Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
19 minut temu, Denwer napisał:

Gorzej  jak  pójdą  za  ciosę  i  ci  KRUS  zlikwidują   i  z emerytury  wyjdzie   kiszka 

139747976_2842517055991925_2487070745352

Jest jeszcze jeden uzdrowiciel Polski Balcerowicz .

Opublikowano

chyba tylko w waszych chorych glowach polska ludowa byla rajem. przemysl i rolnictwo pracowalo pelna para ,sklepy byly pelne towarow a puste pulki i kartki na prawie wszystko byly tylko wymyslem cia,mossadu i bnd.

moze mi jeden debil z drugim wytlumaczyc czemu musialem stac w kolejce po chleb,maslo czy kielbase ???

Opublikowano
6 minut temu, galan99 napisał:

Jest jeszcze jeden uzdrowiciel Polski Balcerowicz .

139307594_1217160515346776_6745277164669

Opublikowano
16 minut temu, jacus napisał:

chyba tylko w waszych chorych glowach polska ludowa byla rajem. przemysl i rolnictwo pracowalo pelna para ,sklepy byly pelne towarow a puste pulki i kartki na prawie wszystko byly tylko wymyslem cia,mossadu i bnd.

moze mi jeden debil z drugim wytlumaczyc czemu musialem stac w kolejce po chleb,maslo czy kielbase ???

Bo taki był dobrobyt że ludzie jedli 3 razy więcej jak potrzeba i produkcja żarcia za konsumpcją nie nadążała.

Opublikowano
24 minuty temu, Denwer napisał:

139307594_1217160515346776_6745277164669

Prezes dał zielone światło do wyrzucenia ziobrystów. Kulisy politycznej czystki w Banku Pekao .

"Gdyby nie złożyli wypowiedzeń i rezygnacji, to i tak doszłoby do ich odwołania. Dla takich ruchów była polityczna zgoda Jarosława Kaczyńskiego" - tak rozmówcy Business Insider Polska komentują ostatnie zmiany kadrowe w drugim co do wielkości banku w Polsce. Z Banku Pekao odszedł m.in. brat ministra sprawiedliwości Witold Ziobro i kojarzona z nim grupa osób zajmująca się kwestiami prawnymi czy bezpieczeństwem.

Tak walka i kłótnia o stołki .

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Dlatego proponuje takie ograniczenia, bo jeszcze Kryśke wystawią i aby sobie człowiek obrzydzi ;) 

Akurat ten temat jest co roku w okresie poświątecznym, tak do końca stycznia ;) TVP i klakiery szczują, a Owsiak co roku jeszcze więcej zbiera ;) 

@Denwer, dzięki, że mi przypomniałeś, miałem mały przelew dla Owsiaka zrobić, ciągle zapominałem a ty mi przypomniałeś ;) 

Debil Owsiaka nie może  zbierać pieniędzy  w lipcu tylko żeruje na świętach chszesicijan  ! Korona wirus jest gdzie ta menda się  ukrywa ? .Owsiak bratAlbert''🤣 nabiera sił no konto też szykuje  🤣👍

• Like 1
Opublikowano

„Zdemolowaliśmy gospodarkę, szkolnictwo, wszystkie aspekty życia” – przyznaje prof. Horban. Nie żałuje jednak .

– Zdemolowaliśmy gospodarkę – przyznaje w Radiu Zet prof. Andrzej Horban – doradca premiera Mateusza Morawieckiego ws. pandemii koronawirusa.

Lockdown trawi Polskę już dziesiąty miesiąc – polska gospodarka jest zrujnowana, a przedsiębiorcy są zmuszeni do walki o przetrwanie.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Dariowola napisał:

Debil Owsiaka nie może  zbierać pieniędzy  w lipcu tylko żeruje na świętach chszesicijan  ! Korona wirus jest gdzie ta menda się  ukrywa ? .Owsiak bratAlbert''🤣 nabiera sił no konto też szykuje  🤣👍

A jakie to  święta chrześcijańskie wypadały w te styczniowe niedziele co orkiestra grała ? 🤣

Akurat na początku stycznia to ludzie są spłukani po świętach i sylwestrze  🤣

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

bo była produkowana z.....  miesa i zbóżą  , a teraz w 1 kg szynki z  0, 5 kg miesa  ostatnio jak zabrakło bułki paryskiej luzem wziołem foliowaną i sie dowiedziałem żę do bułek dodaj olej palmowy i roslinny i jescze dodatki i polepszacze ,    amiesa są podtiuningowane     nawet nieraz jest napis 100 %  miesa w miesie                  no dobra wielki brat odbierał , 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
14 minut temu, Dariowola napisał:

O Matko Boska i wszyscy Święci Pańscy!  Co to za pogańskie grafomaństwo:o

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Dariowola napisał:

Większość społeczeństwa obchodzi siwiata Narodzenia. Może  bardziej  nie tomni twój przykład. 👍

Ty jesteś jakimś alter ego Romanka czy może jego kolegą od kieliszka?

• Haha 1
Opublikowano

swieta sa w grudniu a orkiestra gra w styczniu..... chyba ze to rosyjski troll i wedlug kalendarza julianskiego patrzy 😂

11 minut temu, jarecki napisał:

bo była produkowana z.....  miesa i zbóżą  , a teraz w 1 kg szynki z  0, 5 kg miesa  ostatnio jak zabrakło bułki paryskiej luzem wziołem foliowaną i sie dowiedziałem żę do bułek dodaj olej palmowy i roslinny i jescze dodatki i polepszacze ,    amiesa są podtiuningowane     nawet nieraz jest napis 100 %  miesa w miesie                  no dobra wielki brat odbierał , 

myslisz ze w prl nie moczyli miesa w saletrze i nie dawali maki ziemniaczanej ?? a co z brakiem wodki,mleka i masla ??? 

Opublikowano

Osobnik z cyklu głupich i pracowitych i do tego z poczuciem misji. Ma kilka portali które szczują i za darmo całymi dniami rozpowszechnia ich treści bo tak go zaprogramowali.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v