Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze byś mocy nie opanował. Masz rację 1.2 w gazie to jest to 😜😀

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, danielursus3p napisał:

Ponoć nie zniszczalny

Trzeba było brać kultowy 2Jz - wódkę można pić z kieliszków postawionych  na pokrywie zaworów 

Edytowane przez pawel885
Opublikowano

Kurła to Wy to jeździcie tyle w rok co ja do tej pory od zdania prawa jazdy nie zrobiłem... Za 2020 ja swoim złomkiem zrobiłem 4200km a ojciec swoim 1800😁

Opublikowano
Ursus932 napisał:

Chyba większość tu ma małego ptaszka 🤭🤭 i nadal sprawdza się powiedzienie " duży samochód--mały członek" 😀

U mnie zawsze mały samochod i nie duża pojemność silnika 💪 

Za to w gaciach dyszel 👍

czym jeździsz ?

Opublikowano
1 minutę temu, pawel885 napisał:

Trzeba było brać kultowy 2Jz - wódkę można pić z kieliszków postawionych  na pokrywie zaworów 

Ten też ładnie równo pracuje. Może kiedyś wpadnie coś z tym silnikiem 

Przed chwilą, Uziu92 napisał:

czym jeździsz ?

Tico w gazie 

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Chyba większość tu ma małego ptaszka 🤭🤭 i nadal sprawdza się powiedzienie " duży samochód--mały członek" 😀

Za to w gaciach dyszel 👍

Życie jest zbyt krótkie żeby być tak nudnym jak Ty 

1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Tico w gazie 

i to cng 

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

zobacz, nawet vin diesel jeździł dieslem w szybkich i wściekłych😜

Kuwa, te stare challengery, chargery to, moim zdaniem, najpiękniejsze auta. O tym jak ich "diesle" chodzą, to już nie wspominam nawet. Jak pierwszy raz Bullitta obejrzałem, to aż ciary na sam dźwięk silników podczas tego poscigu :)

2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Brat ma vii tylko w klekocie ale wózek lala. Zobaczymy może i lex będzie jakoś jeździł. Ponoć nie zniszczalny

Znajomy ma takiego accorda 7 w klekocie to wszystko mu się tam pier**li 😛

• Like 1
Opublikowano

A tu nic nie ruszane. Ma to 3 lata prawie i 150 tyś nim zrobił. 

Opublikowano
7 minut temu, Ursus932 napisał:

Za to w gaciach dyszel 👍

Poważnie? Jedziesz jakimiś stereotypami o autach - zawartości rozporka, żeby na sam koniec wypowiedzi pochwalić się wielkością przyrodzenia? Na forum rolniczym, gdzie pewnie z 90pare procent użytkowników to faceci? Co Ty ukryta opcja gejowska?

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

ale złamany

🤦‍♂️

9 minut temu, danielursus3p napisał:

Nigdy nie miałem w gazie samochodu 🙆‍♂️ a nie przepraszam żuka miałem 

8 minut temu, Uziu92 napisał:

czym jeździsz ?

Obecnie astra 1,7 cdti 

Opublikowano
daron64 napisał:

Za to w gaciach dyszel 👍

Poważnie? Jedziesz jakimiś stereotypami o autach - zawartości rozporka, żeby na sam koniec wypowiedzi pochwalić się wielkością przyrodzenia? Na forum rolniczym, gdzie pewnie z 90pare procent użytkowników to faceci? Co Ty ukryta opcja gejowska?

by pasowało 😁 może przyjaciel go dyszlem w oczko zaczopowal i stąd ten dyszel w gaciach 😂

Opublikowano
7 minut temu, pawel885 napisał:

Życie jest zbyt krótkie żeby być tak nudnym jak Ty 

i to cng 

Ales doj**ał, chyba nie zasnę 😎

Opublikowano
Ursus932 napisał:

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

ale złamany

🤦‍♂️

9 minut temu, danielursus3p napisał:

Nigdy nie miałem w gazie samochodu 🙆‍♂️ a nie przepraszam żuka miałem 

8 minut temu, Uziu92 napisał:

czym jeździsz ?

