Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
41 minut temu, Ulman napisał:

Pooglądaj CNN i znajdź jedną wypowiedź zachodniego poważnego polityka ktory nazywa oficjalnie Putina czy Łukaszenkę terrorystą, mordercą ,   Tylko nasi kretyni (i to z róznych partii) to robią. Debilizm najwyższego stopnia.

Prezydent USA zapytany w środowym wywiadzie dla telewizji ABC, czy uważa, że Putin jest "zabójcą", odpowiedział: "tak".

- Wkrótce się przekonacie, jaka będzie cena, którą zapłaci - dodał Joe Biden.

Opublikowano
2 godziny temu, akooo napisał:

@V12 Patrze że nawet w artykułach onetu portalu ogólnopolskim,walczącym z mową nienawiści wyzywają od "szurów" i "foliarzy". Niedługo będą od skur**** wyzywać chyba. DNO.

Ciekawe bo B.Gates podobno coś tam mówił że w przyszłym roku ma spaść liczba zakażeń. Skąd on to może wiedzieć,może zmienią sposób obliczania średniej tych zakażeń? A może te szczepionki są psu na budę i podejrzane będzie ludzi 10-tą dawką szprycować?

FB_IMG_1637392909119.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, V12 napisał:

Mam w to wyjebane , jedynie co z tego mam to beke . Oni juz wiedzieli 5 lat do przodu który nietoperz sie wysra eheh

w realnym swiecie żyje sobie normalnie , nikt tu nikogo nie wyzywa :) z tego powodu 

Pierwsze zapiski o plandemi z 2010roku pochodzą. 

2 godziny temu, galan99 napisał:

Wiedzą że za kilka lat może do 3 lat zaczną działa negatywnie i firmy się zwiną , by nie płacić odszkodowań  choć ludzie dobrowolnie brali udział w eksperymencie  medycznym udział .

Zgadza się, gdzieś wczoraj o tym czytałem 

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Jak Gates zmniejszy produkcję zywności? Co zrobi?

Unijne wały np. "Ale za to za żywność będzie zdrowsza". Poszukaj jak Ci się chce w jakich koncernach bill ma udziały 😉

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Podobno na przełomie 2009/2010 tez jakas była ?? Nie wiem w tych latach troche balowałem i cieszylem sie zyciem wiec moge nie  pamietać :D

Edytowane przez V12
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

W prowadzony nowy ład ma to uczynić i Afryka ma to odczuć bo Europa będzie miała mniej żywności  na eksport , a z resztą zobaczymy co będzie jak zacznie obowiązywać nowy ład .

Hiszpanie i Francuzi już dziękują za ten nowy ład, zobacz jaki rozpizdziaj wczoraj w Holandia zrobili.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Hiszpanie i Francuzi już dziękują za ten nowy ład, zobacz jaki rozpizdziaj wczoraj w Holandia zrobili.

A to raczej o segregacje tam chodziło. i lokDałn 

Edytowane przez V12
Opublikowano
45 minut temu, galan99 napisał:

Jak to się powiada dasz palec to za chwilę dasz cała rękę .

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Witold'Gadowski Witold Gadowski "W Polsce nie ma żadnej ..wojny polsko- polskiej", jest dramatyczna walka Polaków zplemieniem stalinowskich ",kukutek", które utworzyły Republikę OkrÄgłego Stotu i bronią jej wszelkimi metodami". fb.com/OjczyznaMojaPolska”

Ten to też dobrze chyba na plandemi przytulił, wcześniej antyszczepionkowiex a teraz poleca jakąś szczepionkę z lipy i parpoci ale tylko jedyna skuteczna jedynej skutecznej fabryki bo jest najskuteczniejsza i nie ma skutków ubocznych 😂

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Ja czytałem że ziemia jest płaska i nawek @Mariusz2903 to usilnie udowadniał.

10 minut temu, nie napisał:

Prezydent USA zapytany w środowym wywiadzie dla telewizji ABC, czy uważa, że Putin jest "zabójcą", odpowiedział: "tak".

