Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze byś mocy nie opanował. Masz rację 1.2 w gazie to jest to 😜😀

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, danielursus3p napisał:

Ponoć nie zniszczalny

Trzeba było brać kultowy 2Jz - wódkę można pić z kieliszków postawionych  na pokrywie zaworów 

Edytowane przez pawel885
Opublikowano

Kurła to Wy to jeździcie tyle w rok co ja do tej pory od zdania prawa jazdy nie zrobiłem... Za 2020 ja swoim złomkiem zrobiłem 4200km a ojciec swoim 1800😁

Opublikowano
Ursus932 napisał:

Chyba większość tu ma małego ptaszka 🤭🤭 i nadal sprawdza się powiedzienie " duży samochód--mały członek" 😀

U mnie zawsze mały samochod i nie duża pojemność silnika 💪 

Za to w gaciach dyszel 👍

czym jeździsz ?

Opublikowano
1 minutę temu, pawel885 napisał:

Trzeba było brać kultowy 2Jz - wódkę można pić z kieliszków postawionych  na pokrywie zaworów 

Ten też ładnie równo pracuje. Może kiedyś wpadnie coś z tym silnikiem 

Przed chwilą, Uziu92 napisał:

czym jeździsz ?

Tico w gazie 

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Chyba większość tu ma małego ptaszka 🤭🤭 i nadal sprawdza się powiedzienie " duży samochód--mały członek" 😀

Za to w gaciach dyszel 👍

Życie jest zbyt krótkie żeby być tak nudnym jak Ty 

1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Tico w gazie 

i to cng 

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

zobacz, nawet vin diesel jeździł dieslem w szybkich i wściekłych😜

Kuwa, te stare challengery, chargery to, moim zdaniem, najpiękniejsze auta. O tym jak ich "diesle" chodzą, to już nie wspominam nawet. Jak pierwszy raz Bullitta obejrzałem, to aż ciary na sam dźwięk silników podczas tego poscigu :)

2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Brat ma vii tylko w klekocie ale wózek lala. Zobaczymy może i lex będzie jakoś jeździł. Ponoć nie zniszczalny

Znajomy ma takiego accorda 7 w klekocie to wszystko mu się tam pier**li 😛

• Like 1
Opublikowano

A tu nic nie ruszane. Ma to 3 lata prawie i 150 tyś nim zrobił. 

Opublikowano
7 minut temu, Ursus932 napisał:

Za to w gaciach dyszel 👍

Poważnie? Jedziesz jakimiś stereotypami o autach - zawartości rozporka, żeby na sam koniec wypowiedzi pochwalić się wielkością przyrodzenia? Na forum rolniczym, gdzie pewnie z 90pare procent użytkowników to faceci? Co Ty ukryta opcja gejowska?

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

ale złamany

🤦‍♂️

9 minut temu, danielursus3p napisał:

Nigdy nie miałem w gazie samochodu 🙆‍♂️ a nie przepraszam żuka miałem 

8 minut temu, Uziu92 napisał:

czym jeździsz ?

Obecnie astra 1,7 cdti 

Opublikowano
daron64 napisał:

Za to w gaciach dyszel 👍

Poważnie? Jedziesz jakimiś stereotypami o autach - zawartości rozporka, żeby na sam koniec wypowiedzi pochwalić się wielkością przyrodzenia? Na forum rolniczym, gdzie pewnie z 90pare procent użytkowników to faceci? Co Ty ukryta opcja gejowska?

by pasowało 😁 może przyjaciel go dyszlem w oczko zaczopowal i stąd ten dyszel w gaciach 😂

Opublikowano
7 minut temu, pawel885 napisał:

Życie jest zbyt krótkie żeby być tak nudnym jak Ty 

i to cng 

Ales doj**ał, chyba nie zasnę 😎

Opublikowano
Ursus932 napisał:

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

ale złamany

🤦‍♂️

9 minut temu, danielursus3p napisał:

Nigdy nie miałem w gazie samochodu 🙆‍♂️ a nie przepraszam żuka miałem 

8 minut temu, Uziu92 napisał:

czym jeździsz ?

