Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Będzie lizać będzie. Od tych pieniędzy zależy ponowna wygrana pisu. Z izby dyscyplinarnej już się wycofują więc lizanie się zaczyna. Oni wam w szczujni pokazują, ze lizać nie będą a tam jadą i do lizanka się szykują. Są jeszcze dwa warunki. A widać, że UE utwardziła swoje stanowisko bo wiedzą, że UE w PL ma duże poparcie. W radio Białystok nawet słyszałem jak Winnicki z Konfy przekonywał, że nikt nie chce polexitu. Bo nawet konfa wie, że nie ma co o tym mówić bo to w PL nie da poparcia. A przecież to partia najbardziej euro sceptyczna.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
29 minut temu, Rogas71 napisał:

Czy ja wiem czy zjechali pokazał że Polska nie będzie d*py lizać

A to ciekawe co niby mogłoby o tym świadczyć?😂 Wylizali już dupsko USA, o teraz będą musieli Niemcom.

Szkoda że Premier nie zaśpiewał "Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz", wtedy to pełen szacunek.😂

Opublikowano

https://www.o2.pl/informacje/mlodzi-masowo-rezygnuja-z-lekcji-religii-te-dane-to-cios-dla-kosciola-6695611166394976a. Że też władze Warszawy nie martwią się tym że utoną w Czajce

Oj tam ja w ramach protestu spaliłem Niemiecką flagę

• Confused 1
Opublikowano

Oj na Owsianka nie wiele mniej

agromatik napisał:

5 minut temu, Rogas71 napisał:

A zaciągałeś się przy tym ?

Nie bo w piecu ekogroszek

Opublikowano
39 minut temu, Rogas71 napisał:

Oj na Owsianka nie wiele mniej

39 minut temu, Rogas71 napisał:

A zaciągałeś się przy tym ?

Nie bo w piecu ekogroszek

A czujesz różnicę między pieniędzmi z podatków a pieniędzmi z datków. Chciałem napisać "rozumiesz", ale ten termin może być ci obcy.

Pisopatriota i pali germańskim węglem? 😭

Opublikowano

I tak ma być. Dziennikarze przychylni, mają tankować i jeździć zbierając materiały sławiące czyny miłościwie panujących. Nieprzychylni mają siedzieć na d*pie , nie jeździć, nie zadawać durnych pytań i pozwolić władzy napawać się własną wielkością i nieomylnością.😂

A oto cyrk Pana Czarnka 😂

https://www.o2.pl/informacje/efekt-czarnka-na-pomorzu-w-szkolach-obowiazuja-juz-cnoty-niewiescie-6695761525639776a

Opublikowano

Czy już likwidować lokaty?

Tak wiem, lokata to głupota, no ale skoro już jest?

Kiedy łapę położą???

Opublikowano
6 godzin temu, hubertuss napisał:

Ale wczoraj pięknie w UE Mateuszka zjechali. Myślał że to Polska, że naopowiada głupot i wszyscy uwierzą. Kaski do kradzenia chyba jednak pis za szybko nie zobaczy. Likwidacja izby to za mało. Pozostały jeszcze dwa warunki. A UE wydaje się być pewna bo widzi duże poparcie dla siebie w Polsce. I chyba raczej pisowi nie ustąpi.

To jest temat nie wart dyskusji , zwykły obywatel nic nie ma z izby dyscyplinarnej i co kogo obchodzi kilku sędziów zawieszonych od orzekania , zobaczysz po Nowym Roku co Unijny pakiet klimatyczny zrobi z twoim portfelem , pewnie zgonisz wszystko na zły Pis i dalej będziesz się cieszył że UE chce go obalić .

Opublikowano
22 minuty temu, Agrest napisał:

Czy już likwidować lokaty?

Tak wiem, lokata to głupota, no ale skoro już jest?

Kiedy łapę położą???

Dawno temu już pisałem lepiej kasę mięć w domu niż w banku bo z banku można szybko stracić bo mogą szybko zabrać .

Opublikowano

cnoty niewiescie to maja byc w wydaniu pani schreiber czy kaczynskiej ??

w szkole imienia broniewskiego😂-wlasciwy milosnik cnot niewiescic ze szczegolnym uwzglednieniem nie-cnotek.

rogas z doliny roztoki-co maja lekcje religii wspolnego z oczyszczalnia sciekow ?? tu i tu szambo sie leje ?? smiala teza ..nie do konca bym sie pod nia podpisal.

Opublikowano

Ale w domu mogę skarpetę do śmieci wyrzucić. A i pieniądze mogą się rozlecieć.🤣

Ostatnio słyszałem że jakiś dowcipniś spryskał kilkanaście tysięcy euro chyba kwasem siarkowym.

Po wypłacie z bankomatów zachodziła reakcja z potem na palcach i banknoty się rozpadały.

Dotyczyło to pierwszych banknotów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v