Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Walczy w miarę możliwości a ich brak.... 

Koncerny medialne nie chcą płacić podatku od reklam.... I na służbę.zdrowia.. (pasek tvp info) Wszyscy płacą wszystko na tą służbę zdrowia  atam wszystko do tyło idzie bez rozwoju kompletnie żadnego..... 

Edytowane przez PRZMAS19821982
Opublikowano
5 godzin temu, DTaras napisał:

Ursus - fajnie się płaciło dwie dychy za telefon z internetem? Co?

Ursus - wpsowałeś się idealnie z tym pokrętnym rozumieniem drugiego...

Słuchaj no taki świat tu ci dadzą tam zabiorą 🤷‍♂️ , pewnie zapłacimy więcej i  masz rację ,ale ale   jest wolność nie ma przymusu korzystania z tel i internetu ☺️ jak chcesz tanio możesz jechać rowerem do @Ulman i obgadać obecną sytuację polityczną 🤭 albo nie nie ,ten to wydaje się niegościnny  gbur 😉 to już lepiej do @mirro 

Opublikowano
3 godziny temu, agromatik napisał:

Wyjście z sytuacji, z wszystkimi się skłócić i postawić na swoim, po czym zdechnąć z głodu i samotności.

Wypisz, wymaluj to jest logika prezesika tyle że on to wdraża w skali kraju.

Kto się smuci ten jest smutas - kto się kuci ten jest kutas😬

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Dariowola napisał:

Piszesz o sobie że będziesz marzł Pis jest partią posiadając empatię

Może i posiadają empatię, tylko nikt nie powiedział im do czego to służy. Nie zdziwiłbym się słysząc  to w takim wydaniu. 

"Dawaj empatię, będziemy nią naparzać opozycję" Bo empatia jest dla nich zamienna z trzonkiem od kilofa.

Edytowane przez mirro
  • Like 1
Opublikowano

Mimo wszystko to bardziej w opozycji zauważam chęć naparzania. Również będąc U władzy bardziej takie chęci przejawiali.

Opublikowano
9 minut temu, mirro napisał:

Może i posiadają empatię, tylko nikt nie powiedział im do czego to służy. Nie zdziwiłbym się słysząc  to w takim wydaniu. 

"Dawaj empatię, będziemy nią naparzać opozycję" Bo empatia jest dla nich zamienna z trzonkiem od kilofa.

Ich empatia to poza dla gołodupców którym nic nie wyszło i chcą żeby się nad nimi użalić i socjalem sypnąć za ten nieudany żywot.

Opublikowano
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

a do kiedy to tak teleranka nie bedzie? 

Do czasu żądania reklamodawców wywiązania się z umowy i pozwu zbiorowego abonentów CP, Cyfry+(jeśli istnieje, bo nie wiem) I innych...😉

Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Kur 🤬 chciałem poczytać co ten pisowiec pinokio bredzi a tu takie coś. 😲

Wielkie dzięki PIZDUAR. 👏

https://wyborcza.pl/7,155287,26772051,ten-wykres-pokazuje-jak-premier-morawiecki-na-konferencji-prasowej.html

Widzisz wystarczy że instrukcji nie dostaniesz co masz myśleć i Twoje życie traci sens tak by wyglądały wolne media bez TWP 😎

Dlatego warto płacić abonament😋

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Mimo wszystko to bardziej w opozycji zauważam chęć naparzania. Również będąc U władzy bardziej takie chęci przejawiali.

Bo czasem chęć naparzania wygląda podobnie jak asertywność. Jednak to nie to samo. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

@Ursus932 szybko ciągnika szukaj, bo gazety i OLX'a pozamykają i jak ciągnik znajdziesz ;) 

Ja tam tylko od dilera kupuję w życiu używki bym nie kupił to tak jakbyś żonę sobie wybrał że strajk kobiet niewiadomo który mm użytkownikiem jesteś kto jakie paliwo tam łał 😜😋

Opublikowano
1 godzinę temu, PRZMAS19821982 napisał:

Walczy w miarę możliwości a ich brak.... 

Koncerny medialne nie chcą płacić podatku od reklam.... I na służbę.zdrowia.. (pasek tvp info) Wszyscy płacą wszystko na tą służbę zdrowia  atam wszystko do tyło idzie bez rozwoju kompletnie żadnego..... 

To Owsiak też nic nie pomaga?

Opublikowano
5 minut temu, henio2 napisał:

Ja tam tylko od dilera kupuję w życiu używki bym nie kupił to tak jakbyś żonę sobie wybrał że strajk kobiet niewiadomo który mm użytkownikiem jesteś kto jakie paliwo tam łał 😜😋

To sporo ten PiS musi ci płacić za trolowanie, no pochwal się ile?

Opublikowano
8 minut temu, henio2 napisał:

Od dilera to ty może kupujesz jakiś koks który ci demolke pod deklem robi albo w symulatorze farmy ale nie w realu. Co ty sobie możesz z tych paru blondynek kupić? No chyba że to diler maszyn uzywanych

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, Ulman napisał:

Ich empatia to poza dla gołodupców którym nic nie wyszło i chcą żeby się nad nimi użalić i socjalem sypnąć za ten nieudany żywot.

Ale zauważ ci ludzie są uśmiechnięć zadowoleni cieszący się życiem w odróżnieniu od kolaborantów z PO.😁

• Like 3
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

@Ursus932 szybko ciągnika szukaj, bo gazety i OLX'a pozamykają i jak ciągnik znajdziesz ;) 

I tak dla mnie nic odpowiedniego niema 🤨 , a nic nie zamkną ,jeden dzień postraszą ciemną plamą na ekranie 9_9 , bo Solorz czy inny medialny bogacz listy 100 najbogatszych  musi zarabiać żeby było za co klepać po d*pach murzynki na Karaibach 🤗

Opublikowano

Ostatnio ursus a kupował to śmiga już z 20 lat że hej 😋.                               

4 minuty temu, Ulman napisał:

Od dilera to ty może kupujesz jakiś koks który ci demolke pod deklem robi albo w symulatorze farmy ale nie w realu. Co ty sobie możesz z tych paru blondynek kupić? No chyba że to diler maszyn uzywanych

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Dariowola napisał:

Ale zauważ ci ludzie są uśmiechnięć zadowoleni cieszący się życiem w odróżnieniu od kolaborantów z PO.😁

Znalezione obrazy dla zapytania: Kaczyński mina nienawiściTak wygląda uśmiechnięty i cieszący się życiem człowiek ;) Nie wiedziałem xD 

2 minuty temu, henio2 napisał:

Ostatnio ursus a kupował to śmiga już z 20 lat że hej 😋.                               

To rzeczywiście prężnie się rozwijasz jak ciągnik ostatni raz 20 lat temu kupowałeś ;) Dochodowe te świnie ;) Niby PiS taki dobry, tak jest dobrze, a Ciebie na nowy ciągnik nie stać ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v