Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, henio2 napisał:

Dlaczego mieli by robić przecież mu się należało.......

Henek ty włącz drugą półkule bo na jednej nie wyrabiasz logicznie tentegować.

Bo to Owsiak i dla obecnej ekipy każdy powód by mu dokopać jest ważny---jaśniej nie umiem, mogę jeszcze włączyć halogen.

Edytowane przez agromatik
Opublikowano
2 godziny temu, pafnucy napisał:

przeżegnałeś się chociaż?

od samego rana mowa nienawiści zamiast modlitwy.

@racyl i   @Tomasz0611  też   czy  ich  memy  to  mowa miłości  ??

139717448_3812411432149662_9162679610530

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, agromatik napisał:

Daj linka bom nie w temacie.

Nie widziałeś tych programów w tvn i polsacie o kolesiu co szczepionkami handluje? Ci z polsatu dali do badania i na razie  wyszło, że jest tam składnik z prawdziwej szczepionki. Wpisz w wyszukiwarkę "handel szczepionkami" Cała masa info już do tego jest. 

33 minuty temu, henio2 napisał:

To co cytujesz tylko pokazuje jak mało masz wiedzy na ten temat. Tarcze są dla przedsiębiorstw prowadzących działalność gospodarczą i zarabiających. Pieniądze zbiera fundacja to jest organizacja non profit. Ja wiem, ze ty tego nie zrozumiesz bo tobie się wydaje, ze jak zbiera to zarabia. A jak zamawia usługi obce to też powinna dostać kasę z tarczy. E nawet tłumaczyć szkoda. Można się tylko pośmiać z twojej głupoty.

@Denwer a ty znowu zakłamanego śmiecia wkleiłeś. Popatrz wyżej są dokładne sumy i lata a u ciebie jak zwykle śmietnik bez konkretów. Patrząc na to co jest w twoim śmieciu to tam powinno być pod Caritasem 9,4 - 9,9. I to by się mniej więcej pokrywało z tym co masz powyżej.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

16 minut temu, hubertuss napisał:

Nie widziałeś tych programów w tvn i polsacie o kolesiu co szczepionkami handluje?

To co cytujesz tylko pokazuje jak mało masz wiedzy na ten temat. Tarcze są dla przedsiębiorstw prowadzących działalność gospodarczą i zarabiających. Pieniądze zbiera fundacja to jest organizacja non profit. Ja wiem, ze ty tego nie zrozumiesz bo tobie się wydaje, ze jak zbiera to zarabia. A jak zamawia usługi obce to też powinna dostać kasę z tarczy. E nawet tłumaczyć szkoda. Można się tylko pośmiać z twojej głupoty.

1,Mam tylko internet , TV od jakich 10 latek z wyboru nie odbieram. Poczytałem ciekawe czy wyciekły u źródła czy z agencji.

2 Mówił dziad do obrazu, a obraz.......    @hubertuss ty nie myl mądrości z mundrością

Opublikowano
41 minut temu, Denwer napisał:

@racyl i   @Tomasz0611  też   czy  ich  memy  to  mowa miłości  ??

139717448_3812411432149662_9162679610530

To nie mowa nienawiści tylko zwyczajna głupota tego co  stworzył tego mema 🤣

Może psychopisiory się w końcu zdecydują czy rurociągi należą do miasta czy nie.

jeśli nie należą to za co on ma odpowiadać ? a jak należą to przecież kto nie chciałby zarabiać na dostarczonym cieple ?

Nie płynie ciepło to i liczniki się nie kręcą. teraz więszość ma zamontowane liczniki

Opublikowano
30 minut temu, Denwer napisał:

137629087_715762952667878_46197311540119

Dane pokazują że jest odwrotnie... Nawet głupi to znajdzie ale widać nie ty..... 🤣

Opublikowano
55 minut temu, Tomasz0611 napisał:

ETFk9kpTURBXy9lYzQ4NDgwMWVlNDkyOTJjZjQ2YjFhMjIyYzVjNjMxMi5qcGeRkwLNA0gAgqEwAaExAQ

Obrywa TVP, obrywa PiS. Tak internauci dogryzają władzy w ten wyjątkowy  dzień [MEMY NA WOŚP]

