Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
34 minuty temu, Ulman napisał:

że co?

woda .. kiepską masz pamięć 

23 minuty temu, Ulman napisał:

płaskoziemca Roman i Galan robią to praktycznie codziennie

naprawę kiedy ?  jedyną osobą co jesteś codziennie to jest ty 

17 minut temu, DTaras napisał:

Dopiero byś zaczął narzekać jakie Niemce niedobre.

wyjaśnij ?

Opublikowano

Roman, ci ludzie są mocno zajęci, robią duże biznesy i nie będę i tyłka zawracał pytaniami o wodę. Jak się spotkamy to ich przy okazji zapytam. 

Znalazłeś juz ten post w którym chciałem 3400 dawać każdemu imigrantowi? To było samozaoranie tego roku🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Znalazłeś juz ten post w którym chciałem 3400 dawać każdemu imigrantowi? To było samozaoranie tego roku🤣

chciałeś przyjąć zeby uciekli .... a warunki uni były inne a ty dalej udajesz barana ?

Opublikowano

To nie ma znaczenia . Kłamiesz że coś napisałem i nie umiesz tego udowodnić więc bredzisz. Po co tak łżesz , konfabulujesz, zmyślasz i oszukujesz?  To jakaś choroba czy po prostu jesteś nienormalny?

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

To nie ma znaczenia . Kłamiesz że coś napisałem i nie umiesz tego udowodnić więc bredzisz. Po co tak łżesz , konfabulujesz, zmyślasz i oszukujesz? 

jeśli jesteś za przyjęciem .. nic o tym nie piszesz to ty jesteś prawdziwym płaskoziemcem amen 

Opublikowano

Tu nie ma znaczenia czy jestem za przyjęciem czy nie.  Tu chodzi o to że kłamiesz , łżesz, zmyślasz i próbujesz odejść od niewygodnego tematu jak redaktorzyny z TVPis. 

Opublikowano

A już wyjaśniam. Po upadku UE przepływ handlowy zyska granice i cła. Oczywiście kilka krajów zorganizuje sobie umowy o wolnym handlu ale taka Polska z odseparowanym systemem będzie potrzebna tylko w postaci rynku zbytu i w tym temacie swobodnie będzie mogła się jednoczyć z Ukrainą i Węgrami a przewodniczyć temu będzie mogła chyba tylko Ukraina...

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, DTaras napisał:

Po upadku UE 

A to realne ?? Dla mnie nie 

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Roman176 napisał:

ma ma wiesz jak unia działa nie robimy nic po swoich warunkach i nie udawaj głupka 

Nie ma znaczenia bo to nie jest przedmiotem dyskusji. Może ci przypomnę - kłamałeś bezczelnie że rzekomo ja napisałem że chce dawać imigrantom 3400 . Zacytuj post w którym to napisałem a jeśli nie to jest oczywiste że jesteś kłamcą jak każdy zakłamany  PISowski lewak.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
28 minut temu, Ulman napisał:

kłamałeś bezczelnie że rzekomo ja napisałem że chce dawać imigrantom 3400 . Zacytuj post w którym to napisałem a jeśli nie to jest oczywiste że jesteś kłamcą jak każdy zakłamany  PISowski lewak.

miałeś bardzo wielki ubaw jak srałeś na pis ze nie chce przyjąć imigrantów straszyłeś ze tvp straszy imigrantami bo bd zamachy itp cytowałem ci a ty srałeś od rana do wieczora socjałem w tym wypadku ani mru mru 

@witejus  pojechał ci po ambicjach 

Opublikowano
6 minut temu, witejus napisał:

ty masz...🤣

Napisałem ci kilka postów wyżej a ty nijak sie do tego odnieść nie umiesz. Zamiast tego rzuciłeś tylko hasło "Chiny i Rosja" i na nic wiecej cie nie stać.

Roman też próbuje panicznie odejść od faktu że łże i konfabuluje uciekając w dopowiadanie sobie opowieści dziwnej treści

No i jeden z drugim argumenty rodem z tvpis - albo mu płacą albo peezelu albo po albo jest kosmitą bo kiedyś patrzył w niebo😅😂🤣

Opublikowano
8 godzin temu, DTaras napisał:

A już wyjaśniam. Po upadku UE przepływ handlowy zyska granice i cła. Oczywiście kilka krajów zorganizuje sobie umowy o wolnym handlu ale taka Polska z odseparowanym systemem będzie potrzebna tylko w postaci rynku zbytu i w tym temacie swobodnie będzie mogła się jednoczyć z Ukrainą i Węgrami a przewodniczyć temu będzie mogła chyba tylko Ukraina...

No trzeba wciągnąć Ukrainę bo Czechy myślą jak tu wymiksować się z Grupy V4, co zdaje sie ich nowy minister spraw zagranicznych właśnie raczył ogłosić., A jak się wymiksują to zostanie V3 a potem V2, 😂

Chyba że, Władymir Putin ciachnie Ukrainę po linii Dniepru, co historycznie zdaje się już kiedyś było i tak już zostanie,  Zakładam że wtedy natychmiast Część zachodnia zostanie wciągnięta do wszelkich struktur Europejskich a z Polski będzie ich interesować tylko ilość pasów na A4, żeby szybciej dojechać na Zachód.🤣

Opublikowano

Gospodarka świata i wielkość danych krajów Europa to taki mały podwórek wedle Afryki . Afrykę przedstawiają że jest biedna mała i dzika a to nie prawda .

GEOGRAFIA, KTÓREJ NAS NIE NAUCZYLIŚMY . CZY WIESZ?

° Powierzchnia Afryki = 30.37 mln km2

° Powierzchnia Chin = 9.6 mln km2

° Powierzchnia USA = 9.8 mln km2

° Powierzchnia Europy = 10.18 mln km2

● Afryka jest większa niż cała Europa, Chiny i Stany Zjednoczone Ameryki razem wzięte.

● Ale na większości map świata w książkach Afryka jest reprezentowana w niewielkim wymiarze, a to, aby stworzyć efekt wizualny małej Afryki.

Manipulacja, pranie mózgu.

- Afryka to 60% ziemi ornej;

Afryka to 90% rezerwy surowców;

Afryka to 40% rezerwy złota;

- Afryka, 33% rezerwy Diamentów;

Afryka to mangan, żelazo, drewno.

- Afryka jest trzykrotnie większa niż Chiny, trzy razy większa niż powierzchnia Europy, trzykrotnie większa od USA.

- Afryka to 30,5 miliona kilometrów kwadratowych (30 415 875 km2);

- Afryka to 1,3 miliarda mieszkańców (Chiny mają 1,4 miliarda mieszkańca na 9,6 miliona km2).

I wszyscy śpiewają nam przez cały dzień, że Afryka jest przeludniona, musimy zmniejszyć populację! Przy okazji, bardzo młoda populacja ze średnią wieku 19 lat, jeśli się nie mylę.

- Afryka to różnorodność kulturowa (taniec, muzyka, architektura, rzeźba itp. ).

Afryka to 30 000 leków.

● AFRYKA REPREZENTUJE PRZYSZŁOŚĆ LUDZKOŚCI

(Do 2050 r. sama Afryka będzie w stanie wykarmić 9 miliardów gęb).

Afryka zawsze i na zawsze

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v