Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, racyl napisał:

wyższy poziom tvp ? 😄czego ? 😄służenia tylko i wyłącznie jednej opcji politycznej, ogłupiana ? szczucia konkretnie jednych na drugich

Filmy dokumentalne ciekawe.

Opublikowano

kurskiemu udało się wszystko oprócz tvp info i programów informacyjnych na pozostąłych kanałach

Opublikowano

Ogólnie smutno mi gdy Polacy kłócą się i muszą wybierać spośród PiSu czy PO. To dramat Polski.

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Strasznie się wszyscy boją po tym jak PiS masowo rozliczał poprzedników w pierwszej kadencji

Ta blady strach na nich padł. Ale może na niższych szczeblach jakoś tam  rozliczają.

Opublikowano
3 minuty temu, akooo napisał:

Ogólnie smutno mi gdy Polacy kłócą się i muszą wybierać spośród PiSu czy PO. To dramat Polski.

Normalnie to powinno się rozmawiać i rozliczać tych co rządzą w danej chwili. I tak włączysz rano :

-tvp info od samego rana zajmują sie PO, które już 5 lat nie rządzi

-polsat powiedzą o rządzie i o innych

-tvn oglądam tylko fakty i jakoś mniej jest atakowania PIS niż w tvp info PO- sld

Opublikowano
2 godziny temu, henio2 napisał:

Z czego chcesz rozloczac tak dobrze jak dziś nie było nigdy artykuł który dodała Ywa jest z roku 2016 w dodatku wystarczyło go przeczytać to by wiedział a że spadek urodzeń wynika z zmniejszającej się liczby kobiet w wieku rozrodczy m😎

.

Obecnie nastroje są do pakowania walizek, co bardziej świadome kobiety deklarowały na ulicach. To efekt obecnych rządów-którym chyba ubzdurało się, że ograniczeniem praw aborcyjnych zwiększą liczbę urodzeń?

W dalszej części artykułu znajdziesz również  optymistyczną prognozę na 2030, wzrost urodzeń dzięki imigracji cudzoziemców i zahamowaniu emigracji- miejmy nadzieję.

Opublikowano
20 minut temu, akooo napisał:

Dla Polski i ludzi o poglądach umiarkowanych. Bo ludzie o skrajnym zapatrywaniu sie na świat czują  się,, świetnie ''😥

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Dariowola napisał:

Dla Polski i ludzi o poglądach umiarkowanych. Bo ludzie o skrajnym zapatrywaniu sie na świat czują  się,, świetnie ''😥

PiS ani PO to nie są partie skrajne ale oportunistyczne. PiS to nie prawica a PO to nie lewica. To są partie ludzi interesu i dojenia Polski. PiS jak już zrobił coś dobrego to później wycofywał się okrakiem.

@Denwer Weź se już daruj,też nie lubię PO ani lewactwa ale co ty tu robisz to już prymitywizm totalny. Jak już coś wrzucasz to weź coś bardziej mądrzejszego poszukaj.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, Ywa napisał:

Obecnie nastroje są do pakowania walizek, co bardziej świadome kobiety deklarowały na ulicach. To efekt obecnych rządów-którym chyba ubzdurało się, że ograniczeniem praw aborcyjnych zwiększą liczbę urodzeń?

W dalszej części artykułu znajdziesz również  optymistyczną prognozę na 2030, wzrost urodzeń dzięki imigracji cudzoziemców i zahamowaniu emigracji- miejmy nadzieję.

Raczej bardziej nieświadome bo tak naprawdę większość z tych protestujących nie wie przeciw czemu protestuje.  https://youtu.be/j9ejj_fD-P0

Edytowane przez henio2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v