Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
40 minut temu, kizak napisał:

Tak po prawdzie  Osę widziałem jedyny raz w 1986 ,i pod stertą rupieci ,u faceta ,byłem przy budowie . On do mnie   ,,czy chcesz kupić motorek'' ,ja  no chcę ,myśląc o Osie ,   ,,co podnosi hu.. i worek'' , no kur.. 🤬    ,temat motoru od razu był zamknięty ...      Kutwa ,a może to stała  Gazela ?

Kup ,to choinkę już znajdę:ph34r:xD

W jaki  slangu to piszesz 🤔 co to prusku jest😜 ? Nigdy nie mogę zrozumieć🤷‍♂️ , czemu temat motoru był zamknięty ?

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

No znajomy ma, miał mi je pomierzyć ale też ostatnio cos się nie mogę z nim dogadać, dziś po robocie jak mnie nigdzie nie wyślą to pojadę.

widać może nie chce ich sprzedawać

to czekaj aż jemu będzie zależało, wtedy za 300 je weźmiesz

Opublikowano
35 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ale mogli chociaz tych burt nie robic wtedy i to jeszcze dzielone

Demontaż tylnej klapy to widać nic trudnego a dorobić osobna klapę tylnią otwoeraną też by chyba nie było problemu.

Opublikowano
46 minut temu, szymon09875 napisał:

To nie ten typ człowieka niestety :o

ogólnie na spokojnie, jeszcze pod płotem leży ta co ostatnio przywiozłeś

@daron64 skoro tak to póki co z felg rezygnuję, nie mam do czego ich założyć jak na razie

choć możliwe że z czasem się odezwę

Opublikowano
13 minut temu, PRIMO napisał:

@Łolek a ta ?

Półtora kilometra ode mnie. 

zgrabiarka-kuhn-ga-4321-gm-masterdrive-skaryszew-536965818.jpg

Marek bierz 👍 już widzę że na łódzkie łąki będzie lux 

@PRIMO a ile ona kosztuje ?

Może bym se kupił i na kołach ciągał trzydziestką 🙂

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

ogólnie na spokojnie, jeszcze pod płotem leży ta co ostatnio przywiozłeś

@daron64 skoro tak to póki co z felg rezygnuję, nie mam do czego ich założyć jak na razie

choć możliwe że z czasem się odezwę

Luz. Jak tyle to kosztuje, to pewnie będą leżeć następne x lat. Tylko bliżej drzwi je uloze 😛 a tak w ogóle na resztę tych felg jakieś chętny by się znalazł? Czy złom? 

Ostatnio tak z matula rozmawialiśmy, że z tego pomieszczenia złom się wywaliło, to połowa pomieszczenia się zwolniła i może drzewo z drugiego tam się zmieści, to wtedy będzie w końcy duże pomieszczenie wolne(na warsztat jak coś poważniejszego robić). No i tak rozmawiamy i mówię, że zaraz rok minie jak zacząłem wozić złom i ile z tego, co się zostawili przez ten rok się do czegokolwiek przydało? Ale dalej żal wywalić 🤦

Opublikowano
Przed chwilą, daron64 napisał:

a tak w ogóle na resztę tych felg jakieś chętny by się znalazł?

od żuka są poszukiwane, kiedyś nic nie warte, każdy wyrzucał, a teraz jest deficyt

15,3 na dużą piastę też dostępne tylko w używce

15,3 na nową piastę są tańsze, ale ludzie też szukają, czasem ktoś mówi że dobrze że przyczepa ma stare felgi, bo te nowe to jakieś delikatne

Opublikowano
4 godziny temu, Ursus932 napisał:

W jaki  slangu to piszesz 🤔 co to prusku jest😜 ? Nigdy nie mogę zrozumieć🤷‍♂️ , czemu temat motoru był zamknięty ?

