeszcze kolejny z typu dowcipów o teściowej
- Majątek po zmarłym małżonku dziedziczy także teściowa (link niekonieczny do czytania i tylko jako dokumentacja źródła)
https://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/8118345,majatek-po-zmarlym-malzonku-tesciowa-zasady-dziedziczenia.html

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

No to mam kilka pytań.

1.Kto ma w tym interes i na czym on polega?

2.Jak udaje się taką ogólnoplanetarną prawdę ukryć, komu i dlaczego na tym zależy?

3. Czemu na ziemi w niektórych miejscach jest noc a niektórych dzień skoro jest płaska ?

4. Co jest od spodu ziemi?

5. Czy inne planety tez są płaskie i o nich również wszyscy kłamią?

Opublikowano

No ale on chyba powinien na tak banalne pytania znać odpowiedź od  razu a nie szukać. Poważny człowiek prezentując jakiś pogląd powinien umieć ją jakkolwiek uzasadnić. Głoszenie poglądu bez pokrycia w argumentach jest świadectwem bezmyslności i głupoty

Opublikowano

mistyfikacja misji Apollo wcale nie dowodzi płasoziemskości i teorii geocentryzmu bo rzeczywiście jest prawdopodobne że przynajmniej rozważano takową w tamtych zimnowojennych czasach bo chodziło o prestiż.
Już pomijając że do dzisiaj pozostały ślady na księżycu tych misji to nawet można dopuszczać że i one zostały zaaranżowane później gdy technologia się lepiej rozwinęła i nawet jeśli by to było udowodnione to tylko dowodziło by przekrętu amerykańskiego i można nawet zakładać jakiś ułamek procenta prawdopodobieństwa tym negacji ale nadal nie dowód na płask... plackatość kosmosu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v