Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
51 minut temu, pafnucy napisał:

A ja wczoraj B7 po 5.28 z dystrybutora

Chcieli wypchnąć lipny towar?🤔

Wokół na stacjach 5,79

Opublikowano
25 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Radzyń?

Nie wiesz czy przy  ilości np 600 l dadzą coś taniej?

Tak.

A nie wiem czy upusty maja. Po 200 biore

11 minut temu, Agrest napisał:

Chcieli wypchnąć lipny towar?🤔

Wokół na stacjach 5,79

E tam u nas5. 61, a wczoraj przy hiper sklepach na shell 5.36 widzialem

Kupuje na malej stacji. Maja tylko ON. Cały czas ruch, a nawet brakuje. 

Opublikowano

Wie ktoś jaki powinien być prawidłowy przepływ w instrubutorze świadczący o czystości filtra? Wybiło 8tys dzisiaj i tak sobie pomyślałem, że filtr może by zdało się wymienić 🤔

Opublikowano
pedro2 napisał:

Wie ktoś jaki powinien być prawidłowy przepływ w instrubutorze świadczący o czystości filtra? Wybiło 8tys dzisiaj i tak sobie pomyślałem, że filtr może by zdało się wymienić 🤔

a w ciągniku wymienisz co ile czasu i ile litrów może wtedy przez filtr przelecieć?

Opublikowano
michalcium napisał:

Wiesz ile to jest 75 tys czy nie bardzo tyle syfu że ten filtr dawno nie spełnia swojej roli 

czemu mam nie wiedzieć? przeczytaj jeszcze raz mój post ''usługodawca'' dwie sieczkarnie dwa lexiony i 4 ciągniki

Opublikowano
9 godzin temu, pafnucy napisał:

Tak.

A nie wiem czy upusty maja. Po 200 biore

E tam u nas5. 61, a wczoraj przy hiper sklepach na shell 5.36 widzialem

Kupuje na malej stacji. Maja tylko ON. Cały czas ruch, a nawet brakuje. 

gdzie w Radzyniu??

Opublikowano

tak już miałem napisane, a naszło mnie mapę wkleić, a link dało.

3 minuty temu, marulekk napisał:

ciekawe czy dużo litrów oszukują 

a sprawdzę kiedy. dużo ludzi tam kupuje. myslę że długo by nie pojechali na oszustwie.

Opublikowano

Kupione dziś po 5,50 b7, dostawa miała być jutro ale jednak telefon był że jutro już inna cena i dziś po 16 było auto, trochę żałuję bo mogłem jeszcze 600 L w beczki nalac, od jutra 5,80 za b7 północne mazowsze, cyrk się robi prawie jak z nawozami.

• Root Admin
Opublikowano

dziś pod domem Shell na 5.89 ;) dobrze że mam rower. idę kupić kurtkę i czapkę i będę jeździł rowerem

pedro2 napisał:

wydawało mi się że pompa wolno daje. pompa 60. zmierzyłem tankowanie kombajnu. wyszło 55l/min. wymieniłem filtr dla samego siebie. przepracował 15tys litrów. na nowym filtrze kombajn tankuje się średnio 57l/min

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Już niedługo, w ciągu ostatniego tygodnia B7 na bramie w Orlenie podrożał o 13 groszy netto. Pozostało odliczać dni do cen z 6 z przodu na stacjach. Od początku września wzrost o prawie 40 groszy netto.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
12 godzin temu, yacenty napisał:

dziś pod domem Shell na 5.89 ;) dobrze że mam rower. idę kupić kurtkę i czapkę i będę jeździł rowerem

wydawało mi się że pompa wolno daje. pompa 60. zmierzyłem tankowanie kombajnu. wyszło 55l/min. wymieniłem filtr dla samego siebie. przepracował 15tys litrów. na nowym filtrze kombajn tankuje się średnio 57l/min

Na liczniku mam funkcję mierzenia przepływu, tylko nie wiem ile ma być. A papiery od zbiornika gdzieś posiałem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v