Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Roman176 napisał:

nie w EU 

A zmiany w sądownictwie robia wbrew EU więc chyba można. Wszak jesteśmy niezależni i wstalismy z kolan.

6 minut temu, Roman176 napisał:

..... ciasnego umysłu nie powiększysz .... 🙄

Jakoś będziesz musiał z tym zyć

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Parę worków mogę Ci pożyczyć, choć na parę ha będziesz miał🤣

Ale mi trza na 60 hektarów jeszcze. Tak wyszło w tym tygodniu.😂

Opublikowano
2 minuty temu, agromatik napisał:

Agrest ja by7m się tak nie chwalił majątkiem. Bo wyjedziecie razem ty na urodziny a nawóz w świat.

Pewnie w grudniu już sól wyjedzie na pole.

Już widzę tych biznesmenów ładujących nawóz

Opublikowano

Kurła ale górnolotne hasła na szczycie klimatycznym 

Dość wiercenia i kopania w naszej ziemi, kopiemy sobie grób...

USA, chiny i Rosja mają wszystko w poważaniu a Europa daje doopy wszystkim w koło

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Roman176 napisał:

Tee, Romuś, ale to książka z 1933. I opisuje złoża na obecnej Ukrainie i Białorusi xD od jakiegoś 1939 nie mamy dostępu do tych złóż xD Spytaj się swoich kolegów ze śląska, co bardziej po niemiecku gadają, to może ci opowiedzą dlaczego xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

I WIELKIE KONSKI pól  nie 1/2 hektarowe 

ruscy wiedzą więcej o naszej reprezentacji ?

Według informacji rosyjskiego "Match TV", jeżeli Portugalczyk nie zdoła wywalczyć awansu na mundial, zastąpić go może Stanisław Czerczesow.

Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/reprezentacja-polski/news-media-stanislaw-czerczesow-przymierzany-do-roli-selekcjonera,nId,5618418#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
2 godziny temu, Roman176 napisał:

a wiesz ze my mamy jedne z większych złóż .....   nie chce mi się opisywać ........ 

A gdzie one i czemu ich nie eksploatujemy a nawet o nich nasz rząd nie mówi?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v