Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Tak sobie zarabia na nas Orlen ;) na państwowej stacji zakupy droższe niż u "prywaciarza". Także panowie, jak w nocy braknie towaru to na pewno nie na Orlen xD

FB_IMG_1636035885872.jpg

powiedz ze to ty wkleiłeś ?   porównaj te same miejscowości a nie Warszawę do pomorza 

ja ci znajdę przed Katowicami shel co ma samo paliwo o 60gr droższe od reszty ceny kosmiczne  czemu niewiem bo na obwodnicy autostradzie 

5 minut temu, jacus napisał:

Banas - Najlepsze memy, zdjęcia, gify i obrazki - KWEJK.pl

Banas - Najlepsze memy, zdjęcia, gify i obrazki - KWEJK.pl

TVN24 memy, gify i śmieszne obrazki facebook, tapety, demotywatory zdjęcia

10 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Skoki będą za darmo na TVN-ie więc o jakiej płatnej stacji mowa?? xD chyba w TVP już straszą że skoków za darmo nie będzie xD

Opublikowano
20 minut temu, Roman176 napisał:

powiedz mi oni to wiedzą ze unia jest zmonopolizowana przez agenturę rosyjską ?

Ale w jakim sensie? Agentów zajmujących ważne stanowiska w strukturach Unii, czy agentów wpływu szlajających się po brukselskich korytarzach i lobbujących w konkretnych rosyjskich interesach? Bo ci drudzy to nasze niedościgłe marzenie i przydałaby się nam taka ekipa. Zamiast tego pojebanego jachtu co miał sławić imię Polski na morzach i oceanach. 😂

Opublikowano
mirro napisał:

3 minuty temu, galan99 napisał:

Ministerstwo Obrony Narodowej: białoruscy żołnierze zagrozili otwarciem ognia w kierunku naszych żołnierzy

A w jakich to słowach ta groźba się zawierała? A może czynów jakich haniebnych dokonali?😂

A daj spokój. Sensacja iż tamci broń przeładowują. Co mają przeładować? Miotły?

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Ale w jakim sensie? Agentów zajmujących ważne stanowiska w strukturach Unii, czy agentów wpływu szlajających się po brukselskich korytarzach i lobbujących w konkretnych rosyjskich interesach?

dzięki lobby ekologicznemu  i monopolowi Rosja zbroi się na potęgę  najnowocześniejsza armia  w historii największe w historii finasowanie zbrojenia opracowań i rozwiązań

Turcja to zauważa apeluje  onz czy nato cisza ... Turcja zbroi Ukrainę 

wina podobno najgłupszego prezydenta usa w historii podobno obudzi się dopiero przed wyborami 

• Confused 1
Opublikowano

MON jest zdziwiony że można do żołnierzy strzelać. 😂

2 minuty temu, Roman176 napisał:

Ale jak? Za darmo?

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

naoglądałeś uważnie 

Roman obejrzałem, tylko ja i Ty zwracamy uwagę na troszkę inne aspekty. Jaki ten Biden jest, taki jest ale facet ( choć bardziej posądzam o sterowanie jego vice) przenosi ciężar zainteresowanie na Pacyfik. Widocznie stwierdził iż Europa się nie pozagryza we własnym gnieździe. Odpuścił Władymirowi, Turcja żyje swoim życiem i jak chce to w d*pie ma NATO, ale raczej na Wiedeń nie ruszy. 

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Roman176 napisał:

powiedz ze to ty wkleiłeś ?   porównaj te same miejscowości a nie Warszawę do pomorza 

ja ci znajdę przed Katowicami shel co ma samo paliwo o 60gr droższe od reszty ceny kosmiczne  czemu niewiem bo na obwodnicy autostradzie 

Przecież to wszystkie 3 paragony z Wejherowa są, po alkoholu już doczytać nie możesz ?? Stacje znajdują się na jednej ulicy, w odległości max 3km od siebie ;) Ulica I Brygady Pancernej WP w Wejherowie ;) Numery posesji 106,75 i 30

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Roman176 napisał:

dzięki lobby ekologicznemu  i monopolowi Rosja zbroi się na potęgę  najnowocześniejsza armia  w historii największe w historii finasowanie zbrojenia opracowań i rozwiązań

wina podobno najgłupszego prezydenta usa w historii podobno obudzi się dopiero przed wyborami 

O k**wa zbroją UPA to nie dobrze oj nie dobrze pachnie wojną , ten durny Prezydent Amerykański zasieje rozpierdol w Europie jaka w Iraku i Libii .

Opublikowano
9 minut temu, DTaras napisał:

mirro - taka ekipa jest dostępna i kosztuje o wiele mniej niż ten jacht...

Ale my brzydzimy się takimi działaniami i jej nie zatrudnimy. No chyba że to będzie ciotka Sasina,😂

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Przecież to wszystkie 3 paragony z Wejherowa są, po alkoholu już doczytać nie możesz ??

masz racje nie zbliżyłem .......... podobno był to feyk fb

acebook.com/dawidijakub)
/facebook.com

goście porównywali ceny produktów tych samych stacji w niemczech 

Jak Pozniz Vskazali, Poronani Rachnako “Wabiao ich w zimi”. Okazało się, że za te same produkty mniej zapłacili w Niemczech.

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, mirro napisał:

Oj niedobrze, niedobrze.😂

Wiesz, mi tam obojętne, w czasie II WŚ czy to szeregowi LWP czy AK walczyli o swoją ojczyznę a nie o sprawy polityczne, ci na górze to może mieli różne cele, ale zwykli szeregowcy nie widzieli w tym polityki.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
3 minuty temu, Andpol napisał:

Polska to popierdolony kraj ewenement w świecie sekta czarnych pojebów z sekty kaczogrodu.

Nie bluźnij synu to są księża byli za czasów Królów w całej Europie a te kolorowe pajace to nic nie warte to durnota zachodu .świat zmierza ku zagładzie .

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

I już będzie kasa dla obajtka za postawienie ogrodzenie na granicy

Już widzę jak Obajtek z rolką siatki na ramieniu goni ma granicę😂

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Wiesz, mi tam obojętne, w czasie II WŚ czy to szeregowi LWP czy AK walczyli o swoją ojczyznę a nie o sprawy polityczne, ci na górze to może mieli różne cele, ale zwykli szeregowcy nie widzieli w tym polityki.

Dlatego dążą do tego żeby społeczeństwo wyzuc z takich wartości jakimi wtedy się kierowali ludzie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v