Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Roman176 napisał:

A najzabawniejsze jest to, że gdyby nie centrolewicowe transfery posłów, głównie PSLu do PiS, obecny rząd już dawno nie miałby większości. 

Ciebie to bawi?

To PIS lewaków do siebie transferował i się nie brzydził?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

i przyjmą ich?

2 minuty temu, galan99 napisał:

Do PiS będą jeszcze uciekać z PO bliżej wyborów pod koniec 2023 roku Tusk został  sam .

Opublikowano

Ulman, a masz wątpliwości?

Na pewno się tacy trafią.

Czy ich przyjmą? Oczywiście.

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

PO jest skończone już pora się z tym pogodzić .

A to jest prawda ogólnie znana od dawna. tylko PiS utrzymuje trupa przy życiu. Chyba samo Po juz pogodziło się z własnym zgonem. Ciekawe czy PiS będzie potrafił odejść z godnością ?😂

Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

PO jest skończone już pora się z tym pogodzić .

Tak twierdzi sekta PIS od prawie 10 lat. Byli tu paranoicy-fantaści podobni tobie  ktorzy wieszczyli że zamkną wszystkich do wiezień, zabiorą im majątki a nawet wygnają z kraju i pozbawią obywatelstwa. Kto bałwan ten w to uwierzył , kto idiota ten nadal w to wierzy 

Opublikowano

Naprawdę nie rozumiesz nic a szkoda nikt nikogo nie będzie stawiał przed sadem to tylko taka zagrywka polityczna WSADZIMY ICH DO PIERDLA .

10 minut później będą poili  szampana .

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Kasa się tylko liczy i koryto i wiec o tym że to dodatku hańba dla PO .

druga sprawa  Tusk wyciął wszystkich przeciwników w Warszawie a to się bardzo nie spodobało .

Kasa się liczy i koryto więc tak jak PISałeś PIS każdego przyjmie. No ale w ich przypadku o hańbie już mowy być nie może🤣

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, galan99 napisał:

Naprawdę nie rozumiesz nic a szkoda nikt nikogo nie będzie stawiał przed sadem to tylko taka zagrywka polityczna WSADZIMY ICH DO PIERDLA .

10 minut później będą poili  szampana .

i to jest normalne dla ciebie?

oszustwa pisu są dobre, a platwusu złe?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

i to jest normalne dla ciebie?

Tak normalne bo tak zawsze było .

Jak Ruskie po wojnie zostali w Polsce ilu Polaków zostało KOMUNISTAMI i swoich pałowali .

Wiec ty mi mówisz co jest w Partiach tylko władza .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v