Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś dla pisogłupków !!! 😂

Ostatnie 6 lat to masowa likwidacja miejsc w szpitalach.
Małopolska - zlikwidowano 1300 miejsc szpitalnych od 2015 do 2021 r.

Brak dostępnego opisu zdjęcia.

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Roman176 napisał:

raz pisałem Internet jest dla mądrych ludzi 

coś dla pisogłupków

Edytowane przez racyl
Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

Coś dla pisogłupków !!! 😂

dane Krzysztofa Brezy z ruskich serwerów hahhaha😆

https://ru-ru.facebook.com/k.brejza/   czemu na pl tego nieda 

Краткая информация

9pstd2OUx0R.png
Подписчики: 85 тыс.
XSg0ZfPoxQX.png
Страница · Политик
Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał:

Rozwiązywanie problemów z Projektantem programu PowerPoint

na to co robisz idzie z podatków na hejteruw .... mam nadzieje ze uważasz ze zgodnie wydane kasę ? po tym co wklejasz chyba nie jesteś taki głupi 

A co ci się nie zgadza w tym plakacie ? , prawda w oczy kole  😂

lepiej zbadaj rodowód kota jarka czy na pewno jest godny prezesa 😂

Opublikowano
13 minut temu, Ulman napisał:

A ile Obajtek od pocz  atku pracy w Orlenie?

Ty jestes debilem czy skończyłeś szkołę na 3 klasie podstawówki? Rozbiory były prawie 300 lat później.

Masz , naucz się czegoś Historia klasa 6. 1. Wielkie odkrycia geograficzne. Uczymy się razem - Bing video

Masz rację walnąłem się chodziło mi o zapędy kolonialne mocarstw europejskich gdy Polski nie było na mapie /

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Roman176 napisał:

bardzo wiarygodne jak ruskie trolle 

oszuście konfederatkowy 

Taaa, jak cos nie pasuje sekcie PIS to zawsze Ruskie trole, tajni agenci, LGBT, niemcy , UE Tusk, postkomuna , masoni i zydzi a tak w ogóle to zmasowany atak na Polske. Bbuuuchaaachaaaa 🤣

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Więc weź mi wytłumacz dlaczego i ty i pis zapieracie się nogami i rękami od polexitu i nie chcecie odejść od tych elit? Po raz kolejny padasz ofiarą własnej hipokryzji. Brukselskie elity od których pis zapiera się, że nie odejdzie. Czyżby więc twoim mocodawcom pasowała rola pachołków? Bo ostatnio Morawiecki na takiego wyszedł. Pojechał tam się tłumaczyć a oni go zjechali wrócił z niczym.

Nie  bredź   bredzisławie   bo  bredzisz    od  zawsze  powtarzam  i  powtarzać  będę  że  jestem  przeciwnikiem Polski  w UE  i  nie wzbraniam  się  przed  POlexit  tylko  do  niego namawiam  NIE  KŁAM   KŁAMCO  Pisałem niejednokrotnie  że  nie zgadzam  się  w tej kwestii  z  PIS  które   nie  popiera Polexitu

PiS   dawniej PC  jako  pierwsze  w Polsce  mówiło  o  wstąpieniu  Polski  do  UE  wtedy  gdy  wałęsa  opowiadał  swoje  dyrdymały  o  Nato bis.    PC  mówiło  o  przystąpieniu  do  UE  nawet  Sawicki  ostatnio to  mówił  że  PiS  to  najbardziej  po  Unijna  Partia  w Polskim sejmie 

Opublikowano

To jest taka nowa wymówka pisiorów na ich własne afery. Jak coś dziennikarze udostępnią to raz stoi za nimi putin i jego ludzie

Opublikowano (edytowane)

A to jest prawdziwy hit

dla wyznawców PIS i ich zmagań z UE 😂

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „FRANK EMMERT MATEUSZ MORAWIECK PRAWO DD EUROPEJSKIE NMd MEAAI.N”

Edytowane przez racyl
Opublikowano
33 minuty temu, racyl napisał:

gdzie masz kłamco ruskie serwery ?

hhh.PNG

ładnie wkleiłeś ze ma coś innego na stronie głównej    

zaraz zaraz to ten co miał tych hejteruw w ratuszu Wrocławiu ?

3 minuty temu, Ulman napisał:

Przecież on robi komunikaty dla takich PISowców jak ty i marecek. Ani racyl ani nikt normalny temu panu nie uwierzy.

a wiesz ze w niemczech jest taki sam odpowiednik siben ac  i sat ac   co ty na to ? 

Opublikowano
34 minuty temu, Denwer napisał:

Nie  bredź   bredzisławie   bo  bredzisz    od  zawsze  powtarzam  i  powtarzać  będę  że  jestem  przeciwnikiem Polski  w UE  i  nie wzbraniam  się  przed  POlexit  tylko  do  niego namawiam  NIE  KŁAM   KŁAMCO  Pisałem niejednokrotnie  że  nie zgadzam  się  w tej kwestii  z  PIS  które   nie  popiera Polexitu

PiS   dawniej PC  jako  pierwsze  w Polsce  mówiło  o  wstąpieniu  Polski  do  UE  wtedy  gdy  wałęsa  opowiadał  swoje  dyrdymały  o  Nato bis.    PC  mówiło  o  przystąpieniu  do  UE  nawet  Sawicki  ostatnio to  mówił  że  PiS  to  najbardziej  po  Unijna  Partia  w Polskim sejmie 

Więc po co bredzisławie wrzucałeś tu memy wyśmiewające to, że opozycja mówi, że pis chce polexitu? Widać jesteś hipokrytą i od hipokryzji nie uciekniesz.

Opublikowano

I to też hejterzy ? 😂 Romek ruscy hejterzy to są w twojej główce i tych PIsiorków co z wyborców mają za głupich

as.PNG

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

a wiesz ze w niemczech jest taki sam odpowiednik siben ac  i sat ac   co ty na to ? 

A w Korei pólnocnej jest Kim Dzong Il a u murzynów w telewizji występują murzyni. No i po co takie bzdury wypisujesz? Co to kogo obchodzi co jest w Niemczech? Unas ciemnocie to pan Kurski pod deklem miesza

Opublikowano

I kto tu jest trollem romek ? 😂😂 podsyłasz linki fukcjonariuszy władzy 😂

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „Patryk Michalski @patrykmichalski News WP: Sensacyjne zawiadomienie państwowej spółki. PGNIG donosi na swojego byłego wiceszefa, a obecnie wiceprezesa grupy LOTOS Jarosława Wróbla. PGNiG twierdzi, że Wróbel wyrządził spółce szkodę majątkową w wielkich rozmiarach.”

5 minut temu, Roman176 napisał:

chłoptasiu kogo to przekonuje ?. tylko takich wierzących w PIS, że oni są nie omylni a reszta co myśli inaczej to trolle itp 😂

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „N15 Newsweek Najlepsi Prezydenci Miast |IMIEJSCE RYSZARD BREJZA Inowrocław w plebiscycieNewsweek wplebiscycieNewsweekPolska ewsweek Polska nanajlepszych prezydentów polskich miast toeeaklis TomaszLis Lis Redaktor Naczelny NewsweekPolska Polska”

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v