Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, deSilva napisał:

Pamięć już cię zawodzi? co było po strajkach kobiet?

baby chciały dać Jarkowi a jarek nadal prawiczkiem 😂

Opublikowano
10 minut temu, deSilva napisał:

Pamięć już cię zawodzi? co było po strajkach kobiet? jest tu kilku "mędrców nad mędrcami" co najmniej na skalę światową, którzy mają na wszystko wytłumaczenie, a pierwsi by się posrali jakby co do czego.       xD

3 minuty temu, mirro napisał:

A co było po strajkach kobiet? 

no były takie strajki po których stan wojenny wprowadzili
wyczuwam sugestię analogii

"laxigen" się qwa znalazł

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, deSilva napisał:

Nie pleć bzdur.

Największe strajki przypadły na dni 23-28 października, okres od "złapania" wirusa do objawów to najczęściej 5-7 dni, i teraz co dziwne, w pierwsze dni listopada było mniej zachorowań niż pod koniec października xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Ile to się później jeszcze wałkowało, pierwsze dni tylko liczysz?

Opublikowano
7 minut temu, racyl napisał:

baby chciały dać Jarkowi a jarek nadal prawiczkiem

Żle do tego podeszły. Trzeba było zrobić zbiórkę i wynająć profesjonalistkę, albo dwie, No i obowiązkowo asysta psychologa.:lol:

• Haha 1
Opublikowano

Ale co ty to popierasz? co miały niby wywalczyć bo ja nie wiem.

Opublikowano
Przed chwilą, deSilva napisał:

Tylko "wybuch" pandemi w listopadzie był w całej Europie, a nie tylko u nas, więc jakoś ciężko zauważyć wzrost z powodu strajku kobiet. Zresztą, w zamkniętym budynku, Kościele, ludzie się nie zakażają bo "jest wysoki" a na ulicy mieli by się zarazić xD 

Opublikowano

A w Europie się wtedy ludziom w d*pach nie przewracało tylko u nas?

Opublikowano
3 minuty temu, deSilva napisał:

Masz jakies dane by pokazać ten wielki wzrost zachorowań po strajakch? Może być nawet tylko z Warszawy żeby było dobitnie widac.

• Like 1
Opublikowano

Nie rób ze mnie durnia, bo też coś tam było że ganiali się z policją

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

No nwm, w Niemczech "Strajku Kobiet" nie było a zachorowania też lawinowo rosły ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Masz jakies dane by pokazać ten wielki wzrost zachorowań po strajakch? Może być nawet tylko z Warszawy żeby było dobitnie widac.

A ty masz dane że nie od strajków?

Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Sam robisz z siebie durnia, tępo wierząc w to co serwuje Ci TVP.

Oglądam też inne stacje i jakoś wielce nie negują.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, deSilva napisał:

To ty twierdzisz, że od strajków, więc udowodnij swoją tezę, a nie przerzucasz to na innych.

Opublikowano

Raczej to wątpliwe bo górka była przed strajkami a wtedy gdy powinno byc widac efekt zarażenia na strajkach to jak na złośc zaczęło spadać. 

No ale ja moge sie mylić , za to ty przeciez wiesz co mówisz więc z pewnoscia umiesz swoje twierdzenia udowodnić na twardych danych

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

To ty twierdzisz, że od strajków, więc udowodnij swoją tezę, a nie przerzucasz to na innych.

A ty twierdzisz że nie, niby dlaczego mam ci ja coś udowadniać, ty udowodnij.

Opublikowano (edytowane)

A ty twierdzisz że nie, niby dlaczego mam ci ja coś udowadniać, ty udowodnij.

To ty zacząłeś, że od strajku, to dawaj dowody, z chęcią się z nimi zapoznam xD Ale to pewnie jak z oskarżeniami wobec Giertycha, jak potrzebne były dowody to okazało się, że ich nie ma xD 

Opublikowano

też czepiliście się  - że tak powiem - szukania w g..wnie wartości odżywczych

administracyjnie w zakaźną epidemią można sobie względnie dobrze poradzić czy to metodami chińskimi czy np białoruskimi i o to przede wszystkim chodzi - czy do tego już doszło że nie da się inaczej? czy tylko jest to pretekst do .... no inaczej nie da się tego nazwać jak - zamordyzmu?

Opublikowano

Ostatni raz powtarzam, podważ moje zdanie i udowodnij że nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v