Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

A tak se przechodziła z tragarzami  koło straganu Owsiaka i postanowiła bezinteresownie splunąć.

Nie chodzi o zbiórka a upolitycznienie jej ponadto nie każdy sprzęt z serduszkiem został zakupiony że środki WOŚP a już na pewno nie jest ich własności a jak się co niektórym wydaje 

Opublikowano
17 minut temu, galan99 napisał:

To co wpływa na konto bankowe od razu jest z konta zabierane bo kto wie czy Rząd nie połozy łapy na kasę z kont .

Czyli   co  dżepetta   i   robić  skrytki  🤔  

Opublikowano
27 minut temu, mirro napisał:

Glapiński mówi że przymierzają się do wypuszczenia papierka z nominałem 1000 PLN. Ten to dopiero będzie szeleścił.

Każdy sposób by kasy dodrukować jest dobry

25 minut temu, galan99 napisał:

Dokładnie jeszcze żeby był z Kopernikiem .

Będzie z Lechem

16 minut temu, henio2 napisał:

Nie chodzi o zbiórka a upolitycznienie jej ponadto nie każdy sprzęt z serduszkiem został zakupiony że środki WOŚP a już na pewno nie jest ich własności a jak się co niektórym wydaje 

Kto twierdzi że sprzęt jest jest własnością WOŚP?

Opublikowano (edytowane)

W wyższym nominale więcej dodrukują 🤕 nic nie warte zara to będzie 🤔

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Co za czasy nastały .

https://www.facebook.com/photo?fbid=10222632443231172&set=a.1015739725167

Władimir Putin już w 2019 roku mówił o wydobyciu ropy niekonwencjonalnej jako czynie barbarzyńskim. – Tam, gdzie stosowana jest technologia wydobycia ropy łupkowej, ludzie pozbawieni są dostępu do czystej wody pitnej. My w Rosji nie potrzebujemy takiego rodzaju wydobycia – głosił.

Główne pokłady rosyjskiej ropy niekonwencjonalnej znajdują się na obszarze Syberii Zachodniej. Trzeba zaznaczyć, że określenie ropy łupkowej jako „trudnej do wydobycia” jest niewłaściwe, ponieważ formacje skalne są jedynie częścią trudnych naftowych depozytów.

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, galan99 napisał:

Co za czasy nastały .

Przynajmniej  będziesz  miał  co  wnukom  opowiadać  

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Szwedzi wykryli chmurę z Czarnobyla jako pierwsi a Teraz co ich tak zaniepokoiło że są sąsiadami Rosi .

Szwecja się zbroi. Rosyjskie prowokacje kształtują politykę bezpieczeństwa kraju

Podejście Szwecji do bezpieczeństwa regionalnego jest dalekie od charakterystycznych dla europejskiej lewicy narracji o budowaniu dialogu, choć oficjalnie jej polityka bezpieczeństwa i zagraniczna działa pod hasłem "mocarstwa humanitarnego". Nie da się Szwecji zarzucić naiwności wobec otaczającego świata, szczególnie po 2014 r., gdy szwedzki MON przypomniał sobie o sąsiedztwie z Federacją Rosyjską.

Opublikowano
11 minut temu, galan99 napisał:

Szwedzi wykryli chmurę z Czarnobyla jako pierwsi a Teraz co ich tak zaniepokoiło że są sąsiadami Rosi .

Szwecja się zbroi. Rosyjskie prowokacje kształtują politykę bezpieczeństwa kraju

Podejście Szwecji do bezpieczeństwa regionalnego jest dalekie od charakterystycznych dla europejskiej lewicy narracji o budowaniu dialogu, choć oficjalnie jej polityka bezpieczeństwa i zagraniczna działa pod hasłem "mocarstwa humanitarnego". Nie da się Szwecji zarzucić naiwności wobec otaczającego świata, szczególnie po 2014 r., gdy szwedzki MON przypomniał sobie o sąsiedztwie z Federacją Rosyjską.

Polecam  ci  książki  tego  pana  a na początek  obejrzyj  sobie 

Opublikowano (edytowane)

W TVPis pokazują zajawkę mszy śwętej z .................8 rocznicy smierci Jadwigo Kaczyńskiej. Klecha gada już 3 miniuty i zobaczymy ile jeszcze pociagnie😁

Edit - już 10 minut 

Edit2 - razem ponad 12 minut. Patologia w pełnej krasie. Nadal nie wierze że to się wydarzyłoO.o

Edytowane przez Ulman
  • Confused 1
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Galan, proszę o słowo komentarza do tego co wkleiłeś. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v