Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, Mój_ulep napisał:

Dwa pytanka po pierwsze czemu po domknięciu klapy na pusto wskakuje mi na start zielone pole czyli pełna komora?

Po drugie ile cenić taki wałek?

Screenshot_20210623-172518.png

500 600 jak ze sprzęgłem może

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Chłopcy jak i panowie , sprawa jest poważna potrzebuje na te żniwa żmijkę z koszem , może ktoś jaką firmę polecić , teraz użytkuje z czerpnią Mrol , a z tym producentem miał ktoś styczność ?https://m.olx.pl/d/oferta/przenosnik-slimakowy-z-koszem-zmijka-koszowa-adraf-promocja-CID757-IDIdvSz.html

Zakupiłem osucha i nie polecam. Jakość wykonania tragedia, dwa razy wymieniana obejma i tak nie jest taka jak powinna, a rozmowa z producentem też nic nie wnosi.

20210430_080435.jpg

Screenshot_20210623-185224_Gallery.jpg

Opublikowano

Chłopcy jak i panowie , sprawa jest poważna potrzebuje na te żniwa żmijkę z koszem , może ktoś jaką firmę polecić , teraz użytkuje z czerpnią Mrol , a z tym producentem miał ktoś styczność ?https://m.olx.pl/d/oferta/przenosnik-slimakowy-z-koszem-zmijka-koszowa-adraf-promocja-CID757-IDIdvSz.html

A do tej co masz jakbyś kosz dorobił? Ja mam Dozamech Odolanów - jakość nie jest zła, ale rozwiązania konstrukcyjne takie sobie - często dokładam lub odejmuję segmenty i pewne rzeczy widziałbym inaczej rozwiązane...

Opublikowano
Ursus932 napisał:

Używane coś to chyba ciężko trafić ?

mósi być żmijka? moze dmuchawa mam odolanów 110mm z odejmowanym koszem ogólnie ok tylko mała wydajność może jak by była 140-150mm to już by było ok

Opublikowano
38 minut temu, Ursus932 napisał:

Używane coś to chyba ciężko trafić ?

diverse Geräte von Kongskilde 2

Gdyby Cie nie "pililo" z zakupem to we wrzesniu moglbym Ci ta ogarnac.  Zmijka w PL ale jeszcze niesprawdzona... w komplecie kosz zasypowy.

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

A to co to za składak,

nie widać bardzo co za ulep

Opublikowano
4 godziny temu, Ursus932 napisał:

Chłopcy jak i panowie , sprawa jest poważna potrzebuje na te żniwa żmijkę z koszem , może ktoś jaką firmę polecić , teraz użytkuje z czerpnią Mrol , a z tym producentem miał ktoś styczność

Jeszcze jednego nie kupiłeś a już kolejne poszukiwania 🤣

Opublikowano
10 godzin temu, wlamaj1 napisał:

A do tej co masz jakbyś kosz dorobił? Ja mam Dozamech Odolanów - jakość nie jest zła, ale rozwiązania konstrukcyjne takie sobie - często dokładam lub odejmuję segmenty i pewne rzeczy widziałbym inaczej rozwiązane...

No już tak myślę coś z tej mojej rzeźbić , bo jak wczoraj przejrzałem cenniki to masakra , tylko chciałbym silnik na dole bo to będzie sypało na strop przez okienka pod dachem 

10 godzin temu, slawek74 napisał:

mósi być żmijka? moze dmuchawa mam odolanów 110mm z odejmowanym koszem ogólnie ok tylko mała wydajność może jak by była 140-150mm to już by było ok

Ssąco tłoczoncą masz ? Coś żeby dało się łatwo przestawić i na strychy sypać 

10 godzin temu, Narko napisał:

diverse Geräte von Kongskilde 2

Gdyby Cie nie "pililo" z zakupem to we wrzesniu moglbym Ci ta ogarnac.  Zmijka w PL ale jeszcze niesprawdzona... w komplecie kosz zasypowy.

Dzięki , ale na żniwa musi być i minimum 8 m

8 godzin temu, Partyzant85 napisał:

Jeszcze jednego nie kupiłeś a już kolejne poszukiwania 🤣

Jedno nie wyklucza drugiego ☺️.  A tu żmijka  potrzebna na już 

Opublikowano
14 minut temu, szymon09875 napisał:

Cena do ustalenia.

wiele z transportem do lubelskiego?

Opublikowano

No już tak myślę coś z tej mojej rzeźbić , bo jak wczoraj przejrzałem cenniki to masakra , tylko chciałbym silnik na dole bo to będzie sypało na strop przez okienka pod dachem 

Ssąco tłoczoncą masz ? Coś żeby dało się łatwo przestawić i na strychy sypać 

Dzięki , ale na żniwa musi być i minimum 8 m

Jedno nie wyklucza drugiego ☺️.  A tu żmijka  potrzebna na już 

Ty to jedź po tego case a nie żmijkę szukasz

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v