Przeczytaj ,to co napisałem jeszcze raz,i jeszcze raz .......  . Pamiętaj  o przecinkach .😉      znaczenie słów ,    sarkazm ;)      . Co to znaczy prusku ,nie wiem ,może obrażasz  prusaka , nie wiem .  🤷‍♀️   😉   

Opublikowano

@bratrolnika

Z przyczepy pewnie sobie zostawię komplet, dużo pieniędzy z tego nie będzie, a to akurat może się przydać. A które to od żuka są? Te pierwsze? No mi raczej napewno się nie przydadzą. 15.3 na dużą piastę też chyba mi się. Nie przydadzą. 

k**wa życia mało żeby to wszystko uprzątnąć, a gdzie jeszcze wykorzystac

Opublikowano

Zastosuj metodę grubej kreski. Spakuj w kontener raz a porządnie😉

Opublikowano

Tak ze 2 lata wstecz ,pogięłem  ,,felgę'' ,tę na dużą piastę [15,3] ,ot tam ,starych rozżutników ,bizonów ,rcv sporo chodzi ,ta sama ,,felga''   ,to se nówkę kupię .  Acha ,kupiłem ,akurat😕 . Starych na olx ,nie było

4 minuty temu, Agrest napisał:

Lub moją metodę   [nówka ,mało używana 😉] Czy jak by to leżało na drodze to bym zabrał ,odrzucił z drogi ,czy wywalił w cholerę z drogi by komuś krzywdy nie zrobiło.   Zaznaczam że przy uporządkowaniu u kogoś ,metoda super . U siebie ,nie sprawdza się🤷‍♀️🙆‍♀️😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Marek bierz 👍 już widzę że na łódzkie łąki będzie lux 

@PRIMO a ile ona kosztuje ?

Może bym se kupił i na kołach ciągał trzydziestką 🙂

9900 

Opublikowano
43 minuty temu, daron64 napisał:

@bratrolnika. A które to od żuka są? Te pierwsze? No mi raczej napewno się nie przydadzą. 15.3 na dużą piastę też chyba mi się. Nie przydadzą. 

Tak te dwie pierwsze, w dwóch kolorach. Ile chcesz za obie ?? 

Opublikowano
48 minut temu, kizak napisał:

Tak ze 2 lata wstecz ,pogięłem  ,,felgę'' ,tę na dużą piastę [15,3] ,ot tam ,starych rozżutników ,bizonów ,rcv sporo chodzi ,ta sama ,,felga''   ,to se nówkę kupię .  Acha ,kupiłem ,akurat😕 . Starych na olx ,nie było

Lub moją metodę   [nówka ,mało używana 😉] Czy jak by to leżało na drodze to bym zabrał ,odrzucił z drogi ,czy wywalił w cholerę z drogi by komuś krzywdy nie zrobiło.   Zaznaczam że przy uporządkowaniu u kogoś ,metoda super . U siebie ,nie sprawdza się🤷‍♀️🙆‍♀️😁

Ja zanim się pozbędę tych felg, to jeszcze u siebie przejrze jakie mam na przyczepach, rozrzutnikach itd. 

15 minut temu, Shaun napisał:

Tak te dwie pierwsze, w dwóch kolorach. Ile chcesz za obie ?? 

Na szybko patrząc, to 75 zł najtańsze na olx, to gdzieś tak +wysyłka (nie wiem jak to gówno spakować i wysłać)

56 minut temu, Agrest napisał:

Nieeeee, to by było za proste. Zbyt szybko ta cała telenowela by się skończyła :)

Zreszta takie całkiem najgorsze rzeczy to wywiozlem. Gdzieś 7-8t wyszło + te pierdoły co po forum posprzedawalem. 

Teraz takie najcięższe do oceny rzeczy zostaly. Taki niby wiem, że złom, niby wiem, że najpewniej do niczego tego nie wykorzystam (felgi, piasty, walki na koła pasowe, tryby i walki od skrzyni biegów, walki wom frezowane, części do kosiarki konnej, jakieś sieczkarnie stare do pokrzywy itd, ramy od rozrzutnika, osie itd itp), ale wyrzucić nie wyrzucę, bo a może jednak kiedyś przyczepkę bym sobie wyrzeźbił, albo walki przetoczyć na jakieś bolce, a to może końcówki w walkach wom wymienię i będę miał mocne itd. 

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

@bratrolnika

Z przyczepy pewnie sobie zostawię komplet, dużo pieniędzy z tego nie będzie, a to akurat może się przydać. A które to od żuka są? Te pierwsze? No mi raczej napewno się nie przydadzą. 15.3 na dużą piastę też chyba mi się. Nie przydadzą. 

Pierwsze żuk itp

Drugie c4011 

Trzecie 15,3 stary typ

Czwarte 15,3 nowy typ

1 godzinę temu, kizak napisał:

😉🤷‍♀️🙆‍♀️😁

Bo stary typ jest dostępny tylko w używce,nowy typ jest produkowany cały czas

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v