Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, danielursus3p napisał:

Kiedy? Pamiętam takiego śmieszka nie minął rok co miał zmienić i zmienił na P1 SUMEK coś mnie ominęło jak żem był na urlopie?

na prima aprilis se zmienił żartowniś jeden

Opublikowano
2 minuty temu, sumek666 napisał:

No mam wpięte jak agricola karze... Kurła zadzwonię do nich jutro.

Ja nie. @Matey

Wiedz że mam Cię na oku 😂😂 

Ty ty. Pamiętam. Co rok miałeś zmieniać 

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Chyba nie zrozumiałeś Jego posta

A kumam. Troszkie przymroczony jestem. 🥃🥃

Opublikowano

Z tego co wiem to nie wszystkie rozdzielacze są przystosowane do tego żeby mieć ciśnienie na przelewie, większość nie jest, to i połączenie zasilania drugiego z przelewu pierwszego może nie zadziałać

• Like 1
Opublikowano
29 minut temu, daron64 napisał:

Pisałem parę stron wcześniej jak agrolift wycenił. 2.5m, z przodu listwa, dwa rzędy zębów, ekrany boczne, crosskil - ponad 14k brutto

No ja w starym mam 3 rzedy zębów -moim przypadku minus

Agrolift jak kiedys o scierniskowca pytalem to tez mi cos sporo sypneli

Opublikowano
46 minut temu, daron64 napisał:

Nie rozdrabniaj się. Bierz całośc. Napisz jakaś sensowna cenę taka żeby mi się chciało to pakować i kuriera zamawiać i po robocie :)

Twój towar to pisz wiela cenisz, bo jak rzucę za niską cenę to się możesz obrazić i po interesie :P

Opublikowano

Nie obrazę się.  Nie jestem w stanie tego sam sensownie wycenić. Widziałeś, że nawet nie wiedziałem o co Ci chodzi. Za to Ty jak szukasz, to powinieneś być zorientowany po ile to to chodzi. Weź poprawkę na to, że to leżalo gość długo nieużywane i nie wiadomo jak że stanem. Sobie napisz ile trzebaby było wyłożyć za napewno sprawne takie części i wtedy już sobie poradzę z wycena..może :)

I nie pisze tego w nadziei, że nie wiem - nie znasz się i za dużo zaoferujesz, czy coś takiego. Po prostu nie miałem z tym do czynienia nigdy

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

tato chciał chyba karchera na RMG to powiedzieli że minimum 3 na fakturze, ale np jak na fakturze były 2 produkty za 3001 zł to przeszło by 

1 godzinę temu, sumek666 napisał:

Minimalna kwota inwestycji 50 tys netto ;)

zależy od programu, w większości jest założone pełne wykorzystanie kwoty

Opublikowano
10 godzin temu, MF675ursus napisał:

Z tego co wiem to nie wszystkie rozdzielacze są przystosowane do tego żeby mieć ciśnienie na przelewie, większość nie jest, to i połączenie zasilania drugiego z przelewu pierwszego może nie zadziałać

też tak myślę, mozliwe że gdyby obydwa powroty ne były razem spięte to działałoby to poprawnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v