Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

doczytaj tępaku kiedyś już pisaliśmy o tym 

Co mam doczytać? Było pytanie o numer do dostawcy a ty piszesz że nie masz. Jak sie z nimi kontaktujesz? 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Roman176 napisał:

zadzwoń i poinformuj wszystkich hurt 

potwierdzam zawsze jechałem to w świętokrzyskim 25/30gr droższa 

Jakoś w to wątpię, jak Orlen w cenniku ma od 4,90 do 5,02 netto w ciągu ostatniego tygodnia dla klientów hurtowych ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

zmień telefon idź z biegiem czasu 

@Ulman

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Jakoś w to wątpię, jak Orlen w cenniku ma od 4,90 do 5,02 netto w ciągu ostatniego tygodnia dla klientów hurtowych ;) 

mam rozumieć ze masz potężne zbiorniki od 30m3 /60m3 ?? 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Roman176 napisał:

mam rozumieć ze masz potężne zbiorniki od 30m3 /60m3 ?? 

Nie, ale wątpię, żeby klient detaliczny(rolnik z zbiornikiem 1000-5000l) po doliczeniu marży pośrednika miał taniej niż hurtowy xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Nie, ale wątpię, żeby klient detaliczny po doliczeniu marży pośrednika miał taniej niż hurtowy xD 

na tym zostańmy 

4 minuty temu, Ulman napisał:

No napisz jak sie z nimi kontaktujesz? Może karwasz telepatycznie🤣

jak Indianie chmurkami dymnymi 

pisałem ci nie raz mieszkasz w dziurze dechami zabitymi i wiesz jak świat funkcjonuje i pouczasz innych a ch*ja w życiu widziałeś 

Edytowane przez Roman176
  • Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, Rogas71 napisał:

Po twoim poście na temat rzepaku bo przejechałem Polskę od Pomorza przez Kujawy Wielkopolskę i Śląsk i tyle tak pięknego rzepaku nie pamiętam gdzie okiem sięgnąć rzepaku duże zdrowe wynawozone

a do malopolski nie zawitales.. tu lalo od polowy sierpnia do polowy wrzesnia nie dalo sie siac, 

zrobili bolkowi prezent na 78 urodziny i chca go zamknac............kundle jedynie moga mu nogawki osikac- denver dawaj jakiegos mema 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jacus napisał:

do malopolski nie zawitales.. tu lalo od polowy sierpnia do polowy wrzesnia nie dalo sie siac, 

potwierdzam siewie rzepaku po 10 stały na polach zboża jeszcze  .... 

6 minut temu, Ulman napisał:

Po co ci to? Kompleksy?

bo nie mam co robić cały dzień jak ty , teraz idee spać zeby sr** na forach po nocach 

5 minut temu, jacus napisał:

kundle jedynie moga mu nogawki osikac-

komuna ma się dobrze .. obrócą zakładu co pierwszy sprzedał polskie ... i bronił decyzji Tuska nawoływał do pałowania stoczniowców jak zamykali niesfornych ludzi 

gdzie wy zżyjecie 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
56 minut temu, Roman176 napisał:

nie mam kontaktu ... kiedyś pisałem wujek ma potężną firmę transportową i on posła ich do mnie 

Aaaaaaa to ten wujek co Jelczem nie chce jeździć, tylko niemieckimi ciężarówkami9. Faktycznie mówiłeś.😂

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

, a naziole od Bąkiewicza i tak zrobili sobie spacer połączony z demolką miasta...

oni byli  od  Sienkiewicza  nie  Bąkiewicza  ;)

249201366_129357719451004_58345833562211

Opublikowano

Lepiej tak niż nie iść. Z tym VAT 0% to normalne narzędzie. Jak mogli na drożdżówki zrobić z ośmiu-pięć... Ale by się pompy ciepła sprzedawały. Jeszcze jak dojdzie "moje ciepło" to cenniki od czerwca 2021 o 50% w górę. Fotowoltaiki by chyba nikt nie montował...

Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał:

Ot to to. 

I po co tak plujesz skoro na nich głosowałeś i głosował będziesz?👍🤭🤭🤭

Już trzeci raz to się nie nabiorę. Od 2019 sporo się zmieniło, wcześniej jako tak to się podobało a potem jak i z platformą 😁

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Jestem Antypisior”

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v