Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

No to wypad i nie zajmuj miejsca tym którzy chcą naprawdę prowadzić gospodarstwa rolne a nie jak ty papierowy rolniku. 

Ja  nikomu  miejsca  nie  zajmuje  :P 

152805159_145532744061092_64700691750989

Opublikowano
6 minut temu, soltys48 napisał:

Nie odpowiedziałeś na moje pytanie

odpowiedziałem .

Jesteś  kabel  i  tyle   kapowałeś  do  weterynarii   do  US   i  do  modów  kapujesz 

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

odpowiedziałem .

Jesteś  kabel  i  tyle   kapowałeś  do  weterynarii   do  US   i  do  modów  kapujesz 

Jednak to prawda że u was pisiorków syndrom oblężenia jest mocny. 😲

Opublikowano
6 godzin temu, Denwer napisał:

Nie ma to  znaczenia    miałeś  ból   D  jak  został  zgłoszony  post  kanali  w którym  popełnia  przestępstwo  i  nazywałeś  osoby  które  to  zgłosiły  konfidentami  tylko  że  ja  nie  pisałem donosów  na priw  do  modów  tylko  użyłem  funkcji  zgłoś   henio pewnie  zrobił tak samo. 

A ty piszesz  donosy  do  modów  na priw  "KONFIDENCIE"

To jest odpowiedź na moje poniższe pytanie?

6 godzin temu, soltys48 napisał:

I napisz jak ty DOBRY KATOLIK zachowałbyś się w sytuacji gdy jest obrażana i poniżana kobieta,....

6 minut temu, Denwer napisał:

odpowiedziałem .

Tak tak kłamco

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, soltys48 napisał:

Tak tak kłamco

Sam  sie  do  tego  przyznałeś     przecież  😎  wypierasz  się  swoich  postów.  A  może  chcesz  powiedzieć  że  ty  to  kablujesz  w dobrej  sprawie  i  to  nie  kablowanie  :D  :D    tylko  obywatelski  obowiązek  :D 

151829523_3975261649165007_8596862273961

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał:

to racze demonstranci mogą spokojnie protestować , policja używa slepaków ?

Bo walili po oponach. Wiesz jaki byłby kwik w mediach jakby strzelali do kierowcy? Prawo użycia broni w praktyce w służbach - broń Boże użyć, broń Boże zgubić.

Opublikowano
20 minut temu, PRIMO napisał:

Jednak to prawda że u was pisiorków syndrom oblężenia jest mocny. 😲

Nie znam jednego ani drugiego , ale skąd pewność że ten "ważniejszy" nie ma czegoś za uszkami 🤔

Opublikowano
7 minut temu, Denwer napisał:

Sam  sie  do  tego  przyznałeś     przecież  😎  wypierasz  się  swoich  postów.  

W przeciwieństwie do ciebie potrafię się przyznać do błędu i niczego się nie wypieram 

Jak to było u ciebie z tym ardanem?

Opublikowano

Tak w ogóle, to ten temat jest generalnie bez sensu. Tzn ogólnie rozmowa o polityce. Ani psychofani PiSu, jak Marek, ani zagorzali antypisowcy, jak ulman, nie dadzą się przekonać do jakichkolwiek argumentów drugiej strony. Każdy okopał się na swoich pozycjach i w żaden sposób nie jest możliwe przekonanie kogokolwiek do swoich racji. W temacie jest jedynie obrzucanie się gównem i poczucie własnej wyższości i nieomylności własnych sądów. Szkoda, że nie umiemy na spokojnie rozmawiać.

• Like 2
Opublikowano
16 minut temu, soltys48 napisał:

W przeciwieństwie do ciebie potrafię się przyznać do błędu i niczego się nie wypieram 

Następnym  razem   zanim  nazwiesz  kogoś   "konfidentem"  spójrz  w lustro  😎

18 minut temu, soltys48 napisał:

Jak to było u ciebie z tym ardanem?

z czym  ???  coś  ci  się  znowu  uroiło 

Opublikowano (edytowane)

a co tu pisać. marecek i tak kota odwróci ogonem .

Denwer, a jak już pogrzeb się odbędzie, to wrócisz wypoczywać?

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, Denwer napisał:

odpowiedziałem .

Jesteś  kabel  i  tyle   kapowałeś  do  weterynarii   do  US   i  do  modów  

To wypisz wymaluj tak samo jak Twój Pisowski kolega Henio vel Staszek, więc to chyba nic złego nie jest? 

@soltys48 i co z tego że mu przypomnisz jak on ma zdanie zgodne w 100% z partią i nie ma znaczenia co kiedyś pisał tylko co dziś mówi komitet pis

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

@pafnucy przypomnij kłamczuchowi co pisał o Ardanie, jak to szło? Murem za Ardanem a dalej??

Pisałem  i  się  tego  nie wypieram   więc  nie wiem o co  ci  chodzi  kapusiu 

Opublikowano

a jak. i nawet nie donosi na siebie do moda że dwa konta aktywne.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, soltys48 napisał:

niektórych obowiazują inne standardy

No  widać  to  po tobie  

jak na twojego " funfla"  ktoś  zgłasza  post  to  konfident   a  jak ty  kapujesz   to  super 

Edytowane przez Denwer
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v