Po pierwsze to Biden dziadzisko ledwo żyje.

po drugie raz się wychylił i powtórki nie było

po trzecie , spotkał się grzecznie z Putinem w czerwcu w Genewie.

Gdy dziś słuchałem wypowiedzi tego smarkacza który jest rzecznikiem rządu Mullera (typowo polskie nazwisko)

Kilka razy padło słowo terrorysta, dyktator i raz albo dwa zabójca lub morderca. I tak tydzień w tydzień. Głupota to mało powiedziane.

Opublikowano
19 minut temu, nie napisał:

Zeszczy się znów czy spierdzi jak u papieża? 😂

7 minut temu, V12 napisał:

Podobno na przełomie 2009/2010 tez jakas była ?? Nie wiem w tych latach troche balowałem i cieszylem sie zyciem wiec moge nie  pamietać :D

Musiałeś chorować albo w cugu być 😂 jak ja zresztą 🤔

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Ulman napisał:

Przecie masz prawo udowadniać że rzeczy na świecie dzieją sie bez przyczyny :D

Edytowane przez V12
Opublikowano
4 godziny temu, PRIMO napisał:

Dokładne. 

Wczoraj wieczorem doszło do śmiertelnego wypadku w mojej miejscowości i prawdopodobnie przez kiepską jakość drogi. 

ten co bmw na zakręcię się nie wyrobił ?

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, jarecki napisał:

a ja się ciesze na mysl o nowym ładzie , ta żywność z targowiska to jest z roku na rok gorsze gówno .

To czemu nie kupić od rolnika? Powstało wiele platform na necie w których ogłaszają się rolnicy. Chcesz eko kupujesz eko, chcesz tanio kupujesz tanio. 

5 minut temu, Ulman napisał:

Ci od płaskiej ziemi dzieła się jeszcze na tych którzy uznają ze to kwadrat i tych którzy twierdzą że w kształcie dysku  😂

Edytowane przez gregor1284
  • Like 1
Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

To czemu nie kupić od rolnika? Powstało wiele platform na necie w których ogłaszają się rolnicy. Chcesz eko kupujesz eko, chcesz tanio kupujesz tanio. 

w najbliższej okolicy nikt nie uprawia warzyw , jest jeden w gminie co ma ze 2 ha ale to cebula , ogórek , szczypiorek ogólnie w powiecie a nawet tej cześći wojewodztwa nie ma badylarzy nawet pomidory to lepsze z biedry niż od lokalnego goscia co ma tunele 

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Ja tam mogę pokazać wyniki badań towaru a rolnik co może pokazać? Takie chrzanienie że pewnie zdrowe, bo Maniek był nieumyty jak sprzedawał.😂

Komuś kto uprawia z pół ha pod warzywa i hobbystycznie tym handluje warto kupować jakieś opryski itp? Cały zysk że sprzedaży to oprysk na cztery lata by kupił bo w mniejszych nie sprzedadzą

3 minuty temu, jarecki napisał:

w najbliższej okolicy nikt nie uprawia warzyw , jest jeden w gminie co ma ze 2 ha ale to cebula , ogórek , szczypiorek ogólnie w powiecie a nawet tej cześći wojewodztwa nie ma badylarzy nawet pomidory to lepsze z biedry niż od lokalnego goscia co ma tunele 

Trza było przyjechać i nakupić ode mnie. 

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Ja tam mogę pokazać wyniki badań towaru a rolnik co może pokazać? Takie chrzanienie że pewnie zdrowe, bo Maniek był nieumyty jak sprzedawał.😂

kilka lat temu były badania bydła krwi z urzedu i u jednej kobiety co miał 2 krowy coś wykryli [ to były na brucelioze i jeszcze coś  ] i miała zakaz sprzedaży nabiału do czasu potwierdzenia i pobrania kolejnej próbki krwi , cały czas woziła mleko i sery na rynek i to nawet sasiadka prawie takżę ta rynkowa jakość .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v