Obecnie astra 1,7 cdti 

zachodnim pokemonem jeździsz ? no daj spokój , powinien fiat albo polonez stać w garażu , w oplu za dużo pstryczkow , a jak się popsuje ? daj spokój 😁

Opublikowano
3 minuty temu, daron64 napisał:

😳No bez przesady

Opublikowano
1 minutę temu, Uziu92 napisał:

zachodnim pokemonem jeździsz ? no daj spokój , powinien fiat albo polonez stać w garażu , w oplu za dużo pstryczkow , a jak się popsuje ? daj spokój 😁

Ale za to zrobiony w Gliwicach😉 ja tam pstryczkow się nie boje, takie naprawy to się ogarnie 👍

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Ursus932 napisał:

Za to w gaciach dyszel 👍

Auto jak kobieta .ma mieć przód .tył i serce pod maską.

A duży dyszel dobry przy zdejmowaniu opon z traktora.

Edytowane przez jacek3773
Opublikowano
jahooo napisał:

ja robię nawet po 50-60 tys rocznie i statystycznie jestem w warsztacie rzadziej, niż mój sąsiad , co robi rocznie 4-5 tys, bo co chwilę albo hamulce, albo elektryka szwankuje, a to chłodnica cieknie. A ma honde civic - w miare trwałe i niezawodne auto z wiarygodnym, niewielkim przebiegiem.

zmieniam auta co 3-4 lata bo w tym czasie zrobię 200-250 tys km. Jakbym jeździł w 15 lat 70 tys, to też bym rzadziej zmieniał, to już moje 19 auto w 29 lat od uzyskania prawa jazdy

Ty pofobny rocznik do mnie w grudniu minęło 29lat jak mam prawojazdy a samochód 6

Opublikowano
22 minuty temu, danielursus3p napisał:

Tico w gazie 

to ile ci pali, bo sam zastanawiam się czy założć, a mam ładne nie wytłuczone całe 140 tys przebiegu, rok młodsze odemnie,

2 minuty temu, slawek74 napisał:

Ty pofobny rocznik do mnie w grudniu minęło 29lat jak mam prawojazdy a samochód 6

to ja się nie pochwale, prawko zdałem w 17, w sumie 3ci rok kółkiem już zleci, i jakieś 100tys kilometrów za kierownicą auta, ciągnikiem x2 

Opublikowano
29 minut temu, Ursus932 napisał:

Za to w gaciach dyszel 👍

W rozwoju gospodarstwa się cofasz. W rozwoju psychicznym chyba też. Tekst jak z podstawówki. Gratulacje 👋

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, jacek3773 napisał:

Auto jak kobieta .ma mieć przód .tył i serce pod maską.

A duży dyszel dobry przy zdejmowaniu opon z traktora.

Kto by się teraz szarpał z oponami 😉 mobilny zamawiasz i palcem nie dotkniesz 

6 minut temu, sladan napisał:

W rozwoju gospodarstwa się cofasz. W rozwoju psychicznym chyba też. Tekst jak z podstawówki. Gratulacje 👋

W rozwoju gospodarstwa się nie cofam, tylko małymi kroczkami do przodu ,, ale widzę że parę osób żartu nie chwyciło 

Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:

wydaje mi się że to diametralnie inne ceny były za te dwa wymienione auta

Niewiem ile golf w tamtym czasie kosztowal ale za poloneza ojciec zaplacil 114mln złotych.

Opublikowano
28 minut temu, daron64 napisał:

Kuwa, te stare challengery, chargery to, moim zdaniem, najpiękniejsze auta. O tym jak ich "diesle" chodzą, to już nie wspominam nawet. Jak pierwszy raz Bullitta obejrzałem, to aż ciary na sam dźwięk silników podczas tego poscigu :)

Mnie to się marzy jakiś pikap z cumminsem ale nie na moją kieszeń zabawa :(

mobilny zamawiasz i palcem nie dotkniesz 

Swojego dyszla też oszczędzasz i mobilny zamawiasz? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v