Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie oszukujmy się Putin chce odzyskać chociaż część wpływów jakie kiedyś miała Rosja na rynki europejskie, a że ma w rękach narzędzie w postaci Łukaszenki to robi to w z czystymi rękami w białych rękawiczkach. "poszkodowany" Łukaszenka coś sobie przy okazji ugra i obydwaj zadowoleni. Nie popieram prowokowania takich sytuacji jak teraz na granicy ale musieli jakoś zwrócić na siebie uwagę i "zachęcić" UE do rozmów 

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

prościej nie idzie 

Czyli nie umiesz wyartykułować swojej myśli więcej niż w jednym pokracznym zdaniu? To ułomne pisanie jest najwyraźniej odbiciem równie ułomnych mysli

Opublikowano

jesteś j**anym kłamcą 

żeby imigrantów przyjąć dla świętego spokoju i spowodować by za kilka miesięcy nas opuścili Tak się stało na Litwie. 

temat tam, jest zamknięty ale sprawdź .... 

Opublikowano

kliknij szczoteczkę 😅

i co przepraszaj swojego pana 

7 minut temu, Ulman napisał:

Zę pijesz do lustra to wiadomo ale że mówisz do gościa w lustrze to coś nowego.

Zacytuj albo odszczekaj 

i co ???

Opublikowano

Jesteś Roman  kłamcą takim jak całe PISowskie draństwo. Kłamałeś , kłamiesz i kłamać będziesz. Dokończ flachę i idź spać. Jutro koledzy poczytaja jak kłamałeś i się zaorałeś.

Opublikowano

tak tak ładnie ich wtedy broniłeś np

...Podobno Orban zapowiedział że bedąprzyjmowaćuchodźców ale tylko tych których sami zweryfikują i wybiorą😂 a nasi pisuary straszą muzułmanami 

Opublikowano
...Sprawaimigrantów jest na pokaz by straszyć ciemnotę czymś nieznanym. W średniowieczu rzucali uroki i klątwy a teraz straszą uchodzcami
1 minutę temu, Ulman napisał:

Zacytuj razem z tym jak pisałem żeby im płacić zaprzańcu  a jesli nie to udowadniaj dalej jakiego imbecyla za męża ma twoja zona.

tak tak to była odp do mnie a pisałeś ładnie o imigrantach  dalej brniesz 😅

po za tym to był warunek i dobrze wszyscy wiedzieli na jakich warunkach przejąć miała kopacz 

Opublikowano

Kopacz w 2017 roku? Tobie od wódy czasoprzestrzeń się zakrzywiła? Zacytuj Roman gdzie pisałem żeby im socjal wypłacać. Najwyraźniej sięgnąłeś już 4,5 roku wstecz i nie możesz znaleźć więc rozpaczliwie próbujesz wybrnąć ze ślepej uliczki w którą się zagnałeś przez swoją głupotę i kłamstwa. Otwórz następną flachę i szukaj dalej. Daj znać jak znajdziesz🤣

Opublikowano

3 minuty temu, Ulman napisał:

Kopacz w 2017 roku? Tobie od wódy czasoprzestrzeń się zakrzywiła? Zacytuj Roman gdzie pisałem żeby im socjal wypłacać

dobrze wiesz co podpisała w 2015 a pis odrzucił .... a ty straszyłeś ze ciemnota 

Kopacz: Przyjęcie uchodźców to nasz obowiązek, test na przyzwoitość

W Polsce Bronisław Komorowski i Ewa Kopacz podpisali umowę z Unią  Europejską zmuszającą nasz kraj do przyjmowania muzułmańskich imigrantów z  północnej Afryki (w TVP czy TVN o tym ne powiedzą) – Demotywatory.pl

czyli te wypowiedzi tego nie broniły ? 😆

Opublikowano

ulman -tyle postow  natrzaskal ze juz zapomnial co pisal pare lat temu.

okienko nacisnalem-na parterze mieszkam wiec daleko nie polece-i wyraznie ulman napisal zeby ich przyjac a potem do niemiec pozwolic wyjechac- z czym  w pelni sie zgadzam.....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v