Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Acha, czyli twoim zdaniem, taka matka powinna donosić ciążę wiedząc, że dziecko w ciągu kilku dni po porodzie umrze ? Byle tylko zdążyć ochrzcić i pochować zgodnie z wiarą katolicką, przy okazji dotując czarnucha znaczną kwotą pieniędzy ? 

Tacy jak ty nadają się do gestapo, oni też lubili katować i męczyć ludzi, psychicznie i fizycznie.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
10 minut temu, henio2 napisał:

już widzę jak im wypłacają pewnie dostaną tak jak Frankowi ze😋😜

Wszystko zależy od sytuacji. Jak pójdą do Strasburga, to moga dostać korzystne wyroki. 

• Haha 1
Opublikowano

Powtarzam po raz kolejny te protestu  dotyczą aborcji na rzadanie a nie jak piszesz jest to problem kilkudziesięciu kobiet w skali roku a nie setek tysięcy jak wmawiają protestujące kobiety

1 minutę temu, mirro napisał:

Wszystko zależy od sytuacji. Jak pójdą do Strasburga, to moga dostać korzystne wyroki. 

I co przyjdzie komornik i Kaczyńskiemu kota zabierze?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

A ja powtarzam, że tutaj rozmawiamy o zmianach wprowadzonych przez trybunał, a nie o aborcji na żądanie. Ja nic nie mówię o Strajku Kobiet i ich postulatach, rozmawiam tylko o aborcji w przypadku wad letalnych, która od dzisiaj jest procederem nielegalnym w naszym państwie. Tak ciężko ci to zrozumieć @henio2

Opublikowano
2 minuty temu, henio2 napisał:

I co przyjdzie komornik i Kaczyńskiemu kota zabierze?

Nie, przyjdzie wyrok i wszyscy zapłacimy za głupotę Kaczyńskiego i Morawieckiego.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, henio2 napisał:

Powtarzam po raz kolejny te protestu  dotyczą aborcji na rzadanie a nie jak piszesz jest to problem kilkudziesięciu kobiet w skali roku a nie setek tysięcy jak wmawiają protestujące kobiety

To czemu te protesty akurat wybuchły po wyroku TK ? I teraz znowu się nasilają po jego opublikowaniu ? Jakiś dziwny zbieg zdarzeń ;) 

Powiem ci jeszcze jedno, gdyby nie wyrok TK to tych protestów by w ogóle nie było ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

To czemu te protesty akurat wybuchły po wyroku TK ? I teraz znowu się nasilają po jego opublikowaniu ? Jakiś dziwny zbieg zdarzeń ;) 

Powiem ci jeszcze jedno, gdyby nie wyrok TK to tych protestów by w ogóle nie było ;)

.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Dariowola napisał:

Ktoś pisał że Hołownia niema programu to już najwarzniejszy punk jest.https://wiadomosci.onet.pl/kraj/szymon-holownia-pokazal-plan-na-relacje-panstwa-i-kosciola-katolickiego/q4p9k15

No i super program, coś co powinno być dawno zrobione, rozdział Kościoła i państwa. W tym aspekcie ma ode mnie ogromnego plusa, czekam na dalsze punkty programu. Nie dziwne, że PiS już poniżej 30%, PO nadal 20% a Hołownia dobija do 20% ;) Jeszcze 3 lata tego dziadowskiego państwa ;) 

5 minut temu, henio2 napisał:

Bo kobitki nie mogą w burdelu siedzieć i klientów przyjmować to wyszły na ulicę 😜😋

Sądzisz, że w Polsce mamy ponad milion prostytutek ? 

Opublikowano
1 minutę temu, henio2 napisał:

Bo kobitki nie mogą w burdelu siedzieć i klientów przyjmować to wyszły na ulicę 😜😋

to temu tak od paru dni tutaj stale siedzisz-nie masz  innej rozrywki.😜

• Haha 1
Opublikowano

Ano oprócz tego, że go zamknęli to jeszcze sobie dla rozrywki z głodu przymarli. Potem już poszło. Lekarz? Gdyby Ci mechanik powiedział - słuchaj nie pali na jeden cylinder ale nie naprawię Ci tego bo czasy i drogi niebezpieczne, rozwalisz się i zabijesz a to niezgodne z moim sumieniem. Co byś zrobił?

henio - jesteś jebnięty. Najgorsze jest to, że ja też tylko w innych sprawach ale samo bycie jebniętym szereguje nas do tej samej szufladki co niepodoba mnie się wcale.😬

Hasło "na żądanie" to eskalacja po fakcie wpier.. nia się z butami tam gdzie się patrzy tylko przez szybkę.

jacus - fachowa obsługa w przybytku zwanym burdelem wymaga profesjonalnego podejścia. Radziłbym Ci mieć na uwadze, że to robota w usługach więc ciężka.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, henio2 napisał:

https://www.gdansk.pl/wiadomosci/nie-robcie-rzezi-300-osob-pod-neptunem-przeciw-odstrzalowi-dzikow,a,135540.                                   Strzelanie do ciężarnych loch jest nieetyczne a zabijanie nienarodzonych dzieci już tak ?

Dobrze kombinują bo wykończą polskie świnie a potem będą naganiać niemcom pod lufę te dziki jako naganiacze za miskę ryżu bo z robotą coraz bardziej krucho. 😁

Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, DTaras napisał:

henio - jesteś j**nięty. Najgorsze jest to, że ja też tylko w innych sprawach ale samo bycie j**niętym szereguje nas do tej samej szufladki co niepodoba mnie się wcale.😬

Nie schlebiaj sobie, do takiego extremum to tobie daleko, plasujesz się w peletonie🤔 

Edytowane przez agromatik
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Sądzisz, że w Polsce mamy ponad milion prostytutek ? 

Według tego żałosnego świniopasa to wszystkie kobiety to k***y .

@Tomasz0611 ale tu nie ma się z czego śmiać tylko trzeba płakać nad tym idiotą. 😔

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Według tego żałosnego świniopasa to wszystkie kobiety to k***y .

Strach przez niego przemawia. On ich się po prostu boi. Robimy zrzutę na ssaka leśnego dla Henia.

Edytowane przez agromatik
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, agromatik napisał:

Strach przez niego przemawia. On ich się po prostu boi.

Toż to pisałem wcześniej o tym jego lęku przed kobietami. 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, PRIMO napisał:

ale tu nie ma się z czego śmiać tylko trzeba płakać nad tym idiotą. 😔

Szkoda łez na niego ;) Lepiej się z niego pośmiać. Jak cicho i spokojnie tu by było bez jego teorii.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Jak cicho i spokojnie tu by było bez jego teorii.

Denwer i Heniek to rajskie ptaki tego tematu, bez nich ziało by tu nudą i sztywną analizą sytuacji politycznej.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@PRIMO, sam dzięki Heńkowi dowiedziałem się, że w naszym kraju mamy tyle prostytutek, nie myślałem, że aż tyle tego jest ;) Albo, że Owsiak jednocześnie kupuje sprzęt i go nie kupuje, takie teorie naprawdę pozwalają się trochę pośmiać.

Opublikowano

Te jego blondyny to nie pewny byt mają.. 😂😂😂😂

Żarcie panie drogie będzie musiał na, ulice wygnać.... 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v