Obecnie astra 1,7 cdti 

zachodnim pokemonem jeździsz ? no daj spokój , powinien fiat albo polonez stać w garażu , w oplu za dużo pstryczkow , a jak się popsuje ? daj spokój 😁

Opublikowano
3 minuty temu, daron64 napisał:

😳No bez przesady

Opublikowano
1 minutę temu, Uziu92 napisał:

zachodnim pokemonem jeździsz ? no daj spokój , powinien fiat albo polonez stać w garażu , w oplu za dużo pstryczkow , a jak się popsuje ? daj spokój 😁

Ale za to zrobiony w Gliwicach😉 ja tam pstryczkow się nie boje, takie naprawy to się ogarnie 👍

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Ursus932 napisał:

Za to w gaciach dyszel 👍

Auto jak kobieta .ma mieć przód .tył i serce pod maską.

A duży dyszel dobry przy zdejmowaniu opon z traktora.

Edytowane przez jacek3773
Opublikowano
jahooo napisał:

ja robię nawet po 50-60 tys rocznie i statystycznie jestem w warsztacie rzadziej, niż mój sąsiad , co robi rocznie 4-5 tys, bo co chwilę albo hamulce, albo elektryka szwankuje, a to chłodnica cieknie. A ma honde civic - w miare trwałe i niezawodne auto z wiarygodnym, niewielkim przebiegiem.

zmieniam auta co 3-4 lata bo w tym czasie zrobię 200-250 tys km. Jakbym jeździł w 15 lat 70 tys, to też bym rzadziej zmieniał, to już moje 19 auto w 29 lat od uzyskania prawa jazdy

Ty pofobny rocznik do mnie w grudniu minęło 29lat jak mam prawojazdy a samochód 6

Opublikowano
22 minuty temu, danielursus3p napisał:

Tico w gazie 

to ile ci pali, bo sam zastanawiam się czy założć, a mam ładne nie wytłuczone całe 140 tys przebiegu, rok młodsze odemnie,

2 minuty temu, slawek74 napisał:

Ty pofobny rocznik do mnie w grudniu minęło 29lat jak mam prawojazdy a samochód 6

to ja się nie pochwale, prawko zdałem w 17, w sumie 3ci rok kółkiem już zleci, i jakieś 100tys kilometrów za kierownicą auta, ciągnikiem x2 

Opublikowano
29 minut temu, Ursus932 napisał:

Za to w gaciach dyszel 👍

W rozwoju gospodarstwa się cofasz. W rozwoju psychicznym chyba też. Tekst jak z podstawówki. Gratulacje 👋

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, jacek3773 napisał:

Auto jak kobieta .ma mieć przód .tył i serce pod maską.

A duży dyszel dobry przy zdejmowaniu opon z traktora.

Kto by się teraz szarpał z oponami 😉 mobilny zamawiasz i palcem nie dotkniesz 

6 minut temu, sladan napisał:

W rozwoju gospodarstwa się cofasz. W rozwoju psychicznym chyba też. Tekst jak z podstawówki. Gratulacje 👋

W rozwoju gospodarstwa się nie cofam, tylko małymi kroczkami do przodu ,, ale widzę że parę osób żartu nie chwyciło 

Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:

wydaje mi się że to diametralnie inne ceny były za te dwa wymienione auta

Niewiem ile golf w tamtym czasie kosztowal ale za poloneza ojciec zaplacil 114mln złotych.

Opublikowano
28 minut temu, daron64 napisał:

Kuwa, te stare challengery, chargery to, moim zdaniem, najpiękniejsze auta. O tym jak ich "diesle" chodzą, to już nie wspominam nawet. Jak pierwszy raz Bullitta obejrzałem, to aż ciary na sam dźwięk silników podczas tego poscigu :)

Mnie to się marzy jakiś pikap z cumminsem ale nie na moją kieszeń zabawa :(

mobilny zamawiasz i palcem nie dotkniesz 

Swojego dyszla też oszczędzasz i mobilny zamawiasz? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v