Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, hubertuss napisał:

Jak jeszcze nie było wiadomo co w tym liście to już mówiłem, że pisiora jakiegoś podesłali by strajk zakończył. I jak widać za bardzo się nie pomyliłem. Dobrze, że nikogo nie winnego nie zranił. Propaganda pisowska tego nieszczęśnika tam posłała. Bo jak mówiłem i pisałem, strajki medyków są były i będą nie zależnie kto rządzi. I mówienie ,że to polityczne to skrajna głupota.

PIS działa jak PZPR i jak tylko coś nie pasuje to jest to wywrotowy element polityczny. Wszak wiadomo że PIS i PZPR były idealne a wszelkie protesty były niesłuszne i wywoływane przez wrogów  najlepszej wladzy🤣🤣🤣

• Like 2
Opublikowano
55 minut temu, hubertuss napisał:

Mamy kolejną ofiarę szczujni i całej pisowskiej propagandy. Facet, który się postrzelił śmiertelnie w białym miasteczku. Zrobił to w proteście przeciwko protestowi medyków. Który jego zdaniem jest polityczny. Takie są efekty prania mózgów przez pis starszym ludziom.

gdzieś czytałem żę protestujący w białym miasteczku mają płatne po 75 zł za godzine , czy jest to polityczny proces pewnie wiekszość protestujących wieży w słuszność strajku ale za pewne są osoby w kierowenbictwie strajku dla których strajk jest też elementem gry politycznej , z drugiej strony jak u władzy była PO-PSL  to pis też wkręcił sie  w strajk medyków .

Opublikowano (edytowane)

Przecież to zakłamany gnój propagandowy. Który @Denwer wrzuca tu bez przerwy. Gdzie i kiedy po twierdziła, że 100 %księży to pedofile. @Denwer kłamco pokaż dane do tego gnoju zakłamanego, który tu wrzucasz. Pokaż te artukuły. Nawet jakiś analfabeta od was tego zrobić nie umie jak potrzeba.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, hubertuss napisał:

Gdzie i kiedy po twierdziła, że 100 %księży to pedofile

Naucz  się  czytać    bo po raz enty  zrobiłeś  z siebie  błazna   :D  :D  :D    bo  nic  takiego  tam nie jest napisane

3 minuty temu, hubertuss napisał:

kłamco pokaż dane

znajdź  sobie  ty  też  danych  nie chciałeś  przedstawić  swojego   chłamu 

241657371_2998966570346752_3242362622155

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Donald Tusk powrócił, sondaże PO zaczęły ostro nurkować, więc ostro ruszył do roboty ... kreśli znak krzyża, nawrócił się towarzysze, powrócił na łono Kościoła Katolickiego Alleluja ... jest zatroskany o Ten Kraj, zainteresował się nawet ceną chleba ... On Wielki Donald milioner zniżył się do maluczkich,  poniżył się jadąc na znienawidzoną prowincję, już nic nie mówi w swoim ojczystym języku niemieckim, może zapomniał o swoim dziadku patriocie. Towarzysze lemingi wajcha już przestawiona.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, tracker napisał:

kreśli znak krzyża, nawrócił się towarzysze, powrócił na łono Kościoła Katolickiego Alleluja ... jest zatroskany o Ten Kraj,

Tak  jak przed wyborami  w 2005  roku  brał  ślub  kościelny     :D  :D  :D  pod publiczkę    obłudnik  i  nic  więcej   typowy  faryzeusz  

Opublikowano

niektórzy po kilka ślubów kościelnych biorą i mareckowi to jakoś nie przeszkadza.

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

niektórzy po kilka ślubów kościelnych biorą i mareckowi to jakoś nie przeszkadza.

Bo np Kurskiemu to wolno a Tusku to już nie wolno bo tak sekta PIS twierdzi i kropka.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, jarecki napisał:

gdzieś czytałem żę protestujący w białym miasteczku mają płatne po 75 zł za godzine , czy jest to polityczny proces pewnie wiekszość protestujących wieży w słuszność strajku ale za pewne są osoby w kierowenbictwie strajku dla których strajk jest też elementem gry politycznej , z drugiej strony jak u władzy była PO-PSL  to pis też wkręcił sie  w strajk medyków .

Protest przeciw każdemu rządowi można uznać za polityczny. Ale protestującym wcale nie musi chodzić o zmianę władzy czy odwołanie ministra a o zwykłe sprawy płacowe czy inne dotyczące strikte służby zdrowia a nie świata polityki. Każdy rząd w PL mierzył się ze strajkami służby zdrowia bez wyjątku.

20 minut temu, Denwer napisał:

Naucz  się  czytać    bo po raz enty  zrobiłeś  z siebie  błazna   :D  :D  :D    bo  nic  takiego  tam nie jest napisane

znajdź  sobie  ty  też  danych  nie chciałeś  przedstawić  swojego   chłamu 

Tak tak widziałem te artukuły. A danych też nie umiesz podać jak to forumowy kłamca i błazen. Po prosu łgarz który to pisał pozwu się boi dlatego o artukułach pisze.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

A danych też nie umiesz podać jak to forumowy kłamca i błazen.

ładnie  siebie  określiłeś  brawo 

242212185_684612349600065_37926321697897

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v