Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

jak mogę twoje konto usunąć ? :D

i dlaczego próbujesz mnie obrazić nieuku?

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
2 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

Jest podirytowany z samego rana

a kiedy on nie jest? :D

Opublikowano
41 minut temu, pafnucy napisał:

a czemu że akurat Warszawa? Prezes po myciu kota tak wykorzystuje? 

bo warszawa ma cene za odbiór odpadów połączoną z iloscią wykorzystania woda , i bardzo dobry pomysł w miastach gdzie wiele osób wynajmuje lokale bez zameldowania się , 

Opublikowano
19 minut temu, Denwer napisał:

@pafnucy  jak ci to przeszkadza  że  wrzucam memy to  usuń  konto  i  nie zaglądaj tutaj proste

A pewnie to genialny w prostocie pomysł. Wszyscy pousuwamy konta, przestaniemy zaglądać a Ty będziesz mógł wtedy spokojnie wklejać, Bez krytyki, stresu a potem napawać sie swoim dziełem i przeglądając masturbować. Wypisz , wymaluj ulubiony sposób sprawowania rządów przez miłościwie panujących.😂

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, Denwer napisał:

oooo to  jesteś  lepszy  od  @Tomasz0611  brawo  ty  @jacus👏

A moje życzenia nadal aktualne, może ten pusty łeb ci się choć trochę naprostuje ;) Zobaczysz jak wygląda prawdziwy świat, a nie ten kłamliwy chłam w waszej telewizji. Na taki stan zidiocenia jak u Ciebie może pomóc jedynie terapia szokowa.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
10 godzin temu, dsbh napisał:

Co stosujesz pod ziemniaki, nawóz czy obornik ? Ile oprysków ?

Ale tak o rodzinie 🤔?

Im mniej wiesz tym lepiej śpisz.

Opublikowano

@racyl propaganda na poziomie tej co @Denver nieraz wrzuca. Co masz do o.Rydzyka sluchales może nieraz jakiejś audycji jak ludzie się tam wypowiadają i jakie sprawy życiowe są tam poruszane. Przecież te dzieła same się nie utrzymają a to wszystko kosztuje. Lwia cześć wydatków pokrywane jest z datków słuchaczy czy widzów TV Trwam a ze nieraz dostaną dotacje od rządu to co w tym złego? Gdy państwo Polskie dotuje albo finansuje inwestycje organizacji żydowskich czy innych muzea,pomniki i inne gdzie różnie mówi się o Polsce to nikt nie krzyczy ale gdy dotuje się katolickie media to jest wielkie larmo.

Opublikowano
10 godzin temu, dsbh napisał:

Co stosujesz pod ziemniaki, nawóz czy obornik ? Ile oprysków ?

Ale tak o rodzinie 🤔?

Nie chce mi się szukać. Ta pani pisze co w zamian ?

Ta pani powiada że zabraknie nam Energi i będzie bardzo droga  .

To będzie tak zwany nowy ład .

Opublikowano
2 minuty temu, akooo napisał:

@racyl propaganda na poziomie tej co @Denver nieraz wrzuca. Co masz do o.Rydzyka sluchales może nieraz jakiejś audycji jak ludzie się tam wypowiadają i jakie sprawy życiowe są tam poruszane. Przecież te dzieła same się nie utrzymają a to wszystko kosztuje. Lwia cześć wydatków pokrywane jest z datków słuchaczy czy widzów TV Trwam a ze nieraz dostaną dotacje od rządu to co w tym złego? Gdy państwo Polskie dotuje albo finansuje inwestycje organizacji żydowskich czy innych muzea,pomniki i inne gdzie różnie mówi się o Polsce to nikt nie krzyczy ale gdy dotuje się katolickie media to jest wielkie larmo.

ta zaraz powiesz że tam telefon zaufania prowadzą. to jest zwyczajna maszynka do zarabiania pieniędzy i ogłupiania ludzi. to wszystko by się zgadzało gdyby nie było tyle tam przepychu i poruszania polityki.

