Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

Jacek Kurski - artykuły | Dziennik Zachodni

No dobra, uwierzyłeś, ale dlaczego resztę chcesz do tego przekonać?

🤭🤭🤭

Opublikowano

No w aglomeracjach ci biedniejsi faktycznie zmieniają upodobania kulinarne. Jedzą co raz więcej soi jako substytutu mięsa w kiełbasie. Ci bogatsi pewnie kawior, ostrygi, homary.

Klasa średnia kebaby u Ahmeda

Opublikowano

No to podzielmy klasę średnią na podklasy i na jedno wyjdzie😉

Kurna że też ten kebab mi się przypomniał. Turek ma dobre, ino  7km jechać, a dopiero z kurnika wróciłem.

Ciekawe co Spurek na to?

20210919_160648.jpg

Opublikowano

Rozumiem , nie zauważacie zmian . Ale one następują , czy się to komuś podoba czy nie . Niejeden już się przekonał po rozmowie z prokuratorem że jednak jakieś zmiany w traktowaniu zwierząt zaszły .

34 minuty temu, mirro napisał:

Człowiek dla zwierzęcia - człowiekiem, ale człowiek dla człowieka - wilkiem. za***ista ewolucja.:lol:

Co ja Ci poradzę że są tacy ludzie . Przeważnie jest tak że jeśli ktoś źle traktuje zwierzęta to i dla innych ludzi nie ma szacunku .

Opublikowano

dobrze że ludzie dbają o zwierzęta. moim zdaniem problem się zaczyna, gdy zaczynają przesadzać z dbaniem.

Opublikowano
36 minut temu, Agrest napisał:

No w aglomeracjach ci biedniejsi faktycznie zmieniają upodobania kulinarne. Jedzą co raz więcej soi jako substytutu mięsa w kiełbasie. Ci bogatsi pewnie kawior, ostrygi, homary.

Klasa średnia kebaby u Ahmeda

Pawlak w Ameryce dowiedział się o klasach na stacji paliwowej jakie są .

Opublikowano
26 minut temu, Agrest napisał:

Ciekawe co Spurek na to?

20210919_160648.jpg

Kur kur kur🤬.😁

Opublikowano
4 minuty temu, peugeot napisał:

Rozumiem , nie zauważacie zmian . Ale one następują , czy się to komuś podoba czy nie . Niejeden już się przekonał po rozmowie z prokuratorem że jednak jakieś zmiany w traktowaniu zwierząt zaszły .

Problem w tym że na siłę humanizuje się zwierzęta a ludzie na siłę zaczyna się traktować jak zwierzęta. 

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

Ale co?grzybów też nie będzie wolno jeść? też cierpią?

w grzybach smerfy mieszkają. chciał byś żeby Ci dom ktoś zjadł?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, witejus napisał:

Ale co?grzybów też nie będzie wolno jeść? też cierpią?

A to kurka.

Choć ona woli pieprznik jadalny🤣

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Problem w tym że na siłę humanizuje się zwierzęta a ludzie na siłę zaczyna się traktować jak zwierzęta. 

To jak traktują siebie ludzie to inna sprawa . Choć i tu następuje poprawa .

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

Demotywatory DXXXIII - przedstawiamy wam pisowski Nowy Ład - Joe Monster

Wklejaj mniej to mniej ci zabiorą. Harujesz od rana jak wół. 

Nie dość że w niedzielę to jeszcze ci 41% dniówki za***przą🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v