Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sam dobrze wiesz że roboty więcej na jesieni niż wiosną, latem a dnie krótsze

nic się nie kończy, sezon trwa nie tak intensywnie jak przez lato ale coś tam się kręci. ja po prostu wracam co jakiś czas do tego nie potrafię tak jak co niektórzy dzień w dzień siedzieć tutaj od rana do wieczora i pisać o tych samych rzeczach niezmiennie

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale dziś w sejmie debata nad wotum nieufności dla Pudy

Opublikowano
krilan06 napisał:

Gdzie ten cyrk można zobaczyć?

Na YouTube wpisz sejm na żywo

Opublikowano

te statystyki to dziwne troche- tylu murarzy a zadnego tynkarza ?? a gdzie zbrojarze,ciesle, glazurnicy, wylewkarze

kogo dziwi ze ludzie bez wyksztalcenia, umyslowo ociezali latwo dali sie zlapac, co innego z kims po studiach z autorytetem,szacunkiem majacym kontat z dziesiatkami jesli nie setkami dzieci, do tego krytego przez zwierzchnikow, zreszta ilu jest ksiezy a ilu np rolnikow czy nauczycieli czy "murarzy "

jesli romann nie widzi problemu to powinien zwrocic sie do watykanu, do papieza zeby nie karal polskich -]i nie tylko] biskupow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v