Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w stanie wojennym gdy ochranial budynek telewizji tez byl taki odwazny ?? jak tam jego piesek ?? dobrze sie chowa a pracownicy hotelu maja juz umowy o prace czy dalej na smieciowkach pracuja.

tak jak wrzodak wykonczyl ursusa tak duda wykonczy przemysl ciezki..

Opublikowano

Social changes - ankietowania, której szefem jest koleś, który ma fundację, która dostała od ministerstwa sprawiedliwości 1.5banki, a ich główny zleceniodawca to spółka, założona przez skok, zarejestrowana w luxemburgu, w której zarządzie zasiada min Karnowski 🙆

Opublikowano

co do cen nawozów żę za PIS  są tańsze niż za PO  to nie jest to zasługa rządzących a tendencja ogólnoświatowa i do niej mamy dostosowane ceny na polskim rynku nawozowym  , fosfor i potas  firmy kupują po cenach z giełd z ...........  roterdamu ? zresztą nie ważne z jakiej  giełdy ważne że jest konkurencja ULTRY  wyrobów 

Opublikowano

ja bym nie był taki pewien tego , obecne ceny to chwilowy wzrost i jak by pewnie przeanalizował ceny na przestrzeni lat  to wynik możę być zaskakujący chyba w 2012 r .też był spory wzrost cen może nie tak spektakularny jak obecnie ale poprzednie sezony to ceny nawozów były bardzo niskie więc nie wykluczam żę ceny nawozów za PIS są niższe niż za PO  .

• Haha 1
Opublikowano

Od kogo tak kupują to  drewno , skąd sprowadzają ? .

„Do Rzeczy”: Szwajcaria zerwała negocjacje z UE. Nie chce podlegać pod TSUE. Zawiesili płatność składki na fundusz spójności ,

Bruksela. Mateusz Morawiecki spotkał się z Marine Le Pen. "Spotkanie, o którym wcześniej nikt nie mówił"

Premier Mateusz Morawiecki rozmawiał z Marine Le Pen, przewodniczącą francuskiego Frontu Narodowego. Do spotkania doszło w polskim przedstawicielstwie w Brukseli.

Opublikowano
25 minut temu, galan99 napisał:

Od kogo tak kupują to  drewno , skąd sprowadzają ? .

„Do Rzeczy”: Szwajcaria zerwała negocjacje z UE. Nie chce podlegać pod TSUE. Zawiesili płatność składki na fundusz spójności ,

Bruksela. Mateusz Morawiecki spotkał się z Marine Le Pen. "Spotkanie, o którym wcześniej nikt nie mówił"

Premier Mateusz Morawiecki rozmawiał z Marine Le Pen, przewodniczącą francuskiego Frontu Narodowego. Do spotkania doszło w polskim przedstawicielstwie w Brukseli.

Le Pen nie wygra wyborów bo ma przeciwko sobie  media liberalne 

Opublikowano
33 minuty temu, galan99 napisał:

A ja się ostatnio spotkałem ze szwagrem i trochę wypiliśmy. I wiesz co łączy te oba wydarzenia ?? Oba są bez znaczenia dla wszystkich oprócz osób biorących udział w tym spotkaniu xD 

Opublikowano (edytowane)

a najlepsze jest, że naród skłócony , o coś , na co wpływu nie ma....

a powiedzta mi, bo ja ze wsi, taki ten Duda z Solidarności, to gdzie On pracuje i ile zarabia?

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
5 minut temu, pafnucy napisał:

a najlepsze jest, że naród skłócony , o coś , na co wpływu nie ma....

a powiedzta mi, bo ja ze wsi, taki ten Duda z Solidarności, to gdzie On pracuje i ile zarabia?

Zarabia na składkach durnych związkowców płacących na tego nieroba xD 

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Zarabia na składkach durnych związkowców płacących na tego nieroba xD 

a jego pies?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v