Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie anty systemowe tylko przeciw zidioceniu ludu, władzy przez niego wybranej  i socjalizmowi. 

Czym był wg ciebie KKK ? Mam nieodparte wrazenie że jako niedouk nie masz pojęcia o czym piszesz. Sprawdź jakie były ich poglady, co, gdzie i kiedy robili a potem spróbuj ułozyć jakieś sensowne wytłumaczenie co mnie z nimi łaczy.

Opublikowano
21 minut temu, Ulman napisał:

Po pierwsze - jak tak kradli to czemu nikogo nie wsadzili przez 6 lat.

bo ma głos ludu reprezentant 

22 minuty temu, Ulman napisał:

Po drugie - a za co ma tym biedniejszym dawać? Niech zapieprzają i zarabiają. Jako komunista nie widzisz w tym nic dziwnego ale to jest patologia.

dlaczego nie zapieprzasz ?

23 minuty temu, Ulman napisał:

Po trzecie - dzielą się z biednymi ale skąd oni te pieniądze mają?

ukradli ?

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

bo ma głos ludu reprezentant 

dlaczego nie zapieprzasz ?

ukradli ?

jaki znowu reprezentant? 

Bo wolę mysleć i kierować takimi jak ty.

Nic głupszego nie dało sie wymysleć?

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

jaki znowu reprezentant? 

do szkoły nie chodziłeś ?

4 minuty temu, Ulman napisał:

Bo wolę mysleć i kierować takimi jak ty.

czym obecnie kierujesz ? 

5 minut temu, Ulman napisał:

Nic głupszego nie dało sie wymysleć?

a można ? 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, agromatik napisał:

Wreszcie doczekali sie zapłaty za wybory kopertowe i to z odsetkami

Ministerstwo Aktywów Państwowych podjęło decyzję o dokapitalizowaniu Poczty Polskiej kwotą 190 milionów złotych

Czyli państwowa poczta jest w takiej kondycji jak kazde przedsiebiorstwo państwowe - trzeba do niej dokładać🤣 A kazdy PISowski baran jeszcze powie ze to dobrze i tak ma być.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Roman176 napisał:

do szkoły nie chodziłeś ?

czym obecnie kierujesz ? 

a można ? 

Chodziłem ale nie do specjalnej i nie wiem czego cie tam nauczyli.

Takimi gamoniami jak ty.

Jak sie postarasz to może sie udać. Jak będziesz miał problem to niech ci pomoże Mariusz albo Marecek

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Trzeba się cieszyć że w Rosji jest Władek mądry człowiek to jest k**wa pokój bo jak by byli któryś z tych to by się nie pier**li w zabawę na granicy . Trzeba się cieszyć by Władek był jeszcze dużo lat to będzie dobrze .

Iwan Własow
(1903–1969)
  25 czerwca 1946 7 lipca 1950 Wszechzwiązkowa Partia Komunistyczna (bolszewików)
11 Michaił Tarasow
(1899–1970)
  7 lipca 1950 14 października 1952 Wszechzwiązkowa Partia Komunistyczna (bolszewików)
(11) 14 października 1952 16 kwietnia 1959 Komunistyczna Partia Związku Radzieckiego
12 Nikołaj Ignatow
(1901–1966)
  16 kwietnia 1959 26 listopada 1959 Komunistyczna Partia Związku Radzieckiego
13 Nikołaj Organow
(1901–1982)
  26 listopada 1959 20 grudnia 1962 Komunistyczna Partia Związku Radzieckiego
(12) Nikołaj Ignatow
(1901–1966)
  20 grudnia 1962 14 listopada 1966 Komunistyczna Partia Związku Radzieckiego
14 Michaił Jasnow
(1906–1991)
  14 listopada 1966 26 marca 1985 Komunistyczna Partia Związku Radzieckiego
15 Władimir Orłow
(1921–1999)
  26 marca 1985 3 października 1988 Komunistyczna Partia Związku Radzieckiego
16 Witalij Worotnikow
(1926–2012)
  3 października 1988 29 maja 1990 Komunistyczna Partia Związku Radzieckiego
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Chodziłem ale nie do specjalnej i nie wiem czego cie tam nauczyli

niewiem 

Takimi gamoniami jak ty.

nie masz w gule smykałki , po drugie forum zabiera ci cały czas 

Jak sie postarasz to może sie udać. Jak będziesz miał problem to niech ci pomoże Mariusz albo Marecek

użył bym cytatów to zobaczył byś komu tu czego brakuje 

4 minuty temu, agromatik napisał:

Co trzy głowy to nie jedna. Nie wiem czy pustostany też się wlicza.

rozumiem ze znasz ich mnie i tak bredzisz czy taki głupi jesteś ? 

Opublikowano

Jak się odpowiednio gamonia wytresuje i umiejętnie dobierze mu robotę to masz czas na bardzo wiele rzeczy. Wiem że twój ograniczony potencjał nie pozwala ci tego zrozumieć ale popatrz na @mirro. On prowadzi dużo większy biznes, myśli planuje, realizuje przy pomocy ludźmi którymi umiejetnie zarządza. Jeśli ty nie potrafisz takiego tematu ogarnąć to nie oznacza że inni też tak muszą mieć.

Chcesz użyć cytatów ? Dawaj!

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Jak się odpowiednio gamonia wytresuje i umiejętnie dobierze mu robotę to masz czas na bardzo wiele rzeczy.

nieudacznik z ciebie ,,,, podobne myślenie jednego z ludzi mojej wsi on bd on kieruje on ma szkoły 10 lat i dalej nikim a głupota dalej ........

Wiem że twój ograniczony potencjał nie pozwala ci tego zrozumieć ale popatrz na @mirro. On prowadzi dużo większy biznes,

dlatego ma więcej ikry niż ty to widać słychać  .... zobacz jak z nim ludzie piszą jak z tobą ty jesteś sferze marzeń niespełnionych 

Opublikowano (edytowane)

Możesz gadać co chesz ale prawda jest taka że to ty nie umiesz pojąc jak sie wyręczać ludźmi i ogarniac dużą skalę głową a nie swojemi rencami. 

A że @mirro ma więcej ikry to bardzo dobrze. Ludzi którym sie powiodło i do czegoś doszli trzeba cenić i nasladować a baranów i leni kopać w d*pę i gonić do roboty.  Niestety ty popierasz rząd który kopie w d*pę przedsiębiorczych a nagradza nierobów i głupków  co jest oczywistą patologią. Wyznając patologiczne socjalne poglądy niestety nigdy tego nie zrozumiesz.

Ty masz mniej jak 10 lat szkoły?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
21 minut temu, galan99 napisał:

Trzeba się cieszyć że w Rosji jest Władek mądry człowiek to jest k**wa pokój bo jak by byli któryś z tych to by się nie pier**li w zabawę na granicy . Trzeba się cieszyć by Władek był jeszcze dużo lat to będzie dobrze .

No włąśnie i to dzisiaj docenił podczas przemówienia w Sejmie Pan Premier.Raczył nawet zauważyć iż , to co mamy na granicy, to część jakiegoś większego planu Władimira, ale do czego dąży to Oni nie są w stanie przewidzieć. 

Dobrze że po tylu latach Pan Premier w końcu zrozumiał iż Władimir planuje strategicznie i w dłuższym przedziale czasu. Oczywiście na tym skromnym forum grupa skromnych "uprawiaczy gleby" już dawno to ogłosiła światu, ale widać w elitach rządzących zajmuje to więcej czasu. 😂

A że @mirro ma więcej ikry to bardzo dobrze. Ludzi którym sie powiodło i do czegoś doszli trzeba cenić i nasladować a baranów i leni kopać w d*pę i gonić do roboty. 

Z tego miejsca chciałbym podziękować szacownemu gremium za wyrazy podziwu i obiecać kontynuację obranej drogi. 

Jednak pragnę też ostrzec iż zapierdol jaki jest moim udziałem nie przez wszystkich byłby akceptowalny. Niestety takim mnie Bozia stworzyła i mam przechlapane do końca życia.😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v