Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Ursus932 napisał:

🤦‍♂️ Widocznie tylko na zachodzie głupi się trafi żeby to kupić 🤷‍♂️😎

Najczęściej ze wschodu

7 godzin temu, sumek666 napisał:

Słomę też mam na sprzedaż. 

To zostaw. Co będziesz do butów pchał 😉

• Haha 2
Opublikowano
9 godzin temu, stempos1980 napisał:

Te Misiu kolorowy ja nie Lubelak też nie Radomiak tylko urodzony w Grójcu

Znaczy że niejako dres masz w metrykę wpisany?

Lata 90-te w Grójcu symbolizuje dres i golf trójka😁

Opublikowano

Najbliżej Azji to chyba ja będę miał(pisze o lubelskim)😀 do Łukaszenki mam ok 20km, to jedynym budynkiem na którym został eternit to stodoła która na wiosnę będzie już przykryta blachą,a jest niedaleko miejscowość gdzie żniwa kosą, stawiają snopki i kryją dach słomą(taki chyba reklamowy bo co kilka lat nowy dach) i chyba też sprzedają na zachód takie dachy

Opublikowano
9 godzin temu, PRIMO napisał:

https://www.olx.pl/oferta/agregat-uprawowy-kultywator-z-walkiem-unia-3-m-CID757-IDHWKoZ.html 

O tu jest identyczny jak szukasz 😁

39 minut temu, hodowcamlody napisał:

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-mtz-belarus-150km-CID757-IDHXeDE.html delikatny nadmiar mocy, ale taśmy muszą się ślizgać na wom😉

W porownaniu do zwykłego 82 to ten wygląda potężnie :o

Opublikowano

Ale debrzyna ma jeszcze trochę mniejszą rozpoznawalność😁

Opublikowano
33 minuty temu, Agrest napisał:

Znaczy że niejako dres masz w metrykę wpisany?

Lata 90-te w Grójcu symbolizuje dres i golf trójka😁

Grójeckie życie moje to tak coś 95-96 rok się zaczęło.A gdzie nie było mody na golfa 3?raczej wszędzie

Opublikowano
16 minut temu, Agrest napisał:

Ale debrzyna ma jeszcze trochę mniejszą rozpoznawalność😁

Ale powoli depcze po piętach Maklowiczowi z rozpoznawalnością 🤭

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

kogo w 95r. było stać na Golfa trójkę???

W 90 latach to głównie polskie wynalazki jeździły czy się mylę ? W 2000 ojciec zminieł dużego fiata na poloneza ale to były szorty 😓

Opublikowano
11 minut temu, bratrolnika napisał:

kogo w 95r. było stać na Golfa trójkę???

Grójcoka 😁

6 minut temu, szymon09875 napisał:

Agresta :D

Chyba śta  oczadzieli.  W 86 rodzice kupili pierwszy ciągnik. W 91 malucha. Dopiero w 97 coś lepszego - 7 letni fiat Tipo. I tego w Wawie mi zajumali. Zakupili moje marzenie - renault 19 . Ze spojlerem😋

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v