Niech sobie reklam więcej puszcza i zarabia sam na siebie a nie wyciąga kasę

ZuLBegkMWxGFgDNj.jpg

Opublikowano

@racyl nic ci do tego co kto na co daje i zbiera. Komuna podobno się skonczyla

Opublikowano (edytowane)

rydzyk to jest pasożyt

HVnNcT8L4IK3MgK7.jpg

nO2SwFWVF239rRSf.jpg

Edytowane przez racyl
Opublikowano
16 minut temu, akooo napisał:

Widać Państwo Polskie, oprócz TVP, widzi potrzebę utrzymywania alternatywnych mediów katolickich.😂Swoje sprawy przedstawia tam chętnie Pan Maciarewicz. Jak one wyglądają to lepiej nie tłumacz. Jeżeli Państwo Polskie zobowiązało się do czegoś na rzecz organizacji żydowskich to niech sie wywiązuje. Jeżeli źle to robi to czas aby ustawowo to uregulować aby było wiadomo do czego jest zobowiązane. Czy Państwo Polskie cokolwiek za PiS uregulowało w tym temacie? Ano nic.

Jak się mówi w mediach o Polsce to sprawa tych mediów. Sprawą Polski jest reagowanie a nie przyjmowanie reprymendy od ambasador USA albo uzgodnienia w lokalu Mosadu. Jakoś Rydzyk nie zaprasza działaczy LGBT do rozgłośni aby wytłumaczyli katolikom o co kaman w tym całym cyrku i w rzeczowej rozmowie przedstawili jak świat wygląda z ich perspektywy. Czy by to zaszkodziło słuchaczom? Raczej nie, ale mogłoby trochę stonować nastroje. Tylko kolejne pytanie po co? Skoro jazda po tym środowisku utrzymuje słuchaczy przy odbiornikach.

22 minuty temu, akooo napisał:

@racyl nic ci do tego co kto na co daje i zbiera. Komuna podobno się skonczyla

Ktoś buduje biznes z nastawieniem iż jednym ze źródeł finansowania będzie budżet państwa. Jeżeli tak, to ja też chcę. 😂

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

Skoro jazda po tym środowisku utrzymuje słuchaczy przy odbiornikach.

Tak jak 8 gwiazdek utrzymuje większość społeczeństwa w napięciu i kontakcie z polityką.😂

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jarecki napisał:

jak się komuś chce czytać  to fajny artykuł z tvp ale apolityczny               https://tygodnik.tvp.pl/53043850/najbardziej-wyrafinowane-narzedzia-masowej-manipulacji-w-dziejach-swiata

artykuł jest skrajnie polityczny bo skupia się na udowodnieniu wyższości zorganizowanego przekazu przez tzw "autorytety" czytaj - władzę w różnych jej aspektach w tym i państwową czytaj PiS. Wyższości rzekomej przekazu elitarnego od przekazu oddolnego (egalitarnego) który nigdy wcześniej nie był tak powszechny i skuteczny jak obecnie.
Oczywiście nie przeczytałem skrupulatnie całości bo widać z daleka że było pisane na zamówienie i pewnie od ilości tekstu płacili.
Podsumuję krótko - autor tej chałtury siedzi w głębokim średniowieczu i przegapił co najmniej dwa pokolenia rozwoju cywilizacji.

Ja tam tylko rozpoznaję stricte feudalny sposób myślenia gdzie "nie wolno dyskutować ani podważać autorytetu pana" a dlaczego nie? bo nie nawet jeśli logika temu przeczy. (najperfidniejsze jest to że na samym początku na logikę się powołuje)

nie ma sensu dyskutować z każdą tezą z osobna i tylko wniosek - podobne artykuły budują grunt pod autorytaryzm.
Jeżeli masz ochotę (i czas oczywiscie) przeczytaj jeszcze raz z  uczuleniem z opisanego przeze mnie punktu widzenia a wyłowisz zarówno kim jest autor jak i po co to napisał

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

jak mogę twoje konto usunąć ? :D

i dlaczego próbujesz mnie obrazić nieuku?

Jak  potrafisz   :P  :P  

Ja  nazywam rzeczy  po  imieniu   frustracie  :D  :D  

175079075_176964987579025_50058063893420

Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał:

Ja tam tylko rozpoznaję stricte feudalny sposób myślenia gdzie "nie wolno dyskutować ani podważać autorytetu pana" a dlaczego nie? bo nie nawet jeśli logika temu przeczy. (najperfidniejsze jest to że na samym początku na logikę się powołuje)

Teraz kultową wstawką jest "Biorąc na logikę", kiedyś było "w mojej opinii". Ludzie róznicy nie widzą a jednak jest wielka.😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v