Zapomniałeś jeszcze dodać że od tej kwoty co Owsiak uzbierał należałoby odjąć kwoty kilkakrotnie większe które poszły z naszych podatków na organizację imprez towarzyszących zbiórce i wtedy sytuacja nie jest tak różowa

25 minut temu, ogarek napisał:

Dane pokazują że jest odwrotnie... Nawet głupi to znajdzie ale widać nie ty..... 🤣

A skąd te dane podesłali Ci dowody proszę

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, henio2 napisał:

Zapomniałeś jeszcze dodać że od tej kwoty co Owsiak uzbierał należałoby odjąć kwoty kilkakrotnie większe które poszły z naszych podatków na organizację imprez towarzyszących zbiórce i wtedy sytuacja nie jest tak różowa

A kościół który organizuje "imprezy towarzyszące" dla Caritasu to ile z budżetu dostaje?? :) Na tych owsiakowych to chociaż fajna muzyka a nie wycie organisty ;)

Opublikowano
6 minut temu, henio2 napisał:

Ciekawe jakie to inne imprezy są w stanie przyciągnąć taką ilość ludzi młodych? Może im k**wa bezpłatny wstęp na miesięcznice smoleńskie zaproponawać?

• Haha 2
Opublikowano
59 minut temu, hubertuss napisał:

Nie widziałeś tych programów w tvn i polsacie o kolesiu co szczepionkami handluje? Ci z polsatu dali do badania i na razie  wyszło, że jest tam składnik z prawdziwej szczepionki. Wpisz w wyszukiwarkę "handel szczepionkami" Cała masa info już do tego jest. 

@Denwer a ty znowu zakłamanego śmiecia wkleiłeś. Popatrz wyżej są dokładne sumy i lata a u ciebie jak zwykle śmietnik bez konkretów. Patrząc na to co jest w twoim śmieciu to tam powinno być pod Caritasem 9,4 - 9,9. I to by się mniej więcej pokrywało z tym co masz powyżej.

Do re non profit jak 90 baniek wyprowadziła 😜ja tam nic do Owsiaka niema ma chłop pomysł na biznes przecież ma rodzinę ci trzeba ustawić 

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Na tych owsiakowych to chociaż fajna muzyka a nie wycie organisty

No  i  nawet  można  wylicytować  ,,podpalenie  radnego,,  :ph34r:

2 minuty temu, mirro napisał:

Ciekawe jakie to inne imprezy są w stanie przyciągnąć taką ilość ludzi młodych?

Dużo  więcej   przyciągają   ŚDM;)

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, henio2 napisał:

Te pieniądze i tak by poszły na takie imprezy bo w statucie gmin jest zapis o obowiązku organizacji imprez masowych i są z tego rozliczani przez RIO. Samorząd wyskakuje z kasy i ma 2 pieczenie na raz zaliczoną  imprezę i  jej organizację.

• Haha 1
Opublikowano
56 minut temu, hubertuss napisał:

W zasadzie to są dwa memy bez pokrycia i tyle. Nie chce mi się wierzyć, że cała suma z WOŚP poszła na sprzęt a księgowa czy konsultant pracują charytatywnie cały rok. Chyba że Owsiak zna się na sprzęcie medycznym i sam wie lepiej który wybrać. Co do Caritasu, wiadomo że istnieje, tylko ile osób wie czym się tak dokładnie zajmuje i na co i skąd bierze środki na swoją działalność ?

33 minuty temu, racyl napisał:

To nie mowa nienawiści tylko zwyczajna głupota tego co  stworzył tego mema 🤣

Może psychopisiory się w końcu zdecydują czy rurociągi należą do miasta czy nie.

jeśli nie należą to za co on ma odpowiadać ? a jak należą to przecież kto nie chciałby zarabiać na dostarczonym cieple ?

Nie płynie ciepło to i liczniki się nie kręcą. teraz więszość ma zamontowane liczniki

To jest myśl 👍. Zostać prezydentem czy burmistrzem miasta, sprywatyzować wszystko i spokojna głowa. Skargi, pretensje kierować do firmy, nie do mnie. Podsunąłeś mi pomysł na politykę lokalną :).

Opublikowano

Już ja znam te i h imprezy chlanie wódy po remizach że strażakami a potem wpisują że kita z drzewa ściągali i się kasa zgadza a na wycięcie krzaków przy drodze kasy brakuje czy odśnieżanie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v