Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, ja kupuję po swojemu a Wy kupujcie po swojemu.

Teraz kupić 400 l dynamica arktycznego resztę limitu dobrać b0 z tomexsu albo parczewa i czekać sierpnia.

10 czy 20 gr przy 5.5 zł to nie to co przy 3.80 źe juź róźnica.

52 minuty temu, pedro2 napisał:

Rysiek człowiek miara 🧐 kiełbasę przy śniadaniu też z miarką na centymetry odliczasz? 😉

Dobra, a bierzesz pod uwagę to, że Twój plastikowy mauzerek też jest podatny na rozszerzalność cieplną i zmienia swoją pojemność? No chiba nie... Napięcie powierzchniowe wisz, że jest cus takiego? Także mierzenie wg skali mauzera albo metrowki to se wsadź 😉 

To już wiem czemu Sławek ma do Ciebie na kawę ze swoją kawą w termosie jechać 🤭 Sławek weź tam i dla jego w razie W, może żonka też mu dziennie limit daje ileś centymetrów w kubku i koniec... Sam nie będziesz pił 😁

Tak tak wszystko sobie wmów aby nie wyszlo że brakuje i był wstyd że tanio zamówił a drogo kupił.

• Haha 1
Opublikowano

Szczerze, nawet jeżeli mnie oszukają na te 100zl przy 2000l, to nie chce mi się jezdzic z bańkami na CPN za te 100zl. Tym bardziej że baniek "mobilnych" mam tylko na 700l, teraz jedz 3 razy, przelewaj w duży zbiornik. Podziękuje, wolę dostawę do domu ;)

Opublikowano
danielhaker napisał:

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

Daniel a jak tam z jakością ? często tam brałeś ?

Chyba z raz do samochodu ale to daaawno

a ogólnie jest jakaś opinia ? mnie jakoś ona tak nie bardzo kiedyś zatankowałem samochód na podobnej gdzieś pod Otwockiem i samochód nie jechał 🤪

Opublikowano
10 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Szczerze, nawet jeżeli mnie oszukają na te 100zl przy 2000l, to nie chce mi się jezdzic z bańkami na CPN za te 100zl. Tym bardziej że baniek "mobilnych" mam tylko na 700l, teraz jedz 3 razy, przelewaj w duży zbiornik. Podziękuje, wolę dostawę do domu ;)

Jeszcze ręka się omsknie, tu rozleje, tam rozleje 😉 w beczkach i baniakach brudy tylko miesza. Ale pińć złoty zaoszczędzi 😂 oczywiście wg najnowszego sposobu miary ilości paliwa metrowką 🙈

• Like 1
Opublikowano

Ma ta stacja jakiś adres, czy lokalizacja tak jak na aukcjach allegro- "online"? 😛

2 godziny temu, slawek74 napisał:

a ogólnie jest jakaś opinia ? mnie jakoś ona tak nie bardzo kiedyś zatankowałem samochód na podobnej gdzieś pod Otwockiem i samochód nie jechał 🤪

Nie słychać żeby ktoś od nich brał, mimo że mają bazę w Modrzewiu. Ktoś jakoś na początku jak się tu sprowadzili wziął i niezbyt był zadowolony, ale o co chodziło to już nie pamiętam, nie chcę wymyślać

Opublikowano

dziś zrobiłem pare km i najtaniej widziałem na moya w Puławach 5,71 a orlen w Zwoleniu 5,79. 

a  tak przy okazji testuję sobie nowego brokera i i pół pozycji zamknięte na ropie a pół zabezpieczone tylko, że gra na wzrost ceny

Bez tytułu.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v