Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, henio2 napisał:

Podawałem wielokrotnie niekt o zdrowych zmysłach nie da grosza na Owsiaka i jego pociotków z meloniwego gangu tylko dzięki publicznej kasie funkcjonuje ten biznesik

No to podaj jeszcze raz, co to za problem ? Tak ciężko napisać dwie liczby ?

Przed chwilą, henio2 napisał:

Ciąża to nie choroba aborcja to też zabujstwo

Ale tak nie żyją 2 osoby, a może udało by się ocalić jedno życie, można tak na to spojrzeć.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, henio2 napisał:

zabujstwo

wy tam wszystkie w tym pisie dysleksję mata??🧐

Opublikowano
44 minuty temu, Denwer napisał:

142738090_724631651781008_10487337040874

Dziwnym trafem Pan od Grota tłumaczy sie że wady dotyczyły wcześniejszych wersji karabinka. Tylko że te wcześniejsze nie zostały wycofane przez producenta ze służby i nie dostarczono w ich miejsce wolnych od wad. Spokojnie dalej zaśmiecaja magazyny broni w jednostkach. bo wartośc bojowa ich znikoma. Problem był ćwiczony od jakiegoś czasu i producent ma to w d*pie. 

To nie nagonka, to szansa aby krajowy producent wziął się za dupsko i przestał pchać szajs, albo zrobił porządek z dostarczonym, żołnierzom własnego kraju. Cała zbrojeniówka rucha Polskę, bo pcha co ma pod ręką, a nie rzeczy dobre. 

Opublikowano

henio - tyś jak ten piętnastolatek. Nie przez strajki zabił jeno przez to że zwoje mu się dopiero zaczynają składać. Co prawda wg prawa kanonicznego ta para mogła stworzyć podstawową komórkę społeczną ale we łbach nic nie poukładane. Kolejność jest taka, że jak puściły hamulce lub zanim to się stanie idzie się z dzieckiem do ginekologa. A nie, trzynastolatka nie chodzi do takich lekarzy, ona zbiera tylko naklejki i przytula się do jednorożców. Przeważył strach i zagubienie podczas gdy "drące się baby chciały" aby od tych spraw po prostu wypier.... papier. Wiąże się to z karykaturą protestu jaką przedstawiałeś czyli antykoncepcją, aborcją lecz ja tam widziałem głównie sprzeciw wobec braku wyboru i wykluczeniu. Odwrócone na Twój sposób pogłębiło tylko polską schizmę i wygenerowało kryzys, kibole "bronili kościołów" a szaleńcy u steru zacierali ręce. Zresztą. Był i ksiądz co prosił karków aby szli w pokoju spać a na koniec wezwał Policję, że mu się po terenie kręcą typy. Z opowieści drugiego księdza to chyba prawda...

Opublikowano
14 minut temu, Tomasz0611 napisał:

No to podaj jeszcze raz, co to za problem ? Tak ciężko napisać dwie liczby ?

Ale tak nie żyją 2 osoby, a może udało by się ocalić jedno życie, można tak na to spojrzeć.

O czyli lepiej zabić jedno a drugie ocalić a to choroba jakąś że AB c trzeba?

Opublikowano
2 minuty temu, henio2 napisał:

O czyli lepiej zabić jedno a drugie ocalić

Oczywiście i na co dzień  Państwo Polskie robi to z lubością odmawiając w pełni ukształtowanemu człowiekowi np. kosztownej terapii. 

1 minutę temu, DTaras napisał:

A one nie zaśmiecają wcale - my z nich strzelamy.

Też tak robiłem, ale to nie rozwiązanie. Podstawowym narzędziem żołnierza jest broń. Nie k**wa łopata, ale w pełni sprawna broń. Strzelanie ma coś na celu, a szczególnie jego nauka. Jak żołnierz nie trafia to się zniechęca. 

• Haha 1
Opublikowano

henio - właśnie chodzi o to, że niema abc tylko aby zdjąć stygmaty, dać świadomość prawną, zbadać ciało i psychikę, pomóc zaakceptować a przy braku perspektyw niestety w drugą stronę. Zamiast tego oferta brzmi: rodzisz i uuj.

Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał:

jak żołnierz nie trafia, podnosi ręke i wrzeszczy do kierownika: weź ode mnie to gówno!

A to widzę że w tych nowych instrukcjach odnośnie prowadzenia strzelań duuuuużo sie pozmieniało.

Opublikowano (edytowane)

Jak zacząłem chwalić tu miłościwie panujących to od razu padły pytania czym jest zdrowy,

Za moich czasów też były stopery - w sejfie u szefa kompanii. Potem sami kupowaliśmy.

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Instrukcje tworzą sami. To mi się podobało. Za którymś razem po komendzie na linię (...) marsz pochyliłem się i w marszu z bronią podniesioną zmieniłem magazynek. Nie było torby to pusty poszedł w piach i na linii byłem gotów. Zamyśliłem się i taki odruch. Trochę się pokrzywili ale teraz jest instrukcja iż broń trzymamy kolbą pod pachą i czynność zmiany faktycznie odbywa się w marszu.

Opublikowano

https://plejada.pl/newsy/jaroslaw-jakimowicz-o-czym-pisal-w-autobiografii-ktora-okreslil-fikcja/g9lcmh7#slajd-13

rownie ciekawa jest autobiografia prezesa- warto poczytac zeby zobaczyc jak wyglada prawdziwy falsz i obluda w wykonaniu prawdziwego polaka.

https://lubimyczytac.pl/ksiazka/67742/o-jednym-takim-biografia-jaroslawa-kaczynskiego

dtars-nie bede ukrywal ,jestem wiernym wyznawca prezesa-,tylko poglady mam z deka inne 😛, w sumie zal mi starego,samotnego, nieszczesliwego homoseksualisty........

Opublikowano

Nieujawnionego? Skoro normalność to sprawa także poglądowo indywidualna to takie udawanie głupka wymaga hartu. Mirro raz udawał inszość i dziś stwierdził, że to wyczerpujące.

Opublikowano
3 godziny temu, henio2 napisał:

Ciąża to nie choroba aborcja to też zabujstwo

A 13 latka to dziecko, jak zryty trzeba mieć baniak żeby dzieciom kazać rodzić dzieci.

I czego tą facjatę cieszysz heniutek

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v