Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, agromatik napisał:

Heniek a ty jakie zwierzątka posiadasz pchły czy tasiemca? 

I pewnie całą resztę. 😁

14 minut temu, Denwer napisał:

144204539_133675751913458_87982014983062

Ty chyba masz uraz do swojej rodzicielki że ciebie nie usunęła skoro jeszcze męczysz ten temat. 🤨

Opublikowano
13 minut temu, Denwer napisał:

145627909_134760561804977_36681973147032

Czy ty dalej tego nie rozumiesz że im bardziej zaostrza się prawo aborcyjne tym więcej kobiet będzie kusiło usunięcie płodu ale ty i PISuarczyki tego nie zrozumią bo jesteście zbyt durni żeby to załapać. 

Wszak owoc zakazany smakuje najlepiej. 

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

@Denwer możesz przestać spamować tymi marnej jakości memami ? Ja wiem, że ty jeszcze w epoce kamienia łupanego i wolisz pismo obrazkowe ;) Ale byś się wysilił i sam coś napisał.

Ale ty wiesz że u nich czyli PISuaru i ich wyborców to jest ewolucja wsteczna. 😁

Opublikowano

Jeżeli chodziłoby o powrót do tradycji to jestem jak najbardziej za!

Opublikowano (edytowane)

Może od razu do pańszczyzny, odrabiać 50 dni w roku na Pana ;) Tylko gorzej jak ktoś będzie liczył na to, że zostanie Panem a trafi do grupy chłopów pańszczyźnianych. 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
21 godzin temu, Ulman napisał:

Ja cie nawet rozumiem ale popatrz szerzej a nie przez pryzmat kilku ogłoszeń.

Widać że kina pozamykane, hotele pozamykane, teatry , knajpy, dyskoteki, siłownie, stoki , baseny i pewnie dziesiątki innych rzeczy. Turystyka lezy, transport lotniczy i kołowy z nia zwiazany też. Galerie powoli sie otwierają ale niejedni zwineli interes bo nie wytrzymali. Dużo ludzi przeszło na prace zdalną więc rozleciały się firmy sprzątające biura, robiące i dostarczające żarcie czy w inny sposób świadczące serwis dla biurowców. Więcej ludzi na zdalnym oznacza też mniej wizyt u fryzjera, na manicure, mniej zakupów ciuchów butów i czego tam jeszcze bo nie trzeba tak dbać o wizerunek.  Jest oczywiste ze oni zwalniają ludzi więc się zastanawiam kto zatrudnia bo jak wynika z artykułu nie dość że zwolnionych to jeszcze innych bezrobotnych zatrudniają.  Które branże tak wciagaja ludzi i co robią że w czasie kryzysu tak im sie biznes rozkrecił

Patrzę szerzej. Kultura, sport owszem sytuacje mają nieciekawą. Tylko jakie zarobki osiągali artyści czy sportowcy. Ten balon musiał kiedyś pęknąć i pękł. Poza tym jeżeli mamy kryzys to ludzie jeżdżą na wczasy na stoki, chodzą  na imprezy, czy raczej oszczędzają aby przetrwać trudny okres ? Budowlanka na razie ma co robić na przykład. Jeżeli na wiosnę fachowcy będą poszukiwać pracy to faktycznie jest kryzys, bo na razie to praca poszukuje fachowców w budowlance.

9 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Czeba na czaskoskiego będzie głosować, będzie ekologuf wspierał,

Nic nie będzie można hodować

IMG_20210202_085228.jpg

PO, Hołownia, Wspólna Polska. Skąd oni tyle tych wyborców wezmą skoro wszystkie trzy ugrupowania są skierowane do tej samej grupy wyborców ?

4 godziny temu, Ywa napisał:

Co na to Pani Lempart? Naprawdę oferta żółtych papierów bardzo kusząca. Mam nadzieję, że jak pis upadnie i  Pan Stonoga stanie na nogi, to rozprawi się z Panem Ziobro.

@Ywa pisz i zaglądaj jak najczęściej na forum :P.

Piszecie o aborcji, wcześnie dużo było o księżach pedofilach. Ciekawe czy o tym będzie głośno czy to tylko nieliczne przypadki i nie ma o czym mówić.

https://www.onet.pl/film/onetfilm/patryk-vega-wypuscil-nowy-film-do-sieci-oczy-diabla-premiera-online/j4k89n1,681c1dfa

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, henio2 napisał:

moze ktos usunie z forum tego debila ??? jako stasio tez pisal podobne teksty zyczac innym smierci-to chyba chory pojeb ? pisowwska hjena..

a tu nastepna

https://www.onet.pl/informacje/onetopole/kamil-bortniczuk-kim-jest-polityczna-kariera-posla-porozumienia/pfq3hg0,79cfc278

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Jeżeli ktoś chce to zachowuje tradycje, chyba że PiS nam nakaże na przykład robić ubrania samemu w domu albo obowiązkowe 2 dni wycinanek łowickich ;) 

Myślę że do tego się nie posunie. Ale chciałbym np aby tradycja i propagowanie moralności było tak samo propagowane jak teraz propaguje się zgorszenie i niemoralność. I  to tyczy się wszystkich.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v