Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał:

przyjmują wszystkich pierd...ch,bez względu na nalepkę ,dla ciebie mają specjalną izolatkę.

dawno nie bylo piiiiiiiiii,piiiiiiiiiii 

sprawdz wyniki ostatnich wyborow na stronie pkw. komisja specjalna szpital specjalistyczny im dr. babinskiego -na samym koncu listy lokali bedzie,za raz po wiezieniach i aresztach

Opublikowano
1 godzinę temu, V12 napisał:

Powtorze , kontynent na ktorym mieszkam , obral misje ratowania globu gdy reszta ma w d*pie , 

Mi sie to nie podoba bo drenuje kieszen i utrudnia życie 

wbrew pozorom chiny to jest ekologiczny kraj  jesli chodzi o emisje CO2  na mieszkańca a brazylia  to już jest ekologiczna 

Opublikowano (edytowane)

Widzieliście jak górnicy Pinokia potraktowali? Próbował im tłumaczyć, że to wina Tuska. Ale widać suweren już mowy trawy nie kupuje.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano

Górnikom zawsze mało. Niech się cieszą ze robotę mają 13,14 dodatki robota po 8 godzin dziennie. Który pracownik fizyczny tak ma dzisiaj w Polsce? Ale to prawda czlowiek ma taką naturę ze nawet jak ma dobrze to i tak mu będzie mało i mało. Ludzie mają dzisiaj w Polsce dobrze a może być tak jak w bajce o złotej rybce ze tylko rozbite koryto zostanie

Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

sprawdz wyniki ostatnich wyborow na stronie pkw. komisja specjalna szpital specjalistyczny im dr. babinskiego -na samym koncu listy lokali bedzie,za raz po wiezieniach i aresztach

przecież to zaledwie 0,1coś to zmienia ?

poczytaj kto tam siedzi Chorzy psychicznie w Polsce są biedni. Większość cierpiących na schizofrenię utrzymuje się z renty inwalidzkiej. Zaledwie 2% pracuje zawodowo w pełnym wymiarze godzin. Chorzy ci są też najczęściej samotni. Większość z nich jednak wymaga pomocy rodziny. 

twoje dziecko kiedyś bd miało próbę samobójczą to też tam bd  ty dyskwalifikujesz?  te dziecko .... zeby było śmieszniej najwięcej jest chorych w Mazowszu wygrała tam ??? 

1 godzinę temu, akooo napisał:

Górnikom zawsze mało. Niech się cieszą ze robotę mają 13,14 dodatki robota po 8 godzin dziennie. Który pracownik fizyczny tak ma dzisiaj w Polsce?

a widziałeś ile zarabiają na kampanii ? 3300 wejdź na olx i zobacz za ile tu się pracuje czy górnictwo tak dobrze zarabia 

https://www.olx.pl/oferta/praca/pracownik-produkcji-CID4-IDN04DL.html#709edffbfa

Pracując u nas, możesz liczyć na:

• Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Premie miesięczne i świąteczne,
  • Umowę o pracę,
  • Pracowniczy program emerytalny,
  • Pakiet prywatnej opieki medycznej,
  • Dofinansowanie do karty MultiSport,
  • Stołówkę pracowniczą,
  • Rabaty na produkty firmowe oraz na usługi i towary oferowane przez naszych Partnerów,
  • Benefity dla rodziców*,
  • Bezpłatny dojazd do/z pracy *.

zazdrość przez ciebie przemawia taka atrakcja ze tam pracują Ukraince i Czeczeni 😆

https://www.olx.pl/oferta/praca/operator-wozka-widlowego-CID4-IDN02Se.html#709edffbfa

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „co SKŁADA SIĘ ΝΑ CENĘ ENERGII? 6% 1% 1% 8% uprawnienia do emisji C02 wynikające z polityki klimatycznej UE pozostałe koszty związane z produkcją energii 59% 25% koszty OZEi efektywności energetycznej wynikające z polityki klimatycznej UE koszty własne sprzedawców energii (obsługa Klienta, zatrudnienie) akcyza marża sprzedawców energii”

@Ulman  kiedy nasrasz na unie ?? 1...............2..................3.............??

