Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@mirro już na kolanach, teraz tylko ich pochylić do przodu albo rzucić im kawałek mydła po który się schylą i pokaże im gdzie ich miejsce ;) Jednocześnie przekonają się kim jesteśmy dla USA i co dla nich znaczymy ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, dsbh napisał:

Przecież Pis dba o następców. Kupuje, repolonizuje aby mieli co sprzedawać :P.

kupił PKO S.A i co ta jeszcze bo nie pamiętam

Opublikowano (edytowane)

joj! RCB mi przyszlo że od jutra intesywne opady śniegu a na windy widzę że największe pd wsch Polska
no zasypie mnie i muszę fasolę ponakrywać bo ma silnie wiac do tego i dziurami (zawsze śnieg znajdzie w stodole) podniesie mi wilgotność fasoli
trzeba ponakrywać!
na ra!

o i jeszcze całkiem spamersko się tu zrobiło

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

@Denver

Znowu pewien pisior nie może przeboleć że warszawa nadal nie przejęta 🤣

Jakby pisognida tam rządziła to nawet by nie wspomniał że tam coś pęka czy się wylewa 🤣

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Teraz na naszym własnym podwórku USA pokaże PIS jak wygląda prawdziwa tolerancja dla LGBT. Będzie to krótka praktyczna nauka o tym jak z d*py zrobić jesień średniowiecza.

• Haha 2
Opublikowano

Temu pajacowi od edukacji najpierw powinni to wytłumaczyć

Opublikowano

Kolejki zlikwidować w służbie zdrowia a nie rządzić babom pod spódnicami 🤣

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

Temu pajacowi od edukacji najpierw powinni to wytłumaczyć

Raczej  tobie  trzeba  by  to  wytłumaczyć   bo widać  że  masz nie równo  pod sufitem

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Raczej  tobie  trzeba  by  to  wytłumaczyć   bo widać  że  masz nie równo  pod sufitem

mistrz wyklejanek się znalazł. ja nie chodzę chodzę po telewizjach i nie opowiadam że ktoś żyjący to nie człowiek

profesor od łamania konstytucji 🤣, większego buraka to jeszcze nie było

Opublikowano

To ile już lat PiS prowadzi działania w....e by podbić Warszawę ? .

Ale jak Warszawa padnie  to Unia  będzie musiała  odbijać  podbitą Warszawę .

Taka sytuacja była w ŚWIECIE 4 czerwca 1187 roku Saladyn całkowicie zniszczył armię krzyżowców .

„Krucjata Królów”, czyli trzecia wyprawa krzyżowa, w której wzięli udział król Anglii Ryszard Lwie Serce, król Francji Filip II August i cesarz niemiecki Fryderyk Barbarossa .

Opublikowano
7 minut temu, racyl napisał:

@Denver

Jakby pisognida tam rządziła to nawet by nie wspomniał że tam coś pęka czy się wylewa 🤣

A jakby pękło to dlatego że "przez 8 lat Polki i Polacy byli ..........."😆

Marecek dojechał prawie do 20 memów dzisiaj. Dawaj Marecek dalej! Zrób 150% normy!!! Bądź przodownikiem pracy, Birkutem naszych czasów.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Ciekawe jak władze Kraśnika przyjęłyby tego ambasadora? Przecież mieli na rogatkach takie fajne tablice powitalne, nawet po angielsku.:oops1:

no  dla  ciebie  to  przeca  normalne  wy tam w tym  wojsku  to   nie takie  rzeczy  robili  co  nie  :D  :D  :D  

1 minutę temu, racyl napisał:

profesor od łamania konstytucji 🤣, większego buraka to jeszcze nie było

badylarz  znawca konstytucji  się  znalazł  :D  :D  :D  

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Ale jak Warszawa padnie  to Unia  będzie musiała  odbijać  podbitą Warszawę .

Lud Warszawy da se radę. Już raz Targowiczan powywieszali. Wierzę w ich rozsądek.

Opublikowano

Jakby patrycek rządził to nie miałby co wklejać o warszawie 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

badylarz  znawca konstytucji  się  znalazł  :D  :D  :D  

robię co robię i bez socjalu moogę się obejść a ty za te marne grosze codziennie liżesz d*pę PIS 🤣

Jeszcze powiedz że środa gdzieś zasiada albo że kiedyś miała na coś decydujący wpływ 🤣

Opublikowano
13 minut temu, racyl napisał:

kupił PKO S.A i co ta jeszcze bo nie pamiętam

Zapomniałem jak się nazywa ta sieć lokalnej prasy. Do końca kadencji jeszcze trochę czasu, także wszystko przed nimi.

10 minut temu, racyl napisał:

@Denver

Właśnie ciekawe co by  było ? Czy opozycja krytykowała by Jakiego za nieudolność, czy siedziała cicho ?

6 minut temu, racyl napisał:

Kolejki zlikwidować w służbie zdrowia a nie rządzić babom pod spódnicami 🤣

8 lat Platformie się to nie udało, to Pis ma być gorszy 🤣.

Czy dzisiaj jest dzień mema 🤔 ?

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

no  dla  ciebie  to  przeca  normalne  wy tam w tym  wojsku  to   nie takie  rzeczy  robili  co  nie  :D  :D  :D  

Ot widzisz tak to plecie się to życie. Darcie japy na LGBT nie pomogło, bo wielki sojusznik przysyła namiestnika z tej branży. I teraz zatka Wam usteczka. I to chyba jego penisem.:zadowolony:

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

jeszcze bajden pogoni pisiorów palikota wibratorem 🤣 .

I skończył się sen o USA 🤣

Opublikowano (edytowane)

Najciekawszy moment to będzie ten, gdy nowy ambasador przyjdzie wręczyć listy uwierzytelniające do Prezydenta Dudy. Pieprzę filmy na Netflixie, to będzie widowisko.

Edytowane przez mirro
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v