Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

A do mnie trza jechać.  Za litra samogonu to za 400 będzie z resoramy. 

przypomnij tak plus minus gdzie? i co z piastami napisz.

Opublikowano
23 minuty temu, izydor6280 napisał:

opłaca mu się rzeźbić jak rozrzutnik idzie kupić za 2-3tys. a jakąś padlinę to i za tysiaka o.O

ma dość sporą jednoosiową przyczepę i chce dołożyć drugą oś. nie wiem czy mu się opłaca.

2 minuty temu, 6465 napisał:

Piast są a i dyszel może by znalazł,  między sochaczewem a Łowiczem. 

oki. powiem znajomemu i dam znać. 👍

fotkę jaką kiedy pyknij.

Opublikowano
Opublikowano
5 minut temu, pafnucy napisał:

ma dość sporą jednoosiową przyczepę i chce dołożyć drugą oś. nie wiem czy mu się opłaca.

oki. powiem znajomemu i dam znać. 👍

fotkę jaką kiedy pyknij.

Ok.  Jak by mu się bardzo nie spieszyło to może kiedy bym nad Wieprza podrzucił. 

Opublikowano

już mu powiedziałem. zainteresowany. jeszcze jak byś dyszel i resory, a najlepiej i jakie koła do tego miał to i 5 samogonu oferuje. :D

a poważnie to pilne nie jest, ale jak chcesz, to sprawdź co masz, dajesz adres i którego dnia podjedziemy. nie jest aż tak daleko. no a jak gdzieś jedziesz w te strony to też może być. tylko myślę że jaka fotka by się zdała . po co jeździć na darmo.

Opublikowano
5 minut temu, pafnucy napisał:

już mu powiedziałem. zainteresowany. jeszcze jak byś dyszel i resory, a najlepiej i jakie koła do tego miał to i 5 samogonu oferuje. :D

a poważnie to pilne nie jest, ale jak chcesz, to sprawdź co masz, dajesz adres i którego dnia podjedziemy. nie jest aż tak daleko. no a jak gdzieś jedziesz w te strony to też może być. tylko myślę że jaka fotka by się zdała . po co jeździć na darmo.

To niech już pod destylatorem rozpala😁 to jest to niech dzwoni i targuje,  a ja mogę taczkami iść i przytargać do siebie.  Koła też jakie u niego kupi. 

https://m.olx.pl/oferta/os-przednia-rozrzutnik-CID757-IDBIN3A.html?reason=seller_listing|normal

Opublikowano
58 minut temu, Bananek napisał:

dlaczego wśród wiodących producentów przyczep nie wymieniłeś takiego jednego spod Sochaczewa?

Dodaj ze aktualnie na emeryturze

43 minuty temu, 6465 napisał:

A do mnie trza jechać.  Za litra samogonu to za 400 będzie z resoramy. 

Jak bedzie samoogon to mogę wpaść pomóc załadować

Pany, kto tam naprawia/naprawiał d46/47, takie coś to jest w ogóle sprzedawalne czy od razu na kupę ze złomem wrzucić???

20210210_174255.jpg

Opublikowano
28 minut temu, bratrolnika napisał:

Dodaj ze aktualnie na emeryturze

Jak bedzie samoogon to mogę wpaść pomóc załadować

Pany, kto tam naprawia/naprawiał d46/47, takie coś to jest w ogóle sprzedawalne czy od razu na kupę ze złomem wrzucić???

A bebna do d46 nie masz ?

Opublikowano
26 minut temu, jahooo napisał:

A bebna do d46 nie masz ?

Taki sam jak do d47??? To będę miał, dwie sztuki

20 minut temu, 6465 napisał:

Widziałem już duzo wczesniej, chyba wtedy jak tą ośkę od Szymona wiozles

Teraz jak wypali plan to będę miał dwie sztuki, a w dodatku dodam ze mam na dana chwilę wstręt do przyczepek, więc nic na zapas nie kupuję

• Like 1
Opublikowano
bratrolnika napisał:

9 minut temu, slawek74 napisał:

Mówisz ze to Tadeusza??? Te trzy szóstki w rejestracji chyba nie przypadkowo

Ja pierdziele,jeszcze nalepka radio maryja i ten opis, chyba się kolejny bezdomny trafił z nowszym modelem

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

rydzyk miał 2 takie same, jeden cały czarny a drugi ten, ( koleżanka z akademika mieszka prawie na przeciwko głównej siedziby RM, i z okna widzi co się dzieje na podwórku, a sama się śmieje że mieszka vis' a vis siedziby 2giej największej mafii  w polsce, 1wsza ma swoją siedzibę przy wiejskiej w waw ( i tą nazwą obrażają całą polską wieś, powinna być ulica zdradziecka) ponoć i kilka razy nawet sam szef wszystkich szefów, pan z kotem był kila razy, ale zwykle w godzinach wieczornych 

1 godzinę temu, debrzyna napisał:

kanonik ma juz nowszy model 

całkiem możliwe, ale te blachy 666 nic dobrego nie wróżyły 

2 godziny temu, krystian360 napisał:

A trzeba prenumerować żeby wziąć udział?

wszystkie konkurys są wyłącznie dla prenumeratorów, jeszcze na tym ursusie zarobią, bo od każdego chcą zgodę na reklamy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v