Opublikowano

ja tylko stwierdzam fakt ze choroba psychiczna koreluje z glosowaniem na partie prawicowe-pis czy konfederacja..jaki to ma zwiazek ?? trudno okresli co jest skutkiem co przyczyna ? temu jest chory ze ma takie poglady czy temu ze ma takie poglady jest chory ??? 

w tym takze alkoholizm- czego jestes zywym dowodem 🤣.

na wiosne kolezanka corka z 8 klasy podstawowki  pisala na grupie ze chce popelnic samobojstwo z powodu rodzicow-nikt tego nie potraktowal powaznie,tylko moja corka zglosila to do pedagoga szkolnego i zabrali ja do szpitala, pewnie temu ze sama miala problemy z nia a my z jej rodzicami...

Opublikowano

ale ty jesteś głupi 

45 minut temu, jacus napisał:

ja tylko stwierdzam fakt ze choroba psychiczna koreluje z glosowaniem na partie prawicowe-pis czy konfederacja..jaki to ma zwiazek ?? trudno okresli co jest skutkiem co przyczyna ? temu jest chory ze ma takie poglady czy temu ze ma takie poglady jest chory ??? 

widziałeś co wczoraj wkleiłem na temat opozycji ze 65% nie widzi opozycji przy władzy tu masz uzasadnienie 

48 minut temu, jacus napisał:

na wiosne kolezanka corka z 8 klasy podstawowki  pisala na grupie ze chce popelnic samobojstwo z powodu rodzicow-nikt tego nie potraktowal powaznie,tylko moja corka zglosila to do pedagoga szkolnego i zabrali ja do szpitala, pewnie temu ze sama miala problemy z nia a my z jej rodzicami...

ty co chwile pisząc o tym dawno ją przekreśliłeś ... pisałem ci ze tam są normalni życiowo ludzie ... myślisz ze ci górnicy co zgięli niema tam matki córki albo syna najgorszy to jest cios, nagła  śmierć zdrowej osoby ....

Opublikowano

a co gdyby corka to olala i nie zareagowala-byc moze tylko straszyla a byc moze by to zrobila.. tego nikt nie wie,pewnie ona tez nie..a potem placz i lament bo nikt nie zareagowal,nikt jej nie pomogl , placz rodziny a z tego co pisala ta dziewczynka to rodzice byli jej problemem-jako ze z zona poznalismy ich z jak najgorszej strony gotow jestem je wierzyc.

trzeba o takich sprawach pisac-zeby to byla przestroga przed lekcewazeniem takich sygnalow.

pare lat temu lokalny alkoholik czesto w sklepie opowiadal ze sie powiesi, wszyscy sie smiali a on sie otrul. 

dwa lata temu mlody sasiad wypisywal na fb jakies glupoty,dodawal dziwne memy a pare dni pozniej rodzice znalezli go martwego na lozku-narkotyki.

w sumie wiecej ludzi popelnia samobojstwo niz jest mordowanych i ginie w wypadkach ..do tego jeszcze tysiace zaginionych bez wiesci.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Ulman napisał:

Już zapomniałeś o co ci chodziło? Znowu pijesz?

pije znowu tą drogą cole , powiedz mi ty masz jakoś chorobę 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Ulman napisał:

Możesz określić o co ci chodzi czy już tak się napiłeś że nie pamiętasz?

bo tak czytam twoje posty srasz tu drogie podatki tu to tu podwyżka itp zgadzasz się ? 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

bo tak czytam twoje posty srasz tu drogie podjadki tu to tu podwyżka itp zgadzasz się ? 

Jaka podwyżka , jakie podjadki? Nie umiesz się wysłowić jak normalny człowiek?

Opublikowano

Nic ci nie odpowiem bo nie wiem czego chcesz i coraz bardziej czuje ze ty sam nie wiesz o co ci chodzi tylko za wszelka cene nie chcesz kolejny raz zrobić z siebie ślaskiego głupka.

Opublikowano

naprawdę ? albo tak ciulasz i hejtujesz ze obawiasz się odpowiedzi 

no i spierdolił tyle w jego modrościach odpisze pewnie gdzieś o 1 w nocy 

a tak propo niemieckich gazet i obrony Tuska  co bardzo niektórych oburzył swoim cytatem .... a niemcy na to TUSK NIKOMU NIE GROZIŁ .... TUSK ZACYTOWAŁ SŁOWA MIŁOSZA Z JEGO WIERSZA ..... A OPRÓCZ TEGO JEST W JĘZYKU POLSKIM COŚ TAKIEGO JAK ........ METAFORA ........

to ja im też coś zacytuje ; no to metafora dla Tuska-Stanisław Wyspiański-miałeś cha...ie złoty róg został ci sie ........ino sznur

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v