Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Kurna jak wam się to cytuje? To przez aplikację?

Nie wiem  kogo post tyczy a powiadomienie zapewne dostał każdy z wyżej wymienionych

To przez aplikacje 😉

Gówna używają to tak jest 🤷‍♂️

Opublikowano

O kamieniach nic nie mówili? Masz rację Roman. To nie są kobiety i dzieci a desperacja nie tłumaczy wszystkiego. Gdyby miał kto z nimi rozmawiać mogliby utworzyć emisariuszy i podjąć temat od internetów począwszy. Teraz słuchają Rusków i jest grupa bojowa a tu wszelkie środki potrzebne - ostatecznie z wypuszczeniem na terytorium RP i spacyfikowaniem bronią gładkolufową. Tam nie wszyscy się naparzają.

• Like 1
Opublikowano

Od samego początku grali na wkurwienie migrantów to teraz muszą grać na wyczerpanie. Robi się gnój jaki trudno będzie posprzątać. Denwer za to swoje. Patrząc na zestawienie cytatów jest to robota na dyskredytację i to w ruskim stylu... A ja traktowałem gościa jako nieszkodliwego ... no nieszkodliwego poprostu. Skąd mirro wi takie rzeczy wcześniej?

Opublikowano
3 godziny temu, DTaras napisał:

eraz słuchają Rusków i jest grupa bojowa a tu wszelkie środki potrzebne - ostatecznie z wypuszczeniem na terytorium RP i spacyfikowaniem bronią gładkolufową. Tam nie wszyscy się naparzają.

W zasadzie racja. Bo białoruscy prowokatorzy nie wejdą z całą grupą na teren RP. 😂

Opublikowano

Dostałem trochu materiałów z pola to na razie wygląda to słabiej niż kibole robili na ulicach. Ale ostatecznie innego rozwiązania nie widzę. Można jeszcze liczyć na śnieg...

Opublikowano

Migranci opuszczają obozowisko! „Łukaszenka podstawił pierwsze autobusy” [WIDEO]

Zaskakujące informacje docierają z granicy polsko-białoruskiej. Straż Graniczna poinformowała jako pierwsza, że migranci zaczynają opuszczać obozowisko zlokalizowane w pobliżu przejścia granicznego Bruzgi. „Obserwujemy, że cudzoziemcy koczujący po stronie białoruskiej, w pobliżu przejścia granicznego Bruzgi, spakowali się i opuszczają obozowisko. Przemieszczają się pod nadzorem białoruskich służb w nieznane miejsce

https://wmeritum.pl/migranci-opuszczaja-obozowisko-lukaszenka-podstawil-pierwsze-autobusy/360157

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Migranci opuszczają obozowisko! „Łukaszenka podstawił pierwsze autobusy” [WIDEO]

Zaskakujące informacje docierają z granicy polsko-białoruskiej. Straż Graniczna poinformowała jako pierwsza, że migranci zaczynają opuszczać obozowisko zlokalizowane w pobliżu przejścia granicznego Bruzgi. „Obserwujemy, że cudzoziemcy koczujący po stronie białoruskiej, w pobliżu przejścia granicznego Bruzgi, spakowali się i opuszczają obozowisko. Przemieszczają się pod nadzorem białoruskich służb w nieznane miejsce

https://wmeritum.pl/migranci-opuszczaja-obozowisko-lukaszenka-podstawil-pierwsze-autobusy/360157

Dała im Angela tą kasę, co my z Unii mieliśmy dostać, to ich wywozi xD 

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Dała im Angela tą kasę, co my z Unii mieliśmy dostać, to ich wywozi xD 

I tak może być, że Łukaszenka szybciej zobaczy kasę z Unii na emigrantów, niż my na odbudowe.😂

Opublikowano
4 minuty temu, SawekBraczyk napisał:

Odbiegając od tematu to co sądzicie o całej sytuacji na granicy ? Ja aż boje się myśleć co dalej będzie i jeszcze niech kurek z gazem zamkną to już nic nie będzie . 

oo , pis zajebał tym razem program Konanowicza .

Opublikowano

W nieznanym kierunku wiele może oznaczać. Kuźnica to kawałek granicy. Gdy Białorusini zaczną zbierać ludzi z całej linii to pogadamy.

Jakie macie kontrakty na energię elektryczną na przyszły rok? Na dziś mam 280 zł/MWh netto a na przyszły rok powinniśmy wylądować w okolicy 450. Plus jakieś 30% zwyżki opłat dystrybucyjnych. Zastanawiam się czy nie podpisać jakiejś lojalki na gaz na dwa lata bo nie wygląda to dobrze...

Opublikowano

https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-zdewastowano-grobowiec-rodzinny-stuhrow,nId,5648917. Potępiam ten wandalizm tak się kończy sianie nienawiści może się Sztury opamietaja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v