Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Jezeli nie masz konkurencji duzej w poblizu....U mnie odwrotnie jest niz ty mowisz.Ogolnie ja mysle ze lepiej brac kogos z polecenia niz szukajac okazji

Dokładnie. Ostatnio na wstępie się zapytał ile za robotę, to krótko. "Ty chcesz mieć dobrze zrobione, czy szukasz gdzie taniej?" po robocie chłop cenę usłyszał i zadowolony był 

Opublikowano
7 minut temu, Baks00 napisał:

Niby tak,ale teraz pierwsze pytanie jest  jaka cena jeszcze zalezy gdzie stacjonujesz taka prawda.

Polska to dziwny kraj. Znam takich co się chwalą że mają dużo roboty. No mają ale o tym że robią źle i za połowę tego co wszyscy to już nie mówią 

Opublikowano

I to bez żadnej reklamy, jedynie z polecenia. Jakoś bałbym się tych popaprańców którzy ogłaszają się na necie i przychodzą za kilka dni do roboty

Przed chwilą, danielursus3p napisał:

Polska to dziwny kraj. Znam takich co się chwalą że mają dużo roboty. No mają ale o tym że robią źle i za połowę tego co wszyscy to już nie mówią 

"Ty się nie chwal, niech Ciebie ludzie pochwała" wystarczy to 🤣 

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, danielursus3p napisał:

Masz racje.Ale mnie znow draznia cwaniacy ze oni wszystka zrobia i co to nie oni a robote jak odwala to szkoda gadac.A cenia ze ja pierd....

Znam takich dachowcow

Opublikowano

Jest tu w okolicy tych popaprańców "jak 500.dniowki nie mam to z wyra nie wstaje, ale ta bmke to mógłbyś na raty sprzedać" auto za 1700.zeta 🙈 jeden budował obore na program to jedno stanowisko gdzieś zniknęło... Oj cuda cuda 

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Masz racje.Ale mnie znow draznia cwaniacy ze oni wszystka zrobia i co to nie oni a robote jak odwala to szkoda gadac.A cenia ze ja pierd....

Znam takich dachowcow

Kwestia tego czy szef patrzy aby sobie marke wyrobić czy po prostu mało płacić ludziom i jakoś to będzie bo sam szef ma czy jakoś nad tym piecze trzyma. Temat rzeka ogólnie 

Opublikowano

To swoją drogą. Ale masz rację ludzie bardzo to lubią 

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Kwestia tego czy szef patrzy aby sobie marke wyrobić czy po prostu mało płacić ludziom i jakoś to będzie bo sam szef ma czy jakoś nad tym piecze trzyma. Temat rzeka ogólnie 

.....Znachor najlepszy na swieci i pierwsza opcja

Opublikowano (edytowane)

Ale są ewenemenci. Wujo walił alko równo i do jego roboty nikt przygany nie miał. Dostawał kilku do pomocy a jak mu się kończył zapas to mu szef przywoził byle by tylko robił i nie jebnal tej roboty. Ze wszystkimi się szefo rozliczal w piątek a do niego w sobotę z drugą tygodniową przyjeżdżał

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
10 godzin temu, stempos1980 napisał:

Po masce case ale po tym plastikowym przodku maski to McCornik czyli krzyżówka qórły z mułem😁ciekawe co za silnik tam siedzi

W większych modelach były Iveco i cummins(rosyjskiej produkcji)

W mniejszych perkinsy

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Ale są ewenemenci. Wujo walił alko równo i do jego roboty nikt przygany nie miał. Dostawał kilku do pomocy a jak mu się kończył zapas to mu szef przywoził byle by tylko robił i nie jebnal tej roboty. Ze wszystkimi się szefo rozliczal w piątek a do niego w sobotę z drugą tygodniową przyjeżdżał

Hala 12x30x5 ile za takie cos z suporexu?

Opublikowano
57 minut temu, 6465 napisał:

Ale po co pisać w opisie dwie wykluczające się rzeczy?  

Chciał być szczery, ale zarazem chciał zachwalić sprzęt 😁

Opublikowano
9 minut temu, hardkor113 napisał:

Hala 12x30x5 ile za takie cos z suporexu?

Myślę że te 250 musisz mieć odłożone. I jak to przy budowie 20% w drugiej kieszeni na niespodzianki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v