Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

Premier przemawia a cała Polska słyszy z uszczelnienia systemu podatkowego pozyskali 60 miliardów więcej jak za PO i na tym skorzysta każdy obywatel .

Moje zgredy pisowskie tv na całą parę aż na piętrze słychać już całkiem im się we łbach popierdoli.

• Haha 1
Opublikowano

Nie znasz się na polityce Premier wie co mówi Polska przetrwała najlepiej jak inne Kraje Europy .

Polska stoi u progu sukcesu wielkiego po COVID Po tylko patrzy na dobre sukcesy .

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Teraz powiada że obniżyli podatki podstawowe na artykuły dla dzieci i cit  najniższy  w Europie . Brawo Panie premierze .

A nie chwali się ile danin wprowadzili i podatków podnieśli?

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, galan99 napisał:

Teraz powiada że obniżyli podatki podstawowe na artykuły dla dzieci i cit  najniższy  w Europie . Brawo Panie premierze .

na cukierki podnieśli ale - jak już ktoś wcześniej ...- to pewnie "dla równowagi"

a rzeczywiście - nadają konferencję na pr24
no przegapiłem i dopiero od teraz...

Opublikowano (edytowane)

Teraz to pytanie możesz zadać .

Mocniejszy głos koniec rajów podatkowych dla dużych Firm .

Biedni mają mieć więcej bo biedny nie może stawać się biedniejszy .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
9 minut temu, jacus napisał:

wlasnie ogladam te bajki pinokia- czyby juz zapomnial ze przez lata byl doradca tuska i komorowskiego ??? moze pis-owskie glupki juz zapomnialy ale ja wykarmiony na misce ryzu i sowie mam dobra pamiec.

chopie ja do wschodniej polski mam ledwo 100 metrow i tam jest tak samo a nawet gorzej bo po drugiej stronie wisly to juz maja gorki wieksze .

w tej chwili jest ten problem ze morz trzyma i solanka nie pomoze a padal deszcz na snieg wiec jest lodowa skorupa i plug z gumowa koncowka lemiesza to sobie moze -pojezdzic..

Ty sowy wpierdalałeś :/ 

Dzikus :ph34r:

Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Byłem dzisiaj w mieście powiatowym zarządzanym przez PiS i tragedia z odśnieżaniem, na drogach powiatowych(gdzie też rządzi PiS) nie lepiej xD Więc nwm gdzie PiS tak odśnieża ;) 

Zapraszam , południe  łódzkiego 😉 , ale tylko gmina , w mieście powiatowym byłem dziś rano i też tragedia a PiS rządzi 

Opublikowano

Państwo żeruje na ofiarach obostrzeń. Zaczyna od wykupywania upadających hoteli .

Okazuje się, że nie dla wszystkich zapaść branży hotelarskiej wywołana wielomiesięcznym zamknięciem tych obiektów z powodu pandemii koronawirusa jest zdarzeniem niepożądanym.

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Byłem dzisiaj w mieście powiatowym zarządzanym przez PiS i tragedia z odśnieżaniem, na drogach powiatowych(gdzie też rządzi PiS) nie lepiej xD Więc nwm gdzie PiS tak odśnieża ;) 

Nawet jak włdza Pisu ma problemy z odśnieżaniem można wybaczyć  ale nigdy Po.🤣 Pis jest partią na dorobku .👍

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
36 minut temu, jacus napisał:

wlasnie ogladam te bajki pinokia- czyby juz zapomnial ze przez lata byl doradca tuska i komorowskiego ??? moze pis-owskie glupki juz zapomnialy ale ja wykarmiony na misce ryzu i sowie mam dobra pamiec.

chopie ja do wschodniej polski mam ledwo 100 metrow i tam jest tak samo a nawet gorzej bo po drugiej stronie wisly to juz maja gorki wieksze .

w tej chwili jest ten problem ze morz trzyma i solanka nie pomoze a padal deszcz na snieg wiec jest lodowa skorupa i plug z gumowa koncowka lemiesza to sobie moze -pojezdzic..

ale szkoda ze fotki dk nie zrobilem u nas. Czarna od pobocza do pobocza. 

a ironię wyczułem 😉

Opublikowano

najblizsza dk jest juz w polsce wschodniej, w odpowiednim miejscu kolo domu widze jak jezdza po niej samochody ale stanu drogi nie widac a nie mam fotoradaru w oczach zeby po predkosci poznac czy jest goly asfalt.

Opublikowano
42 minuty temu, galan99 napisał:

Chwalił się ile obniżyli ale nic nie podnieśli jesteś z PO że tak powiadasz nie prawdę .

A bankowy, cukrowy , danina solidarnosciowa to nie podatki?

Opublikowano
59 minut temu, Ulman napisał:

A nie chwali się ile danin wprowadzili i podatków podnieśli?

Tyle co po czy więcej? https://wiadomosci.onet.pl/kraj/tomasz-komenda-otrzyma-zadoscuczynienie-komentarze-po-decyzji-sadu/cyk225z.    Komentarze bardzo ciekawe jak tacy ludzie zasiadają w sejmie nic dziwnego że kraj w runie 😜😋

17 minut temu, Ulman napisał:

No ile miesięcznie więcej wydasz?

Opublikowano

https://www.pudelek.pl/zalana-lzami-agnieszka-wozniak-starak-biadoli-nad-losem-krowy-czy-ja-jestem-jakas-nienormalna-foto-6606105993829056a.   Krowy kończą życie w ubojni a tu proszę można uśpić to samo z dziećmi już by jej nie przeszkadzało dużo od krowy się nie różni co za kobieta płacze nad krową a zabijalaby nienarodzone dzieci

https://viva.pl/ludzie/newsy/agnieszka-wozniak-starak-wpis-na-instagramie-o-wyroku-tk-ws-aborcji-129202-r1/

Opublikowano
49 minut temu, Ulman napisał:

Ale w głębi serca ciesz się ze bez wychodzenia z domu szybko sprawnie przekazujesz daninę aby,,nam ''się lepiej żyło. 🤣 Nie tak jak Owsiak wysyłka dzieci z puszkami na mróz. 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v