Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, agromatik napisał:

Czy ktoś mi wyjaśni, dlaczego Marecek sie nie cieszy, że Rafał załatwił mu kuratelę państwa nad marszem? Czyżby zainwestował w race i petardy?

Się nie cieszy, bo jak zwykle te debile  od Bąkiewicza narobią burdy w Warszawie(jakiś Empik, spalenie mieszkania z tęczą, może w tym roku palmę podpalą, akurat po drodze), a opozycja będzie mieć asa w rękawie, że zdemolowano miasto pod państwową ochroną ;) 

–  Wczoraj przeszło wiele marszy, proszę pana. Nie spłonął żaden sklep, nie spłonęło żadne mieszkanie. Nikt nie został ranny. Amatorszczyzna, proszę pana. Jedenastego przejdą zawodowcy.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Ale zdemolowano patriotycznie i narodowo a to zupełnie inna demolka🤣

7 minut temu, agromatik napisał:

Czy ktoś mi wyjaśni, dlaczego Marecek sie nie cieszy, że Rafał załatwił mu kuratelę państwa nad marszem? Czyżby zainwestował w race i petardy?

Marecek pewnie okopuje sie w swoim Pierdziszewie by bronić kraj swojom broniom i piersiom

Opublikowano (edytowane)

Urząd ds Kombatantów. No nie wiem. jakoś mi to jednak nie licuje z powagą święta, nie ujmując niczego kombatantom. A czemu to Pan Prezydent tak się wzbrania patronowaniu ?

Edytowane przez mirro
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Ale zdemolowano patriotycznie i narodowo a to zupełnie inna demolka🤣

Oooooo Panie, tak zdemolować to nawet ja bym się dał. Toż to niebywały zaszczyt i migać się od niego nie przystoi.:lol:

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

Dobrze że nie dostaniemy bo oni chcieli nam je dać żeby nas zniszczyć. Każdy PISowiec to dobrze wie.

PO okradło kraj a pieniędzmi dzielili się tylko z innymi złodziejami , PIS dzieli się z biedniejszymi , proste co ?

4360576936721.jpg

• Haha 1
Opublikowano

Po pierwsze - jak tak kradli to czemu nikogo nie wsadzili przez 6 lat.

Po drugie - a za co ma tym biedniejszym dawać? Niech zapieprzają i zarabiają. Jako komunista nie widzisz w tym nic dziwnego ale to jest patologia.

Po trzecie - dzielą się z biednymi ale skąd oni te pieniądze mają?

Po czwarte -  twierdzisz że coś mnie łączy z KKK. Możesz łaskawie ujawnić co to takiego?

• Like 2
Opublikowano
12 minut temu, Ulman napisał:

Po pierwsze - jak tak kradli to czemu nikogo nie wsadzili przez 6 lat.

Po drugie - a za co ma tym biedniejszym dawać? Niech zapieprzają i zarabiają. Jako komunista nie widzisz w tym nic dziwnego ale to jest patologia.

Po trzecie - dzielą się z biednymi ale skąd oni te pieniądze mają?

Po czwarte -  twierdzisz że coś mnie łączy z KKK. Możesz łaskawie ujawnić co to takiego?

Twoje wypowiedzi są anty systemowe czyli KKK.

Image

Przyjemnego oglądania dla tych co nie lubią TVPIS .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v