Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, kris91 napisał:

Na rolników wyjeżdżali ciężarowymi z armatkami wodnymi, a tam nie mogą? A zmieszać wodę z maścią pieprzowo-miętowo to dopiero by ich piekło 🙆‍♂️🙊

Punktowo sprayem odstraszają tych z nożycami do drutu

Opublikowano

Nooo gdzie! Stawiajcie u mnie i poczekajcie aż ciapate dojdą. Nie mam skąd takiego dobra nabrać...

Agrest napisał:

3 minuty temu, kris91 napisał:

Na rolników wyjeżdżali ciężarowymi z armatkami wodnymi, a tam nie mogą? A zmieszać wodę z maścią pieprzowo-miętowo to dopiero by ich piekło 🙆‍♂️🙊

Punktowo sprayem odstraszają tych z nożycami do drutu

A te nożyce do drutu kupuje się na każdej wolnocłówce. Są takie sprawie, że po jednym siku gość i kilku obok miałby dosyć na cały dzień. Te wojskowe to jakiś słaby towar.

Opublikowano

Niby na filmie widać że szybko odskakują to mało przyjemne być musi

Opublikowano (edytowane)

Dostałeś kiedyś dobrym gazem? Miałem tą okazje podczas zadymy na dyskotece, była bitka z ochrona, przyjechali miastowe na wieś sie wyżyć i wieś sobie nie dała, nie mogli sobie poradzić to zaczeli gazem z gaśnicy pizgac. Pol nocy i następny dzień płakałem a oczy były zapuchnięte jakbym z ringu wrocil 

Edytowane przez przemek28_28
Opublikowano

Dziwna  sprawa  Janusz  Korwin Mikke  w programie  Woronicza  w TVP   17.Października  2021  roku   Krzyczał  w studnio   Zobaczycie  co  się  stanie  8  listopada.  Jasnowidz  ??  Czy  może  ......

Opublikowano
11 minut temu, mirro napisał:

Yyyyyy to może rozrzutniki z gnojem ustawić d*pą do granicy i włączyć w odpowiednim momencie.😂

Beczkowozy z gnojówka lepsze 😊

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

Dziwna  sprawa  Janusz  Korwin Mikke  w programie  Woronicza  w TVP   17.Października  2021  roku   Krzyczał  w studnio   Zobaczycie  co  się  stanie  8  listopada.  Jasnowidz  ??  Czy  może  ......

ale po co On do studni wlazł?

Opublikowano

No ale jakby nie patrzeć to towaru przerzucić za granicę nie pasuje

Opublikowano
16 minut temu, mirro napisał:

Yyyyyy to może rozrzutniki z gnojem ustawić d*pą do granicy i włączyć w odpowiednim momencie.😂

albo ich wieprzowiną obrzucić🤣 pewnie taniej by wyszło i skuteczniej

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

No to ja już nie wiem. Chyba tylko pole minowe zostaje.🤣

O to to! niech harcerze z  WOT zaczną robić głupie miny to ich wystraszą🤣

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał:

Ale rozrzutnik ma jeszcze motowidła.😂

Mirosław może i tak , ale gnoju szkoda to już lepiej mokrym osadem z oczyszczalni załadować ☺️

Opublikowano
Ursus932 napisał:

Beczkowozy z gnojówka lepsze 😊

Świńską 🙊

mirro napisał:

No to ja już nie wiem. Chyba tylko pole minowe zostaje.🤣

O, i to jest głos rozsądku 👀

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Ale też było w instrukcji.😂

Można tłumaczyć że to forma rozrywki😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v