Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 17.02.2021 o 06:24, racyl napisał:

widać kto większy 😂

no nie rozśmieszaj ludzi gdzie masz chociażby neonikotyny : tiametoksam, imidachlopryd, chlotianidyna ? imidachlopryd jeszcze był do teraz  ogrodnictwie ale znika

wina pisu ? 😂masz baern basf i gitar tam się nie wicina

Dnia 17.02.2021 o 06:24, racyl napisał:

środki ochrony to nie tylko neonikotyny. nikt nie protestuje gdy zdejmują cokolwiek

kto ma protestować ? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Czemu rząd mu nakazuje nawet największemu glabowi płacić minimalną?

Nic  takiego  ci  nie nakazuje  to  ty  zatrudniasz  głąba   i nikt  ci  go nie  każe  trzymać  na  stanowisku.  Widać  mało  masz wspólnego  z zatrudnianiem ludzi  😎

150774982_736194550624718_61159468344871

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

I co w związku z tym? Komunistyczna mentalność każe ci mu dopieprzyc lub się cieszyć jak ktoś inny mu dopiepszy? 

Kolonie się skończyły to wrócił 

Jaka komunistyczna mentalność ?, i komu niby dopieprzam? , Ty człowieku chyba masz jakąś obsesję na tym punkcie 🙆‍♂️ , a może chcesz żeby za 5 zł u Ciebie niewolnik za***rdalał 🤔 i dla tego taki ból d*py masz na tym punkcie, od jakiegoś czasu tylko pier**lisz w koło jedno . Powiem tylko tyle ,pracowałem parę lat etacie i dziękuję , jestem na swoim i spokój  użerania się  z idiotami ....

Proszę nawet bogaci uważają że za małe podatki płacą https://businessinsider.com.pl/firmy/podatki/podatki-dla-najbogatszych-bill-gates-uwaza-ze-placi-za-niskie/byvz3xb

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Roman176 napisał:

wina pisu ? 😂masz baern basf i gitar tam się nie wicina

kto ma protestować ? 

Gejów, lgbt, nazioli to umieją ganiać a o proste rzeczy dla swoich wyborców to nic się nie odezwą

Jak to kto ma protestować ? obrońcy/reprezentanci  polskiej wsi 🤣

Kto najwięcej pierdziszewów w Polsce odwiedził jak nie PIS w kampaniach, zapewniając to się troszczą o rolników 😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

jak to czytam to mam wrażenie ze jesteśmy głupim narodem ...   każdym kraju są oligarchowie( rekiny biznesu) prawdziwego zdarzenia u nas takie typy jak kulczyk pociotki polityczne majątki komunistyczne itp 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Denwer napisał:

Nic  takiego  ci  nie nakazuje  to  ty  zatrudniasz  głąba   i nikt  ci  go nie  każe  trzymać  na  stanowisku.  Widać  mało  masz wspólnego  z zatrudnianiem ludzi  😎

Proste , ma wybór jak chce może zatrudnić takiego co bedzie wart najniższej krajowej , ale chyba zapomniał że jest wolność  , no cóż to strasznie dziwny człowiek i ch*j wie o co mu chodzi 🤷‍♂️

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Proste , ma wybór jak chce może zatrudnić takiego co bedzie wart najniższej krajowej , ale chyba zapomniał że jest wolność  , no cóż to strasznie dziwny człowiek i ch*j wie o co mu chodzi 🤷‍♂️

@Ulman  nigdy  nikogo  nie  zatrudniał  ani  pewnie  żadnej  usługi  nie  brał  więc  nie  ma  pojęcia   że  jak  ci  coś  nie pasuje  to  zwalniasz  gamonia  z pracy  lub  gonisz  z  pola  czy  budynku  jak ci  robotę  partoli 

151465355_3763075557145853_8251930698659

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

Jak to kto ma protestować ? obrońcy/reprezentanci  polskiej wsi 🤣

Kto najwięcej pierdziszewów w Polsce odwiedził jak nie PIS w kampaniach, zapewniając to się troszczą o rolników 😂

po co zeby źle skoczyć ... twój rozum dopiero po latach zrozumiej co było dobre 

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

juz myslaem ze to  TEN pogrzeb ale wlaczam kurwizje i nic -wiec marecku d*py nie zawracaj, bo w d*pie byle a nie w gorach,tam tez jest zasieg..

nic dodac ,nic ujac 😛, jak bylem jacusiem to byli wyborcy pzpr...

ciebie ksaidz stasiu lata molestowal i nikt sie nie oburzal a taki szczerba pluje na takiego ktory dla ciebie bylby dobrym wujkiem.

Jak by się okazało że Owsiak był pedofilem wszyscy by za nim murem stanęli tak naprawdę to chodzi o walkę z kościołem a nie pedofilią

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, henio2 napisał:

Jak by się okazało że Owsiak był pedofilem wszyscy by za nim murem stanęli tak naprawdę to chodzi o walkę z kościołem a nie pedofilią

Pewnie konkurencja chce dokonać wrogiego przejęcia.:lol:

Opublikowano
7 minut temu, Roman176 napisał:

po co zeby źle skoczyć ... twój rozum dopiero po latach zrozumiej co było dobre 

po latach to na pewno zanim moje chłopaki pokończą po 18 lat to i uzbiera się jakaś sumka na koncie

dla wsi nic nie robią

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

Pewnie konkurencja chce dokonać wrogiego przejęcia.:lol:

Włącz sobie trwam tam prawdę mówią kto chce zniszczyć polskie rolnictwo 😎

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał:

po latach to na pewno zanim moje chłopaki pokończą po 18 lat to i uzbiera się jakaś sumka na koncie

dla wsi nic nie robią

Jeśli obecni nie robią nic , to którzy to niby robili coś 🤔??  Prócz Andrzeja L 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v