Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, hubertuss napisał:

wyśmieje

Bo oto  chodzi  aby  wszystkim było wesoło  :D  :D  

Opublikowano

Nie trawię bo nie da się ich słuchać. Zero przygotowania dziennikarskiego i kultury.

Jak taki głąb Jakimowicz dziś Ogórkowej jakimś nieartykułowanym dźwiękiem przerywa, a potem w żarcie mówi jej że ona nie zapłaci tyle mandatów bo - i tu dłońmi zatrzepotał sugerując że za ładne oczy jej darują. Zamurowało ją na chwilę po czym odwaliła mu że ona się woli intelektem posłużyć niż oczami. No to ten że No tak ale intelekt i ładne oczy...🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Nie widzisz ile taki dureń przynosi szkody i telewizji i pisowi?

Opublikowano

Zgadza się i nie powinien występować w roli dziennikarza czy komentatora politycznego.

I nie szukaj jego odpowiedników po przeciwnej stronie bo nie o to chodzi.

Opublikowano
jarecki napisał:

Putin już się starzeje i sam nie wie co chce , choć na Białorusi  chętnie by pozostał , tylko czy starczy mu jeszcze odwagi ?

Co najwyżej zrobi to cudzymi rękami i Wagnerowcami. Ewentualnie Łukaszenka machnie udawany zamach stanu celem wyłapania ruskimi łapami wrogiego elementu. W wiadomościach się powie, że inspirowanego z Polski...

hubertuss napisał:

Wiesz są dziennikarze i dziennikarze. ale Jakimowicz to dno dna. Jak tu ktoś pisał Ogórek ma z nim problemy. A co dopiero te wszystkie oskarżenia o gwałty itd. 

To podobno aktor ąle kiepski i rola dziennikarza mu nie leży ...

Opublikowano

Chyba tylko młodego wilka.

Zresztą te filmy z początku lat 90 nigdy mi się nie podobały.

Choć sam klnę jak szewc, to  k**wa, za dużo tego k**wa w tych filmach.

Aaa, i miałem przykrą wątpliwość włączyć fragment kobiet mafii.  O ja prdl...🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Opublikowano

Popierdoliło gościa całkiem kto za to zapłaci utrzymanie tylu ludzi .

Zaraz jakiś wyskoczy że oni i tak do Niemiec  uciekną mowa o tym jak by w Polsce zostali trzeba dać mieszkania pracę jak nie ma pracy to zasiłki po ile po 5 tyś na osobę bo nie przeżyją ? .

Opublikowano

Nie mniej niż nowe nadgryzione jabłko miesięcznie. Oczywiście  z tych "średnich" modeli

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, galan99 napisał:

Popierdoliło gościa całkiem kto za to zapłaci utrzymanie tylu ludzi .

Zaraz jakiś wyskoczy że oni i tak do Niemiec  uciekną mowa o tym jak by w Polsce zostali trzeba dać mieszkania pracę jak nie ma pracy to zasiłki po ile po 5 tyś na osobę bo nie przeżyją ? .

Socjalistyczne myślenie, może jeszcze słomke w du.pkę włożyć i delikatnie dmuchać dla przyjemności delikwenta.  Jak nie zarobi to i nie dostanie i sprawa jasna. Część, ta wartościowa zostanie, reszta poleci dalej szukać edenu.

Edytowane przez agromatik
Opublikowano

W Monachium już ich chcą zatem możecie ściągać już żelazne gacie. Z granicy już nadaje CNN a nasze barany dalej śpią. A nie. Wzorem gościa z demencją strzegą się agentury... Będzie z tego syf. Było trzydzieści twarzy medialnych plus dzieci z Michałowa i nikt tego nie wykorzystał. Teraz jakiś korytarz humanitarny odpalać? Obóz przejściowy tworzyć? Części bilet na samolot część w ramach łączenia rodzin na zachód? Ktoś w ogóle nad tym myśli?

Opublikowano

Trza jechać na Jasną Górę i tam zawierzyć emigrantów sile wyższej. :lol:

20 minut temu, agromatik napisał:

Część, ta wartościowa zostanie, reszta poleci dalej szukać edenu.

Wzorem synów i córek Lechistanu.:lol:

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, galan99 napisał:

Sytuacja jest taka że świat jest inny jak go znaliśmy .

No dla mnie tu nic dziwnego nie ma. No może poza PiSem.:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

W Monachium już ich chcą zatem możecie ściągać już żelazne gacie. Z granicy już nadaje CNN a nasze barany dalej śpią. A nie. Wzorem gościa z demencją strzegą się agentury... Będzie z tego syf. Było trzydzieści twarzy medialnych plus dzieci z Michałowa i nikt tego nie wykorzystał. Teraz jakiś korytarz humanitarny odpalać? Obóz przejściowy tworzyć? Części bilet na samolot część w ramach łączenia rodzin na zachód? Ktoś w ogóle nad tym myśli?

Dulkiewicz   z  PO   też  chce  przyjmować  nielegalnych  migrantów  do   Gdańska.   W  Niemczech  rząd  jest  w Berlinie  a nie  w Monachium.  Liczy  się  to  co  chce  Berlin  a  nie  Monachium 

bild-696x464.jpg

Opublikowano

"Piłowanie  Katolików " ???

W nocy z 11 na 12 listopada w wyniku pobicia ze skutkiem śmiertelnym przez nieznanych sprawców zmarł w szpitalu w Siedlcach o. Maksymilian Adam Świerżewski - poinformowała KAI Prowincja Matki Bożej Niepokalanej Zakonu Braci Mniejszych Konwentualnych (franciszkanie). W chwili śmierci zakonnik miał 35 lat.

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-11-13/siedlce-nie-zyje-o-maksymilian-adam-swierzewski-zakonnik-zmarl-w-wyniku-pobicia/

Opublikowano

Jednako opryskana stonka jest mądrzejsza od tej Pani. 

3 minuty temu, Denwer napisał:

"Piłowanie  Katolików " ???

Spoko, możesz łazić gdzie Ci sie podoba. Ciebie nikt nie przypiłuje. Ruskie trole nie łapią sie w tej kategorii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v