Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
34 minuty temu, Denwer napisał:

Pachołkiem brukselskich elit    za  g***** pieniądze  to  ty jesteś  nie  ja  :P  :P  :D  :D  

Więc weź mi wytłumacz dlaczego i ty i pis zapieracie się nogami i rękami od polexitu i nie chcecie odejść od tych elit? Po raz kolejny padasz ofiarą własnej hipokryzji. Brukselskie elity od których pis zapiera się, że nie odejdzie. Czyżby więc twoim mocodawcom pasowała rola pachołków? Bo ostatnio Morawiecki na takiego wyszedł. Pojechał tam się tłumaczyć a oni go zjechali wrócił z niczym.

Opublikowano
15 minut temu, mirro napisał:

A właśnie, trza jutro zacząc kopać marchew.

na krężnicy jarej też masz ?

Opublikowano
41 minut temu, Denwer napisał:

Pachołkiem brukselskich elit    za  g***** pieniądze  to  ty jesteś  nie  ja  :P  :P  :D  :D  

O sprawach  o których  nie  masz  pojęcia  lepiej  nic  nie  pisz  poco  robić  z  siebie  idio** ;)

248213017_1998912396951409_6686709068255

nadejszla ta wiekopomna chwila ze nie chcem a muszem zgodzic sie z mareckiem..

sam od lat pale znicz na grobie powstanca listopadowego- 

ORKA. Wesołych Świąt. 11 (306) grudzień 2018 Gmina Czernichów ISNN - PDF  Darmowe pobieranie

Opublikowano

dobrze wiedzieć 😂.nie będę swojej siał w grudniu tylko pojadę po Twoją w przyszłym roku 😂

Opublikowano
24 minuty temu, hubertuss napisał:

Więc weź mi wytłumacz dlaczego i ty i pis zapieracie się nogami i rękami od polexitu i nie chcecie odejść od tych elit? Po raz kolejny padasz ofiarą własnej hipokryzji. Brukselskie elity od których pis zapiera się, że nie odejdzie. Czyżby więc twoim mocodawcom pasowała rola pachołków? Bo ostatnio Morawiecki na takiego wyszedł. Pojechał tam się tłumaczyć a oni go zjechali wrócił z niczym.

piszesz o Tusku 2012 i negocjacjach ?  wtedy ładnie wyszliśmy ogłosili sukces co się okazało najmniej w całej eu ... wtedy tusk na to był kryzys i tak jest dobrze 😁

Opublikowano
7 godzin temu, PRIMO napisał:

to jest dużo twoim zdaniem ? 

połowę tego co za POpapracuw 

prezesa przez Krawca, czyli na latach 2013 oraz 2014. Wynagrodzenie zasadnicze prezesa wyniosło w roku 2013 – 1 mln 524 tys. zł, a premia – 1 mln 440 tys. zł. W kolejnym roku kwoty te wyniosły odpowiednio: 1 mln 674 tys. oraz 1 mln 240 tys. zł. W sumie wynagrodzenie Krawca wyniosło zatem: 2 mln 964 tys. zł w roku 2013 oraz 2 mln 914 tys. zł w roku 2014.

porównaj jaki skok jest w orlenie ci to k**wa mieli tupet 

7 minut temu, Ulman napisał:

A co wtedy negocjowali?

kasę na twój socjał 

Opublikowano

Z ta skutecznością ochrony granicy to już chyba tylko dureń uwierzy. Kumpel w centrum Warszawy trzech spotkał jak w biały dzień legalnie sobie szli chodnikiem. Mieszkam na Podlasiu i wadzę co się dzieje. Policji z całej Polski nazwozili. A oni i tak idą tabunami. Ci co mają zorganizowany transport tylko przypadkiem gdzieś w PL wpadają. Na miejscu łapią tych co na pałę idą bo myślą, że to Niemcy. U nas w biały dzień w lasach spotkasz jak siedzą i ogniska palą. Te pilnowanie granicy to lipa.

Opublikowano
7 minut temu, Roman176 napisał:

to jest dużo twoim zdaniem ? 

Jak tyle zarobi przedsiębiorca to pewnie będzie zdzierca, kułak, wyzyskiwacz. A jak prezes spółki, to mu się należało. :lol:

• Haha 1
Opublikowano

no to jak dojdą do niemiec to występują o status uchodźcy i zostają tam ?

Opublikowano

A propos pomocy która ma jechać na Białoruś. Czy ktokolwiek liczy ze nas tam wpuszczą? Na miejscu Łukaszenki powiedział bym - paszoł won swołocz! Chcecie pomagać to pomóżcie u siebie😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v