Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, jahooo napisał:

@daron64 to ty jesteś Żelazna Góra i okolice ???

Okolice, a co masz tam kogoś? 

6 godzin temu, slawek74 napisał:

on Braniewo

Powiat braniewski, miejscowość inna

6 godzin temu, jahooo napisał:

to niedaleko, a pół gminy odciął

Żelazna góra to gmina Braniewo, czyli dla mnie gmina ościenna.  Z tego co wiem, to nie moja sprawka. Ja inne miejscowości pozbawiłem internetow 

Edytowane przez daron64
Opublikowano
2 godziny temu, jacek1296 napisał:

Tylko kołek, za drogi.

Widziałem nowy właśnie tylko 2.2 na pojedynczym wale za 10200 bodajże.... Ile było by optymalnie za niego, albo co w tej cenie polecacie?

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, daron64 napisał:

Okolice, a co masz tam kogoś? 

Powiat braniewski, miejscowość inna

Żelazna góra to gmina Braniewo, czyli dla mnie gmina ościenna.  Z tego co wiem, to nie moja sprawka. Ja inne miejscowości pozbawiłem internetow 

cytuję "wstawka 120m kabla, uszkodzony przy odwodnieniu posesji" - coś się nie zgadza ??

ten kabel właśnie tam leci

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
10 minut temu, Pomorzanin1222 napisał:

Mam pytanie motor romet mińsk 125 400a ma iskrę nowy gażnik bo w starym pływak był dziurawy ale nie chce odpalić raz odpalił ale zaraz zgasł czasem zaleje świece a czasem nie co to może być

Podlej mu i zobacz czy odpali, jak odpali, to gaźnik wyreguluj 

Opublikowano

zapłon jest w punkcie ? paliwo świeże w zbiorniku ? kompresja jest ?

zapłon na przerywacz czy CDI ?? nie ma wody w paliwie ? świeca wymieniona profilaktycznie ? czasem niby ma iskrę, ale ma upływność po izolatorze i nie zapali

Opublikowano
14 minut temu, marcin19071980 napisał:

Nie no  cała listwa to nie bo wszystkie by miały luzy i przeskakiwały. Raczej tylko tryb na tym dysku i ewentualnie pośredni. 

Nie orejentujesz się jaki może być koszt naprawy? 

Opublikowano
11 minut temu, jahooo napisał:

zapłon jest w punkcie ? paliwo świeże w zbiorniku ? kompresja jest ?

zapłon na przerywacz czy CDI ?? nie ma wody w paliwie ? świeca wymieniona profilaktycznie ? czasem niby ma iskrę, ale ma upływność po izolatorze i nie zapali

paliwo swieze swieca nowa stacyjka nowa a może byc winna cewka?

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, artek27 napisał:

Nie orejentujesz się jaki może być koszt naprawy? 

Nie wiem jaki to model. Wpisz sobie w Google i będziesz +- wiedział. Orginał będzie drogi ale wiem że są zamienniki. 

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v