Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

Się wcora wsystkie wygniwały, kasa z reklam uciekła i się gniwać przestały.   :D

Opublikowano
Przed chwilą, daron64 napisał:

Nie chcę mi się przebijać przez wszystkie posty. Mógłby ktoś streścić jaki przekaz dnia przyszedł odnośnie podatku od reklam?

Że nie chco płacić.   :P

Opublikowano
1 minutę temu, daron64 napisał:

Nie chcę mi się przebijać przez wszystkie posty. Mógłby ktoś streścić jaki przekaz dnia przyszedł odnośnie podatku od reklam?

Płacimy,:lol:

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, daron64 napisał:

Przekaz jest taki, że złe niemieckie media nie chcą płacić na leczenie polskich, biednych dzieci. Taki pompuje non stop Polska niezależna stacja TVP INFO :)

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Prywatna stacja telewizyjna niech sobie pokazuje co chce, jeżeli ludziom się spodoba to będą oglądać, jeżeli to będzie ścierwo, to samo z siebie upadnie. I nawet jeżeli ktoś z zewnątrz będzie ją dotował, to taka telewizja na dłuższą metę nie będzie miała sensu jeżeli nie będzie miała oglądalności.

Tylko że ta prywatna stacja może mieć duży wpływ na widzów i w zasadzie to wykorzystuje. Takie pytanie mi się nasuwa. Czy w ostatnich latach TVN chwalił działania obecnego rządu, czy tylko był nastawiony na krytykę ?

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Póki wyraża swoje poglądy w sposób nie zakłócający jego pracy to niech sobie to robi. Czy np przyjście do pracy w tęczowej koszulce ma być powodem do zwolnienia, jeżeli ten pracownik wykonuje pracę większą, niż średnia wszystkich pracowników ? Idąc tym tokiem myślenia, to wszyscy powinni przychodzić do pracy w białej koszulce i czarnych spodniach, bo inne kolory mogą świadczyć o ich poglądach ;) np taka koszulka z kaczorkiem może być obraźliwa dla jakiegoś PiS-owca.

A może jak będę miał koszulkę z budką dla ptaków, to się Borys Budka obrazi. A jak będę miał drogi zegarek to może znaczy że popieram Sławomira Nowaka ? 

A może mam nie nosić koszulki z piorunami, którą sobie kupiłem zanim pojawił się Strajk Kobiet ? Która po prostu mi się podoba i w jakikolwiek sposób nie utożsamia się z moimi poglądami. (info dla PiS-owców: tak, na początku póki chodziło tylko o to żeby nie ruszać ustawy antyaborcyjnej popierałem ten Strajk, w obecnej fazie go nie popieram)

@jarecki jakoś do 2015 nikogo nie raziło serduszko WOŚP na odzieży dziennikarzy TVP. 

Tylko widzisz klient patrząc na taką osobę, pomyśli, że szef ma również takie same poglądy jak pracownik a to już może niekorzystnie wpływać na Twoją firmę.

1 godzinę temu, racyl napisał:

A wczoraj co było ? transmisja mszy z kolejnej miesięcznicy. to jest chore i powinno to się leczyć

A to na głównej antenie czy lokalnej ?

Przed chwilą, Mariusz2903 napisał:

https://gwiazdy.wp.pl/zjadlam-najdrozsze-paczki-w-warszawie-czy-warto-kupowac-u-magdy-gessler-6606982366677696a 

robią to specjalnie  tak jak zbierali dla kijowskiego  lempart  wcześniej na cinqeciento dla tego chłopaka co się podstawił na skrzyżowaniu  aby lewakom było lepiej  jakim trzeba być zdeterminowanym żeby na złość pisowi stać po pączki  za 11 zł sztk. w takim mrozie  

Z artykułu wynika, że te pączki są przereklamowane i niczym oprócz ceny się nie różnią od innych. U mnie pączek to koszt 1,5 - 2 zł w zależności co jest w środku i czym polany. Czyli miałbym 5 zamiast jednego i jeszcze mi by zostało :P.

Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Widzisz, ja też bym chciał w spokoju się pomodlic a nie sluchać Emilewicz z ambony :)

To u Ciebie Emilewicz jest lektorem w kościele 🤔 ?

Opublikowano
3 minuty temu, henio2 napisał:

A jakie są niezależne bo nie znam takich 😋😜

Niedziela i Mały gość Niedzielny. Proboszcz ma zapłacić za określoną ilość, niezależnie od tego czy parafianie kupią.:lol:

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, dsbh napisał:

To u Ciebie Emilewicz jest lektorem w kościele 🤔 ?

Miałem takiego pecha, że akurat trafiłem do Częstochowy jak występowala ta pani lekkich obyczajów. Gdybym wiedział to bym zmienił dzień wyjazdu. 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Miałem takiego pecha, że akurat trafiłem do Częstochowy jak występowala ta pani lekkich obyczajów. Gdybym wiedział to bym zmienił dzień wyjazdu. 

Nie pękaj. Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Co się dzieje na TVP1?? Przemowa Grodzkiego będąca nie na rękę TVP?? Czy Kurskiemu coś się stało? Jakiś zamach stanu mieliśmy? Nie wierze w to co widzę i słyszę xD To nie może być TVP. Ktoś przejął im sygnał? 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v