Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, piotrek91p napisał:

Mi przy parametrach 4.2 i 3.4 wyjdzie pewnie ok 1.85 w Grajewie a jak zrobić żeby były lepsze to nie wiem, chyba trzeba mieć 15 l od sztuki na dzień to wtedy super parametry 

Wystarczy trochę się pokłócić i będą lepsze. Zbadaj w laboratorium to zobaczysz ile większe 

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich.  Ceny macie przyzwoite u mnie za Październik ZM Sokołów 1,67zł brutto  białko 3,5/3,6  tł 4,5 ilość 13,2tys.

Edytowane przez Xion
Opublikowano
56 minut temu, piotrek91p napisał:

Mi przy parametrach 4.2 i 3.4 wyjdzie pewnie ok 1.85 w Grajewie a jak zrobić żeby były lepsze to nie wiem, chyba trzeba mieć 15 l od sztuki na dzień to wtedy super parametry 

+ 10 gr premii jeszcze

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, ThePerkins napisał:

To chyba czas się przenieść czyż nie ? 

Jak nic się nie zmieni nie ma co się zastanawiać. Sokołów nie ma produkcji tylko skupuje i przerzuty na większe mleczarnie robi. Na to wygląda że sporo chcą zarobić. Zobaczymy ile wyjdzie listopad.

Edytowane przez Xion
Opublikowano
6 godzin temu, RadekGawryluk napisał:

To ile Ci wyszło? Jak byś mógł podaj parametry i ilość

Za listopad będzie około 1,65 brutto przy 3,2 b i 4,3 tł, ilość powyżej 10 tyś, Bez GMO, w Mlekovicie pewnie było by z 20 gr więcej. Trzeba pomyśleć o zmianie. U Was jak tam w Wysokim ?

Opublikowano
3 godziny temu, alfa napisał:

Wystarczy trochę się pokłócić i będą lepsze. Zbadaj w laboratorium to zobaczysz ile większe 

To twierdzisz, że zaniżają? 

Cenę podałem już z premią 10 gr 

Opublikowano
1 godzinę temu, kierowiec napisał:

Za listopad będzie około 1,65 brutto przy 3,2 b i 4,3 tł, ilość powyżej 10 tyś, Bez GMO, w Mlekovicie pewnie było by z 20 gr więcej. Trzeba pomyśleć o zmianie. U Was jak tam w Wysokim ?

4.3 tł 3,5 b. Ilość powyżej 20 tys. 1,87 VAT. Za październik za listopad plus 10gr 

Opublikowano

.

26 minut temu, RadekGawryluk napisał:

4.3 tł 3,5 b. Ilość powyżej 20 tys. 1,87 VAT. Za październik za listopad plus 10gr 

Ok 5 gr w towarze i grosz na udział czyli 6 gr nie widzisz a takie parametry to napewni nie oddział Iława tam max tl 3.9b 3.2

25 minut temu, krzychu121 napisał:

Sierpcowi w grudniu nie dużo zabraknie do 2,5 zł. Jak za listopad wyjdzie 2,35 a niektórym pewnie i 2,4

Jakbym miał 2.2 zł za litr to piwnice bym 5zl wykładał w mv oddział Iława 1.84zl brutto na rękę max przy 64tys litrow

Opublikowano
krzychu121 napisał:

Sierpcowi w grudniu nie dużo zabraknie do 2,5 zł. Jak za listopad wyjdzie 2,35 a niektórym pewnie i 2,4

nie dziel skury na niedźwiedziu źle nie życzę ale czasem już w grudniu może braknąć .....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Jak w bieżącym 2026 roku w waszych okolicach i u waszych dostawców kształtują się ceny paliw zarówno jeśli chodzi o sprzedaż detaliczną jak i hurtową. 

• Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
    • Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
  • Dodaj nową